daggulka 02.02.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 AKTUALNOŚCI ..... JEST JESZCZE CZAS - JEŚLI KTOŚ CHCE DOŁĄCZYĆ - ZAPRASZAMY ..... LISTA na nieformalny niezorganizowany wypad do Szczawnicy 20/21 luty : KTO ZAPŁACIŁ - ŚWIECI NA NIEBIESKO ....czyli zapłacili wszyscy 1. coolibeer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota) 30 zł - zapłacone 110zł 2. Daggulka - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 95zł 3. Xavieer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 95zł 4. aagaa - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 55zł 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł- zapłacone 55zł 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 55zł 7. Adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł - zapłacone 150zł 8. żona adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł - zapłacone 150zł 9. siostrzenica adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł - zapłacone 150zł 10. jea - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł- zapłacone 55zł 11. labas1 - miejscowy ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ponieważ na wątek spotkaniowo-kuligowy zagląda już niewielu ... a właśnie tam poruszany był temat - postanowiłam załozyć nowy wątek żeby sprawa była bardziej widoczna dla wielu ..... BYC MOŻE KTOŚ JESZCZE BĘDZIE CHCIAŁ SKORZYSTAĆ .... Na Spotkaniu kuligowym labas1 narobił chęci , że u Niego to takie super górskie widoki , na nartkach można poszaleć bo wyciągów kilka i w ogóle to mamy przyjechać w Jego strony .... Tak więc ..... postanowione ... JEDZIEMY NA NARTY .... !!!!!!!!!! KTO NIE JEŹDZI NA DESKACH - A CHCE DOŁĄCZYĆ SIĘ POINTEGROWAĆ - ZAPRASZAMY ( jak tez z tych niejeżdżących ) Wyjazd niezorganizowany i zwariowany .... pełen spontan .... wyżywienie i napitek w okolicznych gospodach tudzież do zaopatrzenia w sklepie Przewidziana w sobotni wieczór nasiiadówa integracyjna w świetlicy , możliwe , że z grillem ... zakupy zrobimy raczej na miejscu ... Jest pełen spontan ... czyli jeśli zdecydujemy , że wolimy iść do jakiejś klimatycznej karczmy - to po prostu idziemy ... nic nas nie trzyma .... Większość smiga na nartach ... więc na pewno urzadzimy sobie wycieczke na stok .... Data 20/21 luty (sobota , niedziela) Miejsce : Szczawnica ... Miejsce zakwaterowania i noclegu , tutaj: http://www.ckiw-szczawnica.ohp.pl/ohpl/index.jsp?place=Lead08&news_cat_id=337&news_id=3544&scroll_article_id=3544&layout=1&page=text& Jesli chodzi o nocleg .... i inne szczegóły - proszę na priv do coolibraa... lub do daggulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tak jak Mariola napisała wszystko się zgadza. Prosiłbym o jak najszybsze deklaracje czy ktoś z Was ma ochotę na wspólny wypad na narty bądź deskę oraz wspólna integrację na sobotniej imprezie (pieczonki, ognisko, i może kulig jak będzie śnieg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tak jak Mariola napisała Na tej imprezie to ja prosze pokój z łazienką i kluczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 02.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Parę fotek z Palenicy http://labas.fotosik.pl/albumy/730043.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tak jak Mariola napisała Na tej imprezie to ja prosze pokój z łazienką i kluczem Zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Parę fotek z Palenicy http://labas.fotosik.pl/albumy/730043.html jaki kolo Pozazdrościć Kusisz a ja siedzę dziś 18 godzin w pracy jak co pisać bo online będę do 4 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 jaaaaapieeerdziuuuu .... alllle widok http://images35.fotosik.pl/110/107f680a8e4207cemed.jpg z moim lękiem wysokości mogę zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 02.02.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ta trasa jest akurat fis-owska, czarno-czerwona - 1000mNa dalszych fotka pstryknąłem zdjęcia trasy ,,rodzinnej" - 1800m dł, niebieska.Jest też ,,Szafranówka", ośla łączka z trzema orczykami na szczycie Palenicy.Zdjęcia robiłem dzisiaj , ludków za wiele nie ma. Wrzucę link na stronę z karnetami : http://www.pkl.pl/zima/zimowa-oferta/palenica/kolej-krzeselkowapalenica/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.02.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... I bałwanek gotowy Sam się zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 02.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... I bałwanek gotowy Sam się zrobi... No a co z Tobą?, uda się wpaść po drodze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ... czy ktoś z Was ma ochotę na wspólny wypad na narty bądź deskę oraz wspólna integrację na sobotniej imprezie (pieczonki, ognisko, i może kulig jak będzie śnieg) Oj, zebym ja tak daleko do Was nie miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ja sie nie zgadzam na żadnego bałwanka Oj, zebym ja tak daleko do Was nie miala oj tam ... daleko .... Chef to ma daleko ... aTy w jeden dzeń dojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ... czy ktoś z Was ma ochotę na wspólny wypad na narty bądź deskę oraz wspólna integrację na sobotniej imprezie (pieczonki, ognisko, i może kulig jak będzie śnieg) Oj, zebym ja tak daleko do Was nie miala Dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Teoretycznie nie ale zeby dwa dni z Wami spedzic, to jeszcze dodatkowe dwa potrzebne,a z tym juz gorzej No nic - bede Was - jak zwykle - podgladac Moze kiedys na Kaszuby Wam sie zamarzy - to bede miala blizej A Kaszuby piekne, oj piekne....I na nartach nawet da sie smigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam dobre wiadomości Marta ma wolne 21 i jedzie z nami. Dopytam czy 2 mam jej rezerwować dla męża czy nie i jutro już będziemy wszystko wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam dobre wiadomości Marta ma wolne 21 i jedzie z nami. No i super ..... p.s. zapraszamy - kto jeszcze? - trza się zresetować - ostatnia okazja ... potem to już chyba tylko zlot muratorowy w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... I bałwanek gotowy Sam się zrobi... No a co z Tobą?, uda się wpaść po drodze?. Wstępne przymiarki wskazują na to, że może nam się uda. Już z Dagą wczoraj o tym rozmawiałam - nawet jak zajedziemy w sobotę to na imprezkę się nie załapiemy. Moooże na początek, ale na chwilkę. W Białym Dunajcu mamy zarezerwowane już spanie - zdecydowanie tańsze niż 50 zeta na twarz, a przy naszej rodzince to już znaczna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 o ile dobrze doczytałam ... to bedziemy w starym budynku i nocleg to 40zł ... chyba , że mi nadmiar kompa na oczy padł i już całkiem oślepłam ... Michaś .....potwierdź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... jakby Ci jabłuszko pod rzyć podsunąć, to byś sama zjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts