Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WYPAD NA NARTY... SZCZAWNICA.... 20/21 LUTY....!!!!!!!!!!!

daggulka

Recommended Posts

AKTUALNOŚCI .....

JEST JESZCZE CZAS - JEŚLI KTOŚ CHCE DOŁĄCZYĆ - ZAPRASZAMY .....

LISTA na nieformalny niezorganizowany wypad do Szczawnicy 20/21 luty :

KTO ZAPŁACIŁ - ŚWIECI NA NIEBIESKO ....czyli zapłacili wszyscy :D

1. coolibeer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota) 30 zł - zapłacone 110zł

2. Daggulka - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 95zł

3. Xavieer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 95zł

4. aagaa - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 55zł

5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł- zapłacone 55zł

6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 55zł

7. Adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł - zapłacone 150zł

8. żona adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł - zapłacone 150zł

9. siostrzenica adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł - zapłacone 150zł

10. jea - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł- zapłacone 55zł

11. labas1 - miejscowy :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ponieważ na wątek spotkaniowo-kuligowy zagląda już niewielu ...

a właśnie tam poruszany był temat - postanowiłam załozyć nowy wątek żeby sprawa była bardziej widoczna dla wielu .....

BYC MOŻE KTOŚ JESZCZE BĘDZIE CHCIAŁ SKORZYSTAĆ ....

Na Spotkaniu kuligowym labas1 narobił chęci , że u Niego to takie super górskie widoki ,

na nartkach można poszaleć bo wyciągów kilka i w ogóle to mamy przyjechać w Jego strony ....

Tak więc ..... postanowione ... JEDZIEMY NA NARTY .... !!!!!!!!!! :D

KTO NIE JEŹDZI NA DESKACH - A CHCE DOŁĄCZYĆ SIĘ POINTEGROWAĆ - ZAPRASZAMY ( jak tez z tych niejeżdżących :oops: :lol: )

Wyjazd niezorganizowany i zwariowany .... pełen spontan ....

wyżywienie i napitek w okolicznych gospodach tudzież do zaopatrzenia w sklepie :D

Przewidziana w sobotni wieczór nasiiadówa integracyjna w świetlicy , możliwe , że z grillem ...

zakupy zrobimy raczej na miejscu ...

Jest pełen spontan ... czyli jeśli zdecydujemy , że wolimy iść do jakiejś klimatycznej karczmy - to po prostu idziemy ...

nic nas nie trzyma .... :D

Większość smiga na nartach ... więc na pewno urzadzimy sobie wycieczke na stok .... :D

Data 20/21 luty (sobota , niedziela)

Miejsce : Szczawnica ...

Miejsce zakwaterowania i noclegu , tutaj:

http://www.ckiw-szczawnica.ohp.pl/ohpl/index.jsp?place=Lead08&news_cat_id=337&news_id=3544&scroll_article_id=3544&layout=1&page=text&

Jesli chodzi o nocleg .... i inne szczegóły - proszę na priv do coolibraa... lub do daggulki

• Odpowiedzi 300
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
Tak jak Mariola napisała wszystko się zgadza. Prosiłbym o jak najszybsze deklaracje czy ktoś z Was ma ochotę na wspólny wypad na narty bądź deskę oraz wspólna integrację na sobotniej imprezie (pieczonki, ognisko, i może kulig jak będzie śnieg)

Ta trasa jest akurat fis-owska, czarno-czerwona - 1000m

Na dalszych fotka pstryknąłem zdjęcia trasy ,,rodzinnej" - 1800m dł, niebieska.

Jest też ,,Szafranówka", ośla łączka z trzema orczykami na szczycie Palenicy.

Zdjęcia robiłem dzisiaj , ludków za wiele nie ma.

Wrzucę link na stronę z karnetami :

http://www.pkl.pl/zima/zimowa-oferta/palenica/kolej-krzeselkowapalenica/cennik.html

... czy ktoś z Was ma ochotę na wspólny wypad na narty bądź deskę oraz wspólna integrację na sobotniej imprezie (pieczonki, ognisko, i może kulig jak będzie śnieg)

Oj, zebym ja tak daleko do Was nie miala :evil: :)

Gość coolibeer
... czy ktoś z Was ma ochotę na wspólny wypad na narty bądź deskę oraz wspólna integrację na sobotniej imprezie (pieczonki, ognisko, i może kulig jak będzie śnieg)

Oj, zebym ja tak daleko do Was nie miala :evil: :)

Dla chcącego nic trudnego :)

Teoretycznie nie :) ale zeby dwa dni z Wami spedzic, to jeszcze dodatkowe dwa potrzebne,a z tym juz gorzej :) No nic - bede Was - jak zwykle - podgladac 8) 8)

Moze kiedys na Kaszuby Wam sie zamarzy - to bede miala blizej :) A Kaszuby piekne, oj piekne....I na nartach nawet da sie smigac

mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... :oops: :lol:

I bałwanek gotowy :lol: :lol:

Sam się zrobi... :p

No a co z Tobą?, uda się wpaść po drodze?.

Wstępne przymiarki wskazują na to, że może nam się uda.

Już z Dagą wczoraj o tym rozmawiałam - nawet jak zajedziemy w sobotę to na imprezkę się nie załapiemy. Moooże na początek, ale na chwilkę.

W Białym Dunajcu mamy zarezerwowane już spanie - zdecydowanie tańsze niż 50 zeta na twarz, a przy naszej rodzince to już znaczna różnica.

mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... :oops: :lol:

jakby Ci jabłuszko pod rzyć podsunąć, to byś sama zjechała...