aaggaa 10.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) Fajną koleżankę ma Aga... misss 1980roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) Fajną koleżankę ma Aga... misss 1980roku Zaraz zrobię symulację noclegów i zamianę pokoi Jeździ na desce czy nartach? Ho Ho Ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) Fajną koleżankę ma Aga... misss 1980roku Zaraz zrobię symulację noclegów i zamianę pokoi Jeździ na desce czy nartach? Ho Ho Ho patrz ... a jak ja prosiłam, to nie chciałeś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) Fajną koleżankę ma Aga... misss 1980roku Zaraz zrobię symulację noclegów i zamianę pokoi Jeździ na desce czy nartach? Ho Ho Ho patrz ... a jak ja prosiłam, to nie chciałeś .... Zamilcz... proponowałem ci pokój z Xavierem to żeś nie chciała Dobra zbieram się bo Łódź dziś zaliczam ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 10.02.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 trza ją będzie uczyć na razie sanki ma opanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Zamilcz... proponowałem ci pokój z Xavierem to żeś nie chciała Dobra zbieram się bo Łódź dziś zaliczam ponownie... ja powiedziałam ... w pokoju chopa spać nie bede w pierwszym wpisie wewontku uaktualniłam ... kto wpłacił- świeci na niebiesko Jest jeszcze czas - jeśli ktos chce dołączyć do nas - ZAPRASZAMY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Będę egoistka ... tym razem odliczam czas do mojego wyjazdu - do piatku 8 dni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.02.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Będę egoistka ... tym razem odliczam czas do mojego wyjazdu - do piatku 8 dni ..... Ja tyż się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.02.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja tyż się cieszę ja sie cieszę bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 A ja zazdroszczę .... bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.02.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 A ja zazdroszczę .... bardziej Tomuś .... ja nie kusze ... ale wiesz .... uruchom wyobraźnię ... w dzień zakupy , zwiedzanie, narty ... po południu pieszczonki ...tfu, pieczonki ... a wieczorkiem w karczmie przy skrzypeczkach grzaniec .... to jak ? jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nadal zazdrościć mi pozostaje. Tylko teraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.02.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No dobra , dobra .... psytulam .... mam nadzieje, ze spotkamy sie na zlocie wiosną ... choć nie obiecuje , bo w tym roku moja Kasia ma komunie ... i nie wiem czy sie daty nie zbiegną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No dobra , dobra .... psytulam .... mam nadzieje, ze spotkamy sie na zlocie wiosną ... choć nie obiecuje , bo w tym roku moja Kasia ma komunie ... i nie wiem czy sie daty nie zbiegną Napisz którego ma to redakcja tak ustali żeby nie w tym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.02.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Napisz którego ma to redakcja tak ustali żeby nie w tym terminie chyba oszalałeś, żeby Redakcja coś ustalała pod moje terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.02.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 7 DNI dziś rano za tydzień z labasem będziemy się już rozgrzewać przed Palenicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 12.02.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 tym razem tez tylko zazdraszczam... nie udało się.... i się nie uda... mam wolny weekend..., a szczawnica zawsze będzie mieć w moim serduchu wyjątkowe miejsce, ale zoobowiązania urodzinowe sprawią że zostaję w domku-tym razem... a tam pod stokiem jest tak klimatycznie.... chociaż i tak najbradziej lubię piwko tam na górze... achhhhh...jakie widoki jak słoneczko świeci.... piękna trasa widokowo.. i właśnie dla nie jeżdzących na nartach-super..bo wjeżdzają sobie kanapą na górę..tam pięknie-piwko, grzaniec, opalanko..i potem na dól: na nartach lub kanapą... ALE MACIE FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 piękna trasa widokowo.. i właśnie dla nie jeżdzących na nartach-super..bo wjeżdzają sobie kanapą na górę..tam pięknie-piwko, grzaniec, opalanko..i potem na dól: na nartach lub kanapą... już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 my jedziemy juz w czwartek...na nartach nie jezdzimy... macie jakies pomysły jak mozna spedzic ten dzien w oczekiwaniu na reszte ekipy? herbata łącka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.02.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 my jedziemy juz w czwartek...na nartach nie jezdzimy... macie jakies pomysły jak mozna spedzic ten dzien w oczekiwaniu na reszte ekipy? Adrian ... ja bym se tam zajęcie znalazła .... od straganu do straganu .... bardzo chciałabym też wjechać na górę tą co kordzina opowiada i pooglądać widoki .... mogłabym siedziec i sie opalać cały dzień ... uwielbiam słońce ... ino musiałby mi ktoś oczy zawiązać na tym wyciągu ... mam potworny lęk wysokości a Wy - na pewno znajdziecie sobie jakies zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts