Gość coolibeer 21.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Obaliliśmy mit o tym że nie da się górala opić... jednak się da To nie prowda, on tylko udawał Maciek nie wiem czy udawanie to nie pojawienie się dziś na stoku o 9 Ta daaaaaa Dzięki również za gościnę i kawę Daga żałuje że jej nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 OGŁOSZENIE !!!! Czy ktoś z obecnych osób w Szczawnicy i jeżdżących na stoku zauważył tą Panią? Pozwoliła się sfotografować ale byłem tak zajęty białym szaleństwem że umknęła mi i nie zdążyłem zagadać... proszę o kontakt jeśli któraś z osób ma namiar do tej pięknej snowbordzistki która rozpalała swoim promiennym uśmiechem serca facetów na stoku Palenica. Sprawa Pilna http://coolibeer.pl/murator/dlaczego.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 I taka amatorska panorama. Widok na drugą stronę Palenicy oraz wjazd na wyciąg rodzinny oraz oślą łączkę http://coolibeer.pl/murator/panorama.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 21.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 hellllo dojechaliśmy już .Było super -dziękuję wszystkim za super wypad i przepraszam że mi się gęba nie zamykała teraz dochodzę do siebie i podczytuję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 hellllo dojechaliśmy już .Było super -dziękuję wszystkim za super wypad i przepraszam że mi się gęba nie zamykała teraz dochodzę do siebie i podczytuję !!!! Dzięki Wam tak jak już mówiłem będę żył dłużej. Ja również dziękuję Do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.02.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Mariollka tyż już dojechała Było zajebiście ..... to jest to słowo które określa całokształt Na tą chwilę nie jestem w stanie wydusić nic więcej .... p.s. idę umierać dalej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 I Galeria zdjęć ze Szczawnicy ( więcej jak tylko wszyscy dojadą bezpiecznie do domów bo z tego co wiem Adiqq miał lekki wypadek i spotkanie w rowie ale wszystko jest ok i już dojechali do domu) http://coolibeer.pl/narty/index.html jeśli ktoś nie chcę być na tych fotkach proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No to namieszałem. I z Mariollą i z postem usuniętym. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.02.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Daggulka do tablicy i zdjęcia kopiować odkąd na imprezach moim aparatem opiekuje się Xavieer - mam full fot ino wrzuce jutro ..... dziś nadaje się już tylko do jednego ..... czyli do niczego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Daggulka do tablicy i zdjęcia kopiować odkąd na imprezach moim aparatem opiekuje się Xavieer - mam full fot ino wrzuce jutro ..... dziś nadaje się już tylko do jednego ..... czyli do niczego ..... Większość znowu robiłem ja jak xavierr był lekko niet... Czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.02.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Michaś ..... no tak .... wiesz - ja stara , skleroza itepe..... więc dziękuję Xavieerowi i coolibroowi za opiekę nad moim aparatem i i nade mną samą cobym se krzywdy w tych trudnych warunkach nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 i i nade mną samą cobym se krzywdy w tych trudnych warunkach nie zrobiła to już nie ja Xavier był za to odpowiedzialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 i i nade mną samą cobym se krzywdy w tych trudnych warunkach nie zrobiła to już nie ja Xavier był za to odpowiedzialny boszszsszzzz... Ty jakiś taki drobiazgowy sie zrobiłeś ..... nieważne .... w każdym razie dziękuję wszystkim za super zabawę a coolibroowi również za zorganizowanie imprezki ...... O cholera, ledwo do domu dojechałem a tu już fotki. Aha, muszę wszystkim i wszedzie ogłosić że Daga przepija herbatę-colą I to zwykła herbatka góralska a tu chciałabym zdementować ..... co jak co , ale zwykła herbata toto nie była skoro wyciskała mi łzy z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a tu chciałabym zdementować ..... co jak co , ale zwykła herbata toto nie była skoro wyciskała mi łzy z oczu No. To musiała być żałośnie cienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a tu chciałabym zdementować ..... co jak co , ale zwykła herbata toto nie była skoro wyciskała mi łzy z oczu No. To musiała być żałośnie cienka. nie w tę stronę co trza kombinujesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Już Ty ojca nie ucz dzieci robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Już Ty ojca nie ucz dzieci robić. nie "dzieci", nie "dzieci"... tylko dzieciów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a tu chciałabym zdementować ..... co jak co , ale zwykła herbata toto nie była skoro wyciskała mi łzy z oczu No. To musiała być żałośnie cienka. nie w tę stronę co trza kombinujesz ..... Wiem, pewnie była z cebulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 W ofercie Knajpy w której byliśmy (typowo zbójnickiej) była herbatka zwykła z cytrynką herbatka zbójnicka z spirytusem oraz herbatka ze śliwowicą zgadnijcie którą trafiła Mariolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts