ewiq0 22.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a ja proszę jeszcze raz link do filmiku na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a ja proszę jeszcze raz link do filmiku na youtube Nie ma jeszcze filmiku Ewcia. jak będzie dostaniecie na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://coolibeer.pl/murator/136.jpg Sztacheto parapetowe szaleństwo na Palenicy( córki Labasa, labas, daga, aga i beti) no ale gdzie parapet? bo nie widzę odważnego....... PS: Dagi czapka - majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 22.02.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://coolibeer.pl/murator/136.jpg Sztacheto parapetowe szaleństwo na Palenicy( córki Labasa, labas, daga, aga i beti) no ale gdzie parapet? No przeca robi zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... jasne Bobiczek po niżej tego zdjęcia które cytowałeś jest Ciąg Dalszy... i tam jest parapet. Dla ciebie nawet jestem w stanie jeszcze raz je wkleić Proszę http://coolibeer.pl/murator/137.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No kochany!!!!!!!!!!! Szacunek wielki. Ja jak podglądam tych ze związanymi oboma nogami - to zawsze refleksję mam na stoku Refleksja nazywa sie tak: "K...wa - to jest niemożliwe!!!" Koniec refleksji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No kochany!!!!!!!!!!! Szacunek wielki. Ja jak podglądam tych ze związanymi oboma nogami - to zawsze refleksję mam na stoku Refleksja nazywa sie tak: "K...wa - to jest niemożliwe!!!" Koniec refleksji Jea oraz Mąż Agi też może mieli takie refleksie ale spróbowali i po 2 godzinach śmigali opanowując podstawy jazdy na parapecie i żyją teraz możesz jeździć spokojnie Po refleksji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 kłamca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 kłamca czemu kłamca? nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No jak to!!!! Że zakładasz, jedziesz i bez refleksji Ze dwa lata temu oglądałem gościa w moim wieku (czyli takiego dość usztywnionego) który zgodnie z Twoimi zaleceniami zapiął "parapet" i bez refleksji "poszedł na całość" Po 15 minutach odjechałem szybko na krawędzi, żeby nie być świadkiem na policji w związku z "nieszczęsliwym wypadkiem i zgonem na stoku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bobiczek ..... Michał potrafi .... gość jest nieziemski - i na nartach i na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bobiczek ..... Michał potrafi .... gość jest nieziemski - i na nartach i na parapecie Daga co ty gadasz... jak zobaczyłem córki Maćka jak przeleciały koło mnie ( bez głupich skojarzeń) to nie wiedziałem czy ja stoję w miejscu czy jadę do tyłu. Ja jestem samouk i to co się nauczyłem wystarczy mi do tego żeby zjechać a do nieziemskiego i potrafiącego to jeszcze dużo mi brakuje. Ale dziękuję za reklamę kogo poduczyć jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ok uciekam będę koło 22 bo muszę na budowie nadrobić zaległości i może do dziennika budowy coś wlepić. Miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiq0 22.02.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bobiczek ..... Michał potrafi .... gość jest nieziemski - i na nartach i na parapecie i nie tylko to a ja chciałabym filmik o Mariolce oczywiście hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bobiczek ..... Michał potrafi .... gość jest nieziemski - i na nartach i na parapecie i nie tylko to a ja chciałabym filmik o Mariolce oczywiście hihihi masz .... niech bedzie , ze samobój a link do zdjęć ze Szczawnicy wysłałam na priv do adiqq ...zaraz wyślę i Tobie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kurde .... teraz mnie dopadło jak rano Miśka ..... tęsknię za Wami, kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witanko Moje nogi ledwie działają ale w sobotę wybieram się parapetem pośmigać Też mi smutno...foty oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiq0 22.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bobiczek ..... Michał potrafi .... gość jest nieziemski - i na nartach i na parapecie i nie tylko to a ja chciałabym filmik o Mariolce oczywiście hihihi masz .... niech bedzie , ze samobój a link do zdjęć ze Szczawnicy wysłałam na priv do adiqq ...zaraz wyślę i Tobie .... dzięki wielkie Daga, a tak w ogóle to za krótko to trwało....tylko jedno spotkanko integracyjne, co to jest ja jutro wyjeżdżam do rodzinki ale Adi będzie na bieżąco....pozdrowieńka dla wszystkich, których znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bobiczek ..... Michał potrafi .... gość jest nieziemski - i na nartach i na parapecie i nie tylko to a ja chciałabym filmik o Mariolce oczywiście hihihi a co jeszcze? bo nie wiem oświeć mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts