Gość coolibeer 22.02.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kwiecień. Teraz na 7 Marca się nie wyrobię więc Stuku ja na Kwiecień się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.02.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witanko Moje nogi ledwie działają ale w sobotę wybieram się parapetem pośmigać Też mi smutno...foty oglądam Gdzie jedziemy pośmigać? Tu jadę z córką http://www.czarnygron.pl/skicentrum.htm będę ćwiczył mięśnie brzucha wiązania przekręciłem na prawą nogę, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Marek to mam blisko a stok fajny w sam raz do nauki Smsik i zawitam w twoje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nawet się nie pokapujesz jak będziesz ryby smażyć i patroszyć nooooo ... chyba nie ...... zapytaj coolibraa ..... ja na takich wyjazdach jedynie nóż i widelec trzymam w celach egoistycznokonsumpcyjnych a nie kulinarnoprzygotowawczych ... ponadto żadnemu stworzenia prócz osy , komara i pająka w życiu krzywdy nie zrobię .... a Ty mi patroszyć każesz? w żyyyyyyciuuuuuu ...... ja sie nie nadaje przecież baba na pokładzie pecha przynosi Możesz nas pożegnać białą chusteczką w porcie mnie nie obchodzi co przynosi baba na pokładzie .... jak mam jechać nad morze to na na łajbie mom być ... i finito Jak to co przynosi???? Piwo I jak zwykle to samo.........jeść chcą wszyscy, ale mordować to już nie ma komu, całe szczęście, że wszystko załatwia choroba kesonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no Stuku - deklaruj się cwaniaczku paczpan .... i przyszli inni podpuszczacze A karty wędkarskie macie, że tak się nad morze pchacie? Podpuszczki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no Stuku - deklaruj się cwaniaczku paczpan .... i przyszli inni podpuszczacze A karty wędkarskie macie, że tak się nad morze pchacie? Podpuszczki jedne Karty wędkarskie? W morzu? To w tej balii nie będzie jakiejś siatki? Kurde, z wędką to se można nad kałużą posiedzieć, a nie nad morzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ale się bawiliście czadowo!!!!!!!! ZAZDROSZCZE i nastepnym razem na 100 % jade z Wami!!!!!!!! ..prosze mnie już na liste wpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tomkwas otrzymałem dziś materiał z Koniakowa i połączę go ze Szczawnicą i może jakiś film na dvd powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no Stuku - deklaruj się cwaniaczku paczpan .... i przyszli inni podpuszczacze A karty wędkarskie macie, że tak się nad morze pchacie?Podpuszczki jedne A owszem Od jakiegoś czasu nie jest opłacana, bo podczas budowy program oszczędnościowy obowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no Stuku - deklaruj się cwaniaczku paczpan .... i przyszli inni podpuszczacze A karty wędkarskie macie, że tak się nad morze pchacie?Podpuszczki jedne A owszem Od jakiegoś czasu nie jest opłacana, bo podczas budowy program oszczędnościowy obowiązuje A nie można na ciuchach lub kosmetykach oszczędzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tomkwas otrzymałem dziś materiał z Koniakowa i połączę go ze Szczawnicą i może jakiś film na dvd powstanie Ty kochanieńki to już obiecujesz i obiecujesz - a głupiemu radość...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tomkwas otrzymałem dziś materiał z Koniakowa i połączę go ze Szczawnicą i może jakiś film na dvd powstanie Ty kochanieńki to już obiecujesz i obiecujesz - a głupiemu radość...... Bobiczq dziś dopiero dostałem materiał i znając mnie i mój zapał i dużo wolnego czasu zrobię go pewnie do przyszłej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.02.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no Stuku - deklaruj się cwaniaczku paczpan .... i przyszli inni podpuszczacze A karty wędkarskie macie, że tak się nad morze pchacie?Podpuszczki jedne A owszem Od jakiegoś czasu nie jest opłacana, bo podczas budowy program oszczędnościowy obowiązuje A nie można na ciuchach lub kosmetykach oszczędzać? Nie dość, że można, to jeszcze trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Bobiczq dziś dopiero dostałem materiał i znając mnie i mój zapał i dużo wolnego czasu zrobię go pewnie do przyszłej jesieni Ty rób - nie gadaj - bo "gwiazdkę" i comenta na You Tube chcę dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.02.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 przepraszam że dopiero teraz, ale biorę się za wrzucanie teraz. Proza życia codziennego mnie przerosła w tym tygodniu zaraz roześlę linka do zdjęć jak tylko powrzucam... EDIT:jak kogos pominałem, to krzyczec Zdjęcia czad. Franek the best no i wojna śnieżkowa podczas grila no i robienie orzełków dla Adasia Małysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 28.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witajcie drodzy forumowicze Dzięki uprzejmości coolibeerka Mam swoje konto na forum. Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas podczas wspaniałego wypadu na narty. Po zdjęciach widać że impreza udana. Za zdjęcia również dziękuję i do następnego wyjazdu na który na pewno zawitamy Szalona Ciocia Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.02.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Beata ..... jak miło Cię poczytać ..... Zaglądaj na forum - możesz spokojnie się zadomowić .... fajni ludzie tu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 28.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Beata ..... jak miło Cię poczytać ..... Zaglądaj na forum - możesz spokojnie się zadomowić .... fajni ludzie tu są Mam nadzieję że się tu zadomowię jak się nauczę chodzić po tym forum. Daga jak tam zdrówko i samopoczucie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.02.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 zdrówko i samopoczucie - raz lepiej ,raz gorzej .... dziś gorzej .... ale naprawię to .... wieczorkiem piwko z kumpelą w pubie na mieście .... na pewno poprawi mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts