aaggaa 28.02.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 o la la kto nas odwiedził witaj mandingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.02.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 o la la kto nas odwiedził witaj mandingo buziak za to że jest Kurde ale mam weekend ciężki miałem odpoczywać a tu czuję się tak jak koń po 3 dniowym westernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 28.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja miałam taki cały tydzień ledwo żyję .Ale nie narzekam za godzinkę odwiedza nas Yeti .Ogólnie lubię takie zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 28.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 widze że to nie tylko ja miałem przechlapany cały tydzien....to takie trochę.........pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tydzień to ja miałem od 7 do 24 napięty jak jaja baranie... A w wekend miałem odpoczywać a zdycham już od leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tydzień to ja miałem od 7 do 24 napięty jak jaja baranie... A w wekend miałem odpoczywać a zdycham już od leniuchowania To się kochany zdecyduj co w końcu Ci odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wszystko Cieszka wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wszystko Cieszka wszystko A, to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.03.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no Stuku - deklaruj się cwaniaczku paczpan .... i przyszli inni podpuszczacze A karty wędkarskie macie, że tak się nad morze pchacie? Podpuszczki jedne Karty wędkarskie? W morzu? To w tej balii nie będzie jakiejś siatki? Kurde, z wędką to se można nad kałużą posiedzieć, a nie nad morzem... ... ieeetam http://www.chefpaul.net/Florida/PC090504_1.jpg http://www.chefpaul.net/Florida/PC090504_5.jpg http://www.chefpaul.net/Florida/PC090504_3.jpg ... lubo też "kałuża musi być większawa" http://www.chefpaul.net/Florida/Atchafalaya06.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No nareszcie dotarłam i się przebiłam przez te 3 strony, coście je naklepali. Tydzień ferii zaliczony. Pod względem nartowym - do doopy - byliśmy tylko 3 razy na nartach, bo wszystko zaczęło płynąć. Za to nasze bliźniaczki nauczyły się jeździc na łyżwach. W szoku byłam jak szybko załapały o co chodzi. No, ale to zapewne po mamusi takie zdolne som. Oczywiście dzień w dzień wieczorne Polaków rozmowy nie wpłynęły na stan mojej wątroby zbyt kojąco No i tak nam urlop minął nie wiadomo kiedy , jeszcze do dzisiaj straszą w łazience dwa kosze z praniem - nie mam gdzie tego suszyć!! Daga! Dzięki za linka! Jeszcze raz wielkie dzieki, że chciało się Wam przyjechac jeszcze raz pod stok, żeby się z nami zobaczyć Pozdrówka dla wszystkich! PS. Zdjęcie zrobiłam laskom komórką, więc i tak nienajgorsze jest. Maluchy nauczyły się wtedy jeździć na talerzyku, z tym, że trzeba im pomóc przy "wsiadaniu". A to dziewczę w środku to Aga - nasza "środkowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://www.chefpaul.net/Florida/Atchafalaya06.jpg pzdr Ło matko!! A to co za rybeńka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No nareszcie dotarłam i się przebiłam przez te 3 strony, coście je naklepali. Tydzień ferii zaliczony. Pod względem nartowym - do doopy - byliśmy tylko 3 razy na nartach, bo wszystko zaczęło płynąć. Za to nasze bliźniaczki nauczyły się jeździc na łyżwach. W szoku byłam jak szybko załapały o co chodzi. No, ale to zapewne po mamusi takie zdolne som. Oczywiście dzień w dzień wieczorne Polaków rozmowy nie wpłynęły na stan mojej wątroby zbyt kojąco No i tak nam urlop minął nie wiadomo kiedy , jeszcze do dzisiaj straszą w łazience dwa kosze z praniem - nie mam gdzie tego suszyć!! Daga! Dzięki za linka! Jeszcze raz wielkie dzieki, że chciało się Wam przyjechac jeszcze raz pod stok, żeby się z nami zobaczyć Pozdrówka dla wszystkich! PS. Zdjęcie zrobiłam laskom komórką, więc i tak nienajgorsze jest. Maluchy nauczyły się wtedy jeździć na talerzyku, z tym, że trzeba im pomóc przy "wsiadaniu". A to dziewczę w środku to Aga - nasza "środkowa" Basia to my dziękujemy za to że mieliście czas Wy przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Basia to my dziękujemy za to że mieliście czas Wy przyjechać I se tak będziemy teraz dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.03.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Basia to my dziękujemy za to że mieliście czas Wy przyjechać I se tak będziemy teraz dziękować Se będziemy Kiedy następny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Basia to my dziękujemy za to że mieliście czas Wy przyjechać I se tak będziemy teraz dziękować Se będziemy Kiedy następny wypad? Jakieś propozycje? Choć od razu mówię, że marzec mocno obłożon imprezami rodzinnymi (Boszszsz... czterdziestkę kończę!! ) dziecków moich 3 sztuk urodziny, mojego brata, Kryśka się plącze i Kazia i 2 Zbyszków... A potem Święta... A potem trza będzie zacząć kuuuuuwaaaa kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.03.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 To zaplanujemy już na kolejny sezon jakiś wypad bo teraz prawdę mówiąc ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 02.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Basia to my dziękujemy za to że mieliście czas Wy przyjechać I se tak będziemy teraz dziękować Se będziemy Kiedy następny wypad? Jakieś propozycje? Choć od razu mówię, że marzec mocno obłożon imprezami rodzinnymi (Boszszsz... czterdziestkę kończę!! ) dziecków moich 3 sztuk urodziny, mojego brata, Kryśka się plącze i Kazia i 2 Zbyszków... A potem Święta... A potem trza będzie zacząć kuuuuuwaaaa kosić Nie to w ten piątek Dolomity Mam jeszcze dwa wolne miejsca. Nikomu nie podnoszę ciśnienia, pytaliście to odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://www.chefpaul.net/Florida/Atchafalaya06.jpg pzdr To Twoja osobista zdobycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 chyba dmuchany, bo gościu trzyma węża od sprężarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ... w odpowiedzi: ... Ło matko!! A to co za rybeńka?! ... wygląda jak "łokóń" ... To Twoja osobista zdobycz ... niestety nie chyba dmuchany, bo gościu trzyma węża od sprężarki... ... Stasiu, ... winno się mówić "dymany" pozdróweńka ps - więcej o rybeńkach i innych cudach na kiju tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts