Baru 03.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 o ile dobrze doczytałam ... to bedziemy w starym budynku i nocleg to 40zł ... chyba , że mi nadmiar kompa na oczy padł i już całkiem oślepłam ... Michaś .....potwierdź .... No doobra - 40zeta. Musi nie dopatrzyłam. A my płacimy połowę taniej na dorosłym, a za dziecka - jeszcze mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no bo jedziecie na dłużej i mozna negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 mimo wszystko ja się ogranicze raczej do zwiedzania i zachwycania się widokami ... z trasy - którejkolwiek- to byście mnie chyba musieli zepchnąć ... jakby Ci jabłuszko pod rzyć podsunąć, to byś sama zjechała... Ja podsunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 prosze prosze ... ilu chętnych do pozbycia sie Mariollki labas , Michaś ... na 95% przyjeżdżamy w piątek Michaś ... rezerwuj co trza dla mnie i dla Xavieera od piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 prosze prosze ... ilu chętnych do pozbycia sie Mariollki labas , Michaś ... na 95% przyjeżdżamy w piątek Michaś ... rezerwuj co trza dla mnie i dla Xavieera od piątku O la la, co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 co ma być .... bedziesz mnie uczył jeździć na nartach jak obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 o ile dobrze doczytałam ... to bedziemy w starym budynku i nocleg to 40zł ... chyba , że mi nadmiar kompa na oczy padł i już całkiem oślepłam ... Michaś .....potwierdź .... No doobra - 40zeta. Musi nie dopatrzyłam. A my płacimy połowę taniej na dorosłym, a za dziecka - jeszcze mniej. Baru toż to maruda jest z ciebie jak nie wiem co Ja w górach mogę mieć nocleg za 20 zł trzeba tylko jechać i szukać po ludziach którzy nie ogłaszają się. A na jeden czy 2 noclegi nie wiem czy warto tyle zachodu robić Dagulka cieszę się że Was przekonałem i narobiłem Wam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Michaś ....zdana jestem na transport .... Mógłbyś mnie zabrać z mojego zadupia Ty - ale jedziesz w piątek .... Xavieer chce jechać w piątek ...... no to co mi pozostało? albo jechać z którymś z Was w piątek albo naginać samotnie moim Milusiem ze spierniczonym ogrzewaniem 3 godziny w sobotni poranek nie daj boszszsszzz w korkach ... No to ja już wolę w piątek ..... No ale Twoja namowa też poniekąd zadziałała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zostało coś Franiówki z ostatniej imprezy? Przyda się w piątkowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zostało coś Franiówki z ostatniej imprezy? Przyda się w piątkowy wieczór A może być żubrówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zostało coś Franiówki z ostatniej imprezy? Przyda się w piątkowy wieczór A cóż to za zacny trunek? , nie kojarzę go na kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A może być żubrówka? Już się oblizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zostało coś Franiówki z ostatniej imprezy? Przyda się w piątkowy wieczór A cóż to za zacny trunek? , nie kojarzę go na kuligu Jechałeś nie w tych saniach co żubrówka chyba Może być i żubrówka i franiófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A może być żubrówka? Już się oblizuję mnie na kuligu właśnie to ustrojstwo rozłożyło na łopaty ... więc teraz będę ostrożnie i powoli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 03.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A może być żubrówka? Już się oblizuję mnie na kuligu właśnie to ustrojstwo rozłożyło na łopaty ... więc teraz będę ostrożnie i powoli ... No to teraz mnie coś umknęło na kuligu, nie widziałem Cię na łopatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.02.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No to teraz mnie coś umknęło na kuligu, nie widziałem Cię na łopatkach bo sie w porę stleniłam z widoku .... czasem trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Baru toż to maruda jest z ciebie jak nie wiem co Ja w górach mogę mieć nocleg za 20 zł trzeba tylko jechać i szukać po ludziach którzy nie ogłaszają się. A na jeden czy 2 noclegi nie wiem czy warto tyle zachodu robić Tylko se nie maruda! Ekonom zwykły i logistyk po prostu! Policzyłam - w BD nocleg dla naszej 6 wychodzi 112peelenów, w Szczawnicy - dwa razy tyle - to podpowiada ekonom. A teraz logistyk: wyobraź sobie wypakowanie piżam, ręczników i innych pierdół zawiązanych z nocowaniem - dla SZÓSTKI!!!! I potem rano na ciężkim kacu maiałabym to z powrotem pakować?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 I potem rano na ciężkim kacu maiałabym to z powrotem pakować?!?! no ale my Ci pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 I potem rano na ciężkim kacu maiałabym to z powrotem pakować?!?! no ale my Ci pomożemy Taaaaaa... I napewno nam to wyśmienicie pójdzie! Tylko gdzie ja potem tego wszystkiego szukać będę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 boszsszszz...... nie bądź taka drobiazgowa ... 16 dni do imprezki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts