Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WYPAD NA NARTY... SZCZAWNICA.... 20/21 LUTY....!!!!!!!!!!!

daggulka

Recommended Posts

o ile dobrze doczytałam ... to bedziemy w starym budynku i nocleg to 40zł :roll: ... chyba , że mi nadmiar kompa na oczy padł i już całkiem oślepłam ... :oops: :roll:

Michaś .....potwierdź .... :D

No doobra - 40zeta. Musi nie dopatrzyłam. A my płacimy połowę taniej na dorosłym, a za dziecka - jeszcze mniej. :D

• Odpowiedzi 300
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość coolibeer
o ile dobrze doczytałam ... to bedziemy w starym budynku i nocleg to 40zł :roll: ... chyba , że mi nadmiar kompa na oczy padł i już całkiem oślepłam ... :oops: :roll:

Michaś .....potwierdź .... :D

No doobra - 40zeta. Musi nie dopatrzyłam. A my płacimy połowę taniej na dorosłym, a za dziecka - jeszcze mniej. :D

Baru toż to maruda jest z ciebie jak nie wiem co :p

Ja w górach mogę mieć nocleg za 20 zł trzeba tylko jechać i szukać po ludziach którzy nie ogłaszają się. A na jeden czy 2 noclegi nie wiem czy warto tyle zachodu robić :)

Dagulka cieszę się że Was przekonałem i narobiłem Wam ochoty :)

Michaś ....zdana jestem na transport ....

Mógłbyś mnie zabrać z mojego zadupia Ty - ale jedziesz w piątek ....

Xavieer chce jechać w piątek ...... no to co mi pozostało?

albo jechać z którymś z Was w piątek albo naginać samotnie moim Milusiem ze spierniczonym ogrzewaniem 3 godziny w sobotni poranek nie daj boszszsszzz w korkach ... :roll:

No to ja już wolę w piątek ..... :wink: :D

No ale Twoja namowa też poniekąd zadziałała .... :wink: :D

Gość coolibeer
Zostało coś Franiówki z ostatniej imprezy? Przyda się w piątkowy wieczór ;)

A cóż to za zacny trunek? :roll: , nie kojarzę go na kuligu :lol:

Jechałeś nie w tych saniach co żubrówka chyba ;) Może być i żubrówka i franiófka :)

Baru toż to maruda jest z ciebie jak nie wiem co :p

Ja w górach mogę mieć nocleg za 20 zł trzeba tylko jechać i szukać po ludziach którzy nie ogłaszają się. A na jeden czy 2 noclegi nie wiem czy warto tyle zachodu robić :)

Tylko se nie maruda! Ekonom zwykły i logistyk po prostu!

Policzyłam - w BD nocleg dla naszej 6 wychodzi 112peelenów, w Szczawnicy - dwa razy tyle - to podpowiada ekonom.

A teraz logistyk: wyobraź sobie wypakowanie piżam, ręczników i innych pierdół zawiązanych z nocowaniem - dla SZÓSTKI!!!! :evil: I potem rano na ciężkim kacu maiałabym to z powrotem pakować?!?!