Gość coolibeer 04.02.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kordzina nie jedzie i tyle w temacie. Rezerwuję nocleg i więcej nie mówię... Mapkę szczegółową dojazdu podeślę każdemu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aagaa ... zobacz ... my dwie baby , a czterech chopa ... oczywiście kto w wiekszości ten robi śniadanie Michaś ... nie smuć sie .... bedzie fajnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 aagaa ... zobacz ... my dwie baby , a czterech chopa ... oczywiście kto w wiekszości ten robi śniadanie Michaś ... nie smuć sie .... bedzie fajnie .... nie smucę się to że będzie fajnie to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hm ... kordzina nie jedzie ... znaczy mam dwójke ino dla siebie .... allle odjazd ... z kluczem i łazienką proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 nie smucę się to że będzie fajnie to wiem nie ma innej opcji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 spoko loko luz i spontan poszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Michaś ... przez telefon jak tłumaczyłes dojazd usłyszałam słowo klucz : "mijasz straganiki" ... więcej mi nie trza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Michaś ... przez telefon jak tłumaczyłes dojazd usłyszałam słowo klucz : "mijasz straganiki" ... więcej mi nie trza ... tak jak w zakopcu som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Boszszszzzz... mam tak niedaleko, a w Zakopcu nie byłam nigdy chociaż nie - raz byłam, za dziecka .... latem ... na dwa dni z rodzicami ... Kurcze - ale fajnie , przyjeżdżamy w piątek ... Wy se pojeździcie wszyscy na nartkach a ja będe miała okazję pozwiedzać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kordzina nie jedzie i tyle w temacie. Te, Ciacho, a skąd wiesz że kordzina nie jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kordzina nie jedzie i tyle w temacie. Te, Ciacho, a skąd wiesz że kordzina nie jedzie? No jestem z nią w kontakcie i napisała że żałuje i nie jedzie bo musi przełożyć imprezę urodzinową właśnie na 21. Szkoda Ale dobra wiadomość to taka że agaaaaa bierze koleżankę i dagulka ma kompana do noclegu więc pokoiki mamy już podzielone Jutro roześlę info z wszystkimi informacjami co do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 pewnie z nią gadał .... do mnie tez czasem dzwoni ... co bardzo miłe jest .... pod warunkiem, że mnie w nic perfidnie przez telefon nie wkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to jak gadał, to niech puści pary trochę we wątku o kordzinej robocie. Dziewczyna nie ma widać czasu, a my tam schniemy w niepewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to jak gadał, to niech puści pary trochę we wątku o kordzinej robocie. Dziewczyna nie ma widać czasu, a my tam schniemy w niepewności. O pracy z nią nie rozmawiam wiem tylko że po pracy bolą ją nogi i idzie pod prysznic i spać. Napisała że na forum nie ma czasu na razie. Resztę pytajcie we wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 O pracy z nią nie rozmawiam wiem tylko że po pracy bolą ją nogi To chyba raczej od kopania niesubordynowanych pracowników po zadkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A więc kochani wszystko mamy już załatwione i podaje do wiadomości: Tutaj śpimy http://www.ohpszczawnica.pl/images/jarmuta_galeria/osrodek2.jpg Tutaj imprezujemy http://www.ohpszczawnica.pl/images/jarmuta_galeria/grilllato.jpg Myślę że w Piątek z Labasem przygotujemy garnek pieczonek albo grila. Pokoje 2 + 2 studio (ze wspólną łazienką) oraz pokój 4 osobowy z łazienką Jest możliwość w każdej chwili rezerwacji kolejnego pokoju więc zapraszamy Pokoje http://www.ohpszczawnica.pl/images/jarmuta_galeria/obraz074.jpg Jadalnia http://www.ohpszczawnica.pl/images/jarmuta_galeria/obraz05.jpg Śniadanie wliczone w cenie noclegu Obiadokolacja w cenie 15zł (kto ma ochotę na tę opcję wieczorem proszę mnie poinformować) Nocleg 40 zł od osoby (w tej cenie mamy śniadanie) + opłata klimatyczna Mapka dojazdu http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Szczawnica%2C+Szlachtowska+75&Submit=Szukaj&cId=&sId= http://www.ohpszczawnica.pl/kontakt.htm Ja napiszę że jak wjeżdżamy do Szczawnicy to jedziemy cały czas drogą w górę mijamy dworzec PKS po prawej. Następnie po prawej będzie Palenica, po lewej Kościół a My dalej prosto cały czas jak droga główna aż po lewej zobaczymy nasz ośrodek na wzgórzu. W razie pytań podam na priv swój numer telefonu. Jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzwoniłam do Leszka .... okreslił się , ze w sobotę chce obiadokolację ... ja też... p.s. w ogóle to po imprezie mam tydzień urlopu .... żeby odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Daggulka - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł Xavier - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł coolibeer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota) 30 zł Aga - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + ... Małż - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + ... Koleżanka Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 05.02.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jezuuuuuu, ale się dzisiaj ujeździłem na Palenicy, pogoda piękna, takiej nam trza za dwa tygodnie.Zaraz biorę z powrotem narty i śmigam z córami na stok, muszę je przygotować do zawodów w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 labas ..... kurrrrrde ..... ja zazdraszczam - ale Michała to chyba szlag trafi jak przeczyta .... z zazdrości , że Go tam nie ma Do Michała .... aagaa z dwiema osobami towarzyszącymi reflektują na obiadokolację w sobotę ... załatw , Panie Organizatorze Lista w pierwszym wpisie - zaktualizowana wedle Twojego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts