aaggaa 05.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 kurnia nie mogę nic pisać -mąż mi kompa wyrywa i góry -trasy przegląda . Stroje przeglądaliśmy już dziś Tak nam się tam podoba ,że dzieciaki chcemy namówić -ale plany swe sprawdzają . Już bym jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 aagaa .... miejsca są .... namawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 05.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 muszą się naradzić lepiej niech przemyślą niż mają mnie później drażnić Małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ok, ok .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.02.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Adiqq - napisz priv do coolibraa .... On zna szczegóły ..... i Jego pytaj o wszystko..... tym razem ja jestem gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 07.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 i co jest nas więcej chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 i co jest nas więcej chetnych Będzie spokojnie jeszcze 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 07.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja muszę jutro rano do pracy, skończył się urlop.A najgorsze że będę odcięty od internetu przez tydzień.Telefon do mnie mają, tak że dzwonić w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja muszę jutro rano do pracy, skończył się urlop. A najgorsze że będę odcięty od internetu przez tydzień. Telefon do mnie mają, tak że dzwonić w razie czego. Tak jest p. kapitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.02.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Wszystko bedzie ok ..... Michał ma na pewno wszystko pod kontrolą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 07.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja muszę jutro rano do pracy, skończył się urlop. A najgorsze że będę odcięty od internetu przez tydzień. Telefon do mnie mają, tak że dzwonić w razie czego. Tak jest p. kapitanie Ale wieczorami sprawdzę Zieleniec i Czarną górę, oczywiście na nartach To nie było złośliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja muszę jutro rano do pracy, skończył się urlop. A najgorsze że będę odcięty od internetu przez tydzień. Telefon do mnie mają, tak że dzwonić w razie czego. Tak jest p. kapitanie Ale wieczorami sprawdzę Zieleniec i Czarną górę, oczywiście na nartach To nie było złośliwe Mogli by ci już dziś odciąć ten internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 07.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja muszę jutro rano do pracy, skończył się urlop. A najgorsze że będę odcięty od internetu przez tydzień. Telefon do mnie mają, tak że dzwonić w razie czego. Tak jest p. kapitanie Ale wieczorami sprawdzę Zieleniec i Czarną górę, oczywiście na nartach To nie było złośliwe Mogli by ci już dziś odciąć ten internet kusi tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Drodzy bracia i siostry do końca tego tygodnia pasowało by wpłacić pieniążki za pobyt i noclegi. Prosił bym aby jak najszybciej przelać pieniążki na konto daggulki. Wieczorem napisze co i jak do każdego na priv. Poprosiłem ją o to ponieważ jest forumową księgową nie oficjalnych i oficjalnych wyjazdów Dzięki daga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ok ... nie problem ... wieczorkiem przysiądę i dam każdemu numer konta do wpłat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.02.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Adiqq .... dostałam informację od coolibraa , że jedziecie z żonką jestem skarbnikiem w tym towarzystwie (to już chyba taka świecka tradycja ) .... więc daj mi info , ile łóżek zajmiecie , od kiedy do kiedy , czy bierzecie obiadokolacje i w które dni .... trza obliczyć opłatę.... a potem dam dane do przelewu na priv .... aagaa i pozostali już dostali info na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) Fajną koleżankę ma Aga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Lista zaktualizowana. Z dnia na dzień ekipa nam się buduje Labas co do piatkowej integracji to możemy sobie zrobić spacer albo podjechać busem do Zbójnickiej knajpy Czarda na coś dobrego CO ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 AKTUALNA LISTA NA DZIŚ ... 1. coolibeer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota) 30 zł - zapłacone 110zł 2. Daggulka - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 95zł 3. Xavieer - 2 noclegi (ze śniadaniem) 80 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł - zapłacone 95zł 4. aagaa - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł 5. mąż Agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł 6. Koleżanka agi - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł 7. Adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł 8. żona adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł 9. siostrzenica adiqq - 3 noclegi (ze sniadaniem) 120zł + 2 obiadokolacje (piątek, sobota)30zł 10. jea - 1 nocleg (ze śniadaniem) 40 zł + 1 obiadokolacja (sobota) 15 zł 11. labas1 - miejscowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts