Gość coolibeer 12.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 my jedziemy juz w czwartek...na nartach nie jezdzimy... macie jakies pomysły jak mozna spedzic ten dzien w oczekiwaniu na reszte ekipy? Adrian ... ja bym se tam zajęcie znalazła .... od straganu do straganu .... bardzo chciałabym też wjechać na górę tą co kordzina opowiada i pooglądać widoki .... mogłabym siedziec i sie opalać cały dzień ... uwielbiam słońce ... ino musiałby mi ktoś oczy zawiązać na tym wyciągu ... mam potworny lęk wysokości a Wy - na pewno znajdziecie sobie jakies zajęcie Nie przeżywaj tak tych widoków Bo ta góra to Palenica... i na pewno tam wjedziesz nie raz. Po drugie z ośrodka w którym będziemy mieli noclegi też są piekne widoki. Daga coś dla ciebie http://praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2009/07/widok-z-palenicy-szczawnica.html Adiqq polecam na początek Wąwóz Homole. http://www.polskieszlaki.pl/wawoz-homole-i-wysoka-w-pieninach.htm a tutaj piękny opis tego co tam można zobaczyć po drodze http://przewodnik.onet.pl/1351,2180,1082137,1082208,artykulr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Adiqq ja będę w czwartek około 16 juz też w Szczawnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.02.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Michał .... Ty to może już się spakuj i jedź .... co dzień to wcześniej się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.02.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 6 dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 my jedziemy juz w czwartek...na nartach nie jezdzimy... macie jakies pomysły jak mozna spedzic ten dzien w oczekiwaniu na reszte ekipy? herbata łącka. To jest jeden z lepszych pomysłów o jakich ostatnio słyszałem. Słuchajcie starszych I nie pomylcie picia w Szczawnicy od szczania w piwnicy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 A na marginesie chciałem życzyć udanego nartowania, sankowania i opalania (mało realne)Sam wyjeżdżam za 3 godzinki powalczyć z Pilskiem.Zaliczę Cypiska, Babę a potem Pilsko.Mam na to cały tydzien.Pogoda spasowała - mam nadzieję że pohulam żeby starczyło na dłużej.Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.02.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 I nie pomylcie picia w Szczawnicy od szczania w piwnicy....... no ja Cie prosze ..... a w ogóle to dzięki za życzonka miłego spedzenia czasu na wyjeździe ... i ja też Ci życze cobyś se odpoczął .... hej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.02.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 5 dni ..... http://www.emotka.pl/emotikony/zima/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.02.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 już niedługo i sobie odpoczniesz .... tylko kilka dni , ale dobre i to ja też już wysiadam przez swoją pracę .... nerwowo ... i też się doczekać piątku nie mogę ... wyłączę telefon i będę miała wszystko gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.02.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a ja między straganami to chyba w biegu i jeśli już to w piątek w Zakopcu .... potem - czasu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 14.02.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No i moje szaleństwo Szczwnicowe na nartach się dziś skończyło Do szczawnicy jade ale nie bede w gronie tych co smigają na nartach Odwiedziłem dziś Górę Kamieńsk w okolicach Bełchatowa i za bardzo poszalałem Więc należe do tych co będą zwiedzali stragany i łazili po góach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Michaś .... co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Michaś .... co sie stało? No właśnie!! Coś nawyrabiał?? Tłumacz się nam tutaj i to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Sie poobijał nieco ... nic chopak na siebie nie uważa ... ale w Szczawnicy to my go przypilnujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Daga Walentynkowe Szarże na stoku Góry Kamieńsk i extremalna jazda na desce No jak się pozbieram do kupy o w piątek stanę na Palenicy... Informację co do wyjazdu: Mamy klepnięte już pokoje 2+2 Studio ze wspólną łazienką ( daga, koleżanka agi) ( Aga z mężem) 4 osobowy pokój dla Adiqq i rodzinki z łazienką ( dziecko najmniejsze masz gratis) 3 osobowy pokój (xavier, jea, coolibeer) ten pokój będzie gotowy w piatek popołudniu. Do tego czasu gdzieś przenocuje --------------------------------------------------------------------------------------------------- Śniadania i Obiadokolacje są już klepnięte --------------------------------------------------------------------------------------------------- Więc jak by były jakieś pytanka proszę o priv lub kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 żadnych pytanek .... 4 dni ..... http://www.emotka.pl/emotikony/zima/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witanko Ja będę w sobotę ok 10 i mam pytanko; czy wcześniej się meldować, czy można pojeździć a popołudniu dojechać na chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 15.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witanko Ja będę w sobotę ok 10 i mam pytanko; czy wcześniej się meldować, czy można pojeździć a popołudniu dojechać na chatę Możesz później. W recepcji zostawię takie info. Zgadamy się jeszcze na miejscu co by ustalić godzinę obiadokolacji na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witanko Ja będę w sobotę ok 10 i mam pytanko; czy wcześniej się meldować, czy można pojeździć a popołudniu dojechać na chatę Możesz później. W recepcji zostawię takie info. Zgadamy się jeszcze na miejscu co by ustalić godzinę obiadokolacji na sobotę. ok, dzięki Puść mi jeszcze jakiegoś fona na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.02.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A ja używam. Baba Jaga, Cypisek na początek.......... Super zima, tylko pojeździć frajda - to rano albo z wieczorka. Inaczej - ciźba. Ludzi niemalo i trzeba jednak poczekać troche na wjazd. Ale jest fajnie superowo biało i ślizgi oraz kanty pracują non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts