Gość coolibeer 19.02.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 O cholera, ledwo do domu dojechałem a tu już fotki. Aha, muszę wszystkim i wszedzie ogłosić że Daga przepija herbatę-colą I to zwykła herbatka góralska labas1 nie zapomij o mnie... w tych chwilach... nie zapomnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 19.02.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 O cholera, ledwo do domu dojechałem a tu już fotki. Aha, muszę wszystkim i wszedzie ogłosić że Daga przepija herbatę-colą I to zwykła herbatka góralska labas1 nie zapomij o mnie... w tych chwilach... A teroz se zaspiewojmy... Szkoda że Cię tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 19.02.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 O cholera, ledwo do domu dojechałem a tu już fotki. Aha, muszę wszystkim i wszedzie ogłosić że Daga przepija herbatę-colą I to zwykła herbatka góralska p ; cichoooooooooooo mialo byc woda mineralna teraz pije warke ;p labas masz super kierowce i wehikul Ciiiiiiicho, bo mi się kawalery zlecom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 czy ktoś wypił tam moje zdrowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 tylko się tam nie pozab(p)ijajcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.02.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 kolejny dzien przebiegl pomyslnie. Pobudka w wykonaniu ekipy z Sieradza po czym ruzyliśmy na stok. agaa z mezem + szalona beti, xawier, dagulka, jea, adiqq z rodzinka oraz kierownik wycieczki labas pogoda nie najlepsza ale do 14 udalo sie przezyc. nauka jazdy na snowbordzie w wykonaniu wojtka i naszego forumowego królika udane. Chlopki zaliczyli nauke na moedal zloty . Milym akcentem dzisiejszego dnia bylo spotaknie z baru. Cala rodzinka zjechala do nas i posiedzielismy i pogadalismy. Teraz idziemy na obiadokolacje i robimy grila. zdjecia a moment ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 czekamy więc na fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.02.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Za Małysza coś łyknijcie. I bawcie się ładnie, żeby wstydu nie było. Pozdrowienia ze wsi od tomkwasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 http://x.garnek.pl/ga5512/c95e171ad53d4da8818655a3/8818655.jpg http://x.garnek.pl/ga2982/85d6a395290ffaa8818653a3/8818653.jpg http://x.garnek.pl/ga9663/172585fa65334ba8818643a3/8818643.jpg reszt potem bo na chwile sie tylko urwalem Co to leży na środku grila, takie apetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 i zaś dobre żarełko mnie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Cieszka to cos po srodku to skrzydelka kurczaka, oprocz tego byly jeszce oscypki oraz kielbaski... Imprexza jak zwykle skonczyla sie o 5 rano i teraz wzyscy regeneruja sily... lecimy na stok zdjecia adiqqq zaraz dozuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Fajnie macie. Tylko ja wciąż nie widzę Dagi jak pędzi w dól na krawędziach i mruży oczy nie chronione goglami od wiatru świszczącego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 no własnie, gdzie te narty - niewidki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Pewnie tak dopieprzała, że się fotograf nie zdążył zebrać w sobie i mu migawka nie cykła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.02.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 I po nartach. Dzisiaj była przepiekna pogoda, a ja nie byłem na stoku - jakieś choróbsko mnie dopadło , ale już jest lepiej Niedługo reszta narciarzy dotrze tutaj. Było zaj......ście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.02.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 I po nartach. Dzisiaj była przepiekna pogoda, a ja nie byłem na stoku - jakieś choróbsko mnie dopadło , ale już jest lepiej Niedługo reszta narciarzy dotrze tutaj. Było zaj......ście To wiem Czekam na dalsze retrospekcje i foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.02.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Pogoda w Szczawnicy: Czwartek ( piękne słońce temperatura 0 ) Piątek ( słoneczko zaglądające przez okienko i odwilż) Sobota ( masakryczne warunki do jazdy, najpierw deszcz potem śnieg) Niedziela ( słoneczko i zerowa temperaturka przepięknie) 4 dni naprawdę pełne wrażeń... Obaliliśmy mit o tym że nie da się górala opić... jednak się da Dziękuję: Labasowi za organizację sobotniej części grilowej. Dla zainteresowanych mieliśmy do dyspozycji 50 oscypków z grila, 50 skrzydełek kurczaka oraz 3 laski kiełbas Maciek prezent od całości grupy... to co lubisz najbardziej.. 5-cio gwiazdkowa Dagulce i Xavierowi za dobrą zabawę no i za pomoc w organizacji Adiqowi z rodzinką za kontakt z FM oraz za wypady na sanki, jabłuszka no i za oprawę gier i zabaw śniegowych podczas sobotniego grila Cioci Beacie i Cioci Adze za 2 dni spędzone pod wpływem śmiechu i rozrywki... Będę żył parę lat dłużej. Wojtkowi za transport do Cz-wy Markowi za wspólnie spędzony czas na stokach. No i wszystkim za 3 szalone dni spędzone na stokach Palenicy Co do nauki jazdy Daggulki nie było po prostu spanikowała widząc postępy nauki jazdy na nartach cioci Beaty... nie będę komentował w którą stronę jeździ się pługiem Aha jeszcze bym zapomniał... Marek i Wojtek spisaliście się na medal ucząc się podstaw w tak krótkim czasie jazdy na desce snowboardowej. Egzamin zaliczony. ... a dlaczego? ... bo las mi zasłania Kocham Was za to co robicie aby te wypady były jak najlepiej przygotowane i przebiegały w fajnej atmosferze Dzięki Dzięki Labas trenuj bo za 2 tygodnie spotykamy się ponownie... Acha również podziękowania dla Kasi (córki labasa) za transport po cięzkim piątkowym wieczorze w Zboójnickiej Czardzie. oraz dwóm kolejnym córkom Ważna informacja że Baru dojechała do nas w sobotę z całą rodziną i wspólnie spędziliśmy półtorej godzinki w miłej knajpce Przygotowuję krótką galeryjkę zdjęć z tego co zrobiłem komóreczką i wrzucę też filmiki na yoputube za parę lasek będą chwilunia no i z ekipą z Sieradza zawitaliśmy w drodze powrotnej do Siewierza na gęsie żołądki pycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.02.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Przynajmniej sobie poczytałam, wiem, że to nie jest to samo co uczestniczenie, ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Obaliliśmy mit o tym że nie da się górala opić... jednak się da To nie prowda, on tylko udawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Maciek prezent od całości grupy... to co lubisz najbardziej.. 5-cio gwiazdkowa .. Dzięki Mniam, mniam, ale dzisiaj nie spróbuję bo wpadnę w jakąś chorobę na a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts