prawdziwy.anika 02.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam przepraszam jezeli temat byl juz poruszany,ale forum jest tak ogromne,ze pomimo iz spedzam tu po kilka godzin dziennie,gine w gaszczu informacji... staram sie korzystac z wyszukiwarki,ale jest to bardzo trudne przykladowo chce poszukac czegos dotyczacego ogrzewania elektrycznego,wpisuje w wyszukiwarke"ogrzewanie elektryczne"-szukaj wszystkich slow,potem po kolei wyszukaj jako posty,wyszukaj jako tematy i nic! "Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" w sumie moge odmieniac jeszcze te slowa i szukac,szukac,szukac i przegladac dziesiatki watkow na ten temat i wszystko z trudem i wielkim bolem,by potem zalozyc nowy temat i otrzymac od uzytkownikow rade"uzyj wyszukiwarki" czy nie lepiej by bylo zalozyc poddzialy tematyczne i jakos posegregowac te watki,oszczedziloby to nerwow i czasu zarowno nowym jak i tym,ktorzy w kolko musza tlumaczyc to samo te poddzialy nie musza byc jakies zbytnio wyszczegolnione,ale np orzewanie to bardzo szeroki i czesto poruszany temat,mysle,ze zasluguje na osobny dzial,to samo instalacje czy ogolnie wykonczeniowka nastepnie polskie znaki nie wszyscy maja polskie znaki,a wyszukiwarka je odroznia i nie umie sobie zamienc np l na ł ufff,zlozylam reklamacje i wyzalilam sie,juz mi lepiej pozdrawiam ekipe forum i uzytkownikow,jestescie nieocenieni(to byla lyzka miodu ) edytuje no tak,wlasnie jak ochlonelam po tych walkach z wyszukiwarka,doczytalam juz spokojniej,ze Suwalek ten temat pociagnal niedawno prosze moj post tam dolaczyc z googli w ten sposob korzystam,ale jednak mysle,ze zrobienie kilku poddzialow bardzo uporzadkuje forum,bo szukanie w googlach tylko wtedy ma sens jak wiemy czego szukamy,a jak ktos jest zielony w danym temacie ogolnie,to o istnieniu wielu rzeczy czy metod dowiaduje sie dopiero na samym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Pracujemy nad nowym forum. Wszystkie problemy są więc przejściowe. Już niedługo więcej o nowym Forum Muratora. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No nie wiem .... nie wiem .... nie podobami się ta myśl A co z nickami? z dorobkiem forumowym - wpisami - przydatnymi informacjami które do tej pory zostały zamieszczone? Wszystko pójdzie się paść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No nie wiem .... nie wiem .... nie podobami się ta myśl A co z nickami? z dorobkiem forumowym - wpisami - przydatnymi informacjami które do tej pory zostały zamieszczone? Wszystko pójdzie się paść? Spokojnie, wszystko zostanie przerzucone do nowego forum Mam tą przyjemność że mogę testować to nowe forum, będzie duuuuuużo lepiej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 uffff... dzięki, Maksiu ... już spokojniejsza jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 02.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam przepraszam jezeli temat byl juz poruszany,ale forum jest tak ogromne,ze pomimo iz spedzam tu po kilka godzin dziennie,gine w gaszczu informacji... staram sie korzystac z wyszukiwarki,ale jest to bardzo trudne przykladowo chce poszukac czegos dotyczacego ogrzewania elektrycznego,wpisuje w wyszukiwarke"ogrzewanie elektryczne"-szukaj wszystkich slow,potem po kolei wyszukaj jako posty,wyszukaj jako tematy i nic! Póki co spórbuj w googlach. Z całym szacunkiem dla starań Redakcji (trzymam kciuki), ale nie ma co wyważać otwarych drzwi. przykłady (wpisz w googlach, oczywiscie bez '' '' ): "hadykówka site:forum.muratordom.pl" "farba silikonowa site:forum.muratordom.pl" "kominek site:forum.muratordom.pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 03.02.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tak wlasnie Wirecki robie ale nie jest to zloty srodek tak jak napisalam wyzej,poki wiesz czego szukasz jest ok jezeli szukasz innych rozwiazan w danym temacie(a jestes zielony),to szukasz igly w stogu siana,bo jest balagan tematyczny no to czekamy na nowe,mam nadzieje bardziej przejzyste forum i sprawna wyszukiwarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 nic za darmo.. wątek o alarmach czytałem chyba z 3 tygodnie.... Wątki o kuchniach czy kominkach też zajęły trochę czasu, no ale tak to jest jak się chce coś podejrzeć czy się dokształcić.....A i to nie do końca jest skuteczne (czytaj: obiektywne) bo na forum każdy swoje chwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts