Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM Z WIDOKIEM pracownia DOMY Z WIZJĄ

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 4 months później...

uwielbiam ten projekt-mały ale super wygląda, super tez w środku, będę śledzić , bardzo ciekawa jestem jego realizacji jak i kosztów, trzymam za was wszystkich kciuki, swego czasu otrzymałam od Domów z wizją- projekty wstępne tego domku- opcja z garażem -różne wersje kominka-koło kuchni jak i naprzeciw wejścia-projekt na stronie jest ekstra; jedna z opcji roboczych przewidywała także szklany wykusz zamiast okna w kuchni- jadalnia na wizualizacjach była w tym wykuszu-wyglądało to świetnie

Malkul- na parterze coś nie widać wejścia do domu a i nr pomieszczeń też się nie zgadzają-czy możesz zajrzeć.

Edytowane przez acca5

• 3 months później...

Witam wszytskich, po bardzo długim wyszukiwaniu wymarzonego projektu znalazlam ten jedyny- jest to prjekt " Z Fasonem" z pracowni "Domy z wizją" , tylko nigdzie w internecie nie mogą znależć wiadomości na temat tego projektu, proszę wszytskich o spostrzeżenia na temat projektu,jakie byście wprowadzili zmiany , jak można ograniczyć koszty... Jeszcze czeka mnie wizyta w gminie-mam nadzieje ze będę mogła wybrać ten projekt i nie będzie problemów z dachem 22 stopnie:) Czekam na wasze uwagi, pomysły:)A może ktoś kupił już ten projekt z pracowni i jest w trakcie budowy?Wiem , że jest to jeden z nowszych projektów. I dzwoniłqam dzisiaj do pracowni i ma się pojawić "Z FASONEM 2" , który będzie miał pomieszczenie nad garażem, będzie się do niego wchodzić z półpiętra.

Pozdrawiam wszytskich budujących

Aneta

Witam wszytskich, po bardzo długim wyszukiwaniu wymarzonego projektu znalazlam ten jedyny- jest to prjekt " Z Fasonem" z pracowni "Domy z wizją" , tylko nigdzie w internecie nie mogą znależć wiadomości na temat tego projektu, proszę wszytskich o spostrzeżenia na temat projektu,jakie byście wprowadzili zmiany , jak można ograniczyć koszty... Jeszcze czeka mnie wizyta w gminie-mam nadzieje ze będę mogła wybrać ten projekt i nie będzie problemów z dachem 22 stopnie:) Czekam na wasze uwagi, pomysły:)A może ktoś kupił już ten projekt z pracowni i jest w trakcie budowy?Wiem , że jest to jeden z nowszych projektów. I dzwoniłqam dzisiaj do pracowni i ma się pojawić "Z FASONEM 2" , który będzie miał pomieszczenie nad garażem, będzie się do niego wchodzić z półpiętra.

Pozdrawiam wszytskich budujących

Aneta

• 1 month później...
  • 3 months później...