Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ACN - warto?

Beauty

Recommended Posts

To kolejna piramida.

Jedni drugich naganiają .

Zerknij

http://www.arystoteles.pl/nmf/YaBB.cgi?board=spam;action=display;num=1150141298

..........................................................................................

Prosta analiza.

Plan ACN mówi:

1. Z pozyskanych bezposrednio klientow otrzymujesz od 2 do 8% z ich rachunku ( zaleznie od obrotu).

czyli szukam 20 klientów co płacą średnio 50 zł miesiecznie, bo taka jest srednia to mam 20zł.

2. Z rachunków klientów od poziomu 2 do 6 mam 0.25% czyli jak ich będzie 10 000 x 50zl x 0.25% to mam 1250zł

Dobrze policzyłem?

networker - to tak latwo powiedziec

(..)

Re: ACN - firma telekomunikacyjna

jezeli zdobedziesz 3 wspolpracownikow, a kazdy tylko 6 klientow to bedziesz mial:

3279 wspolpracownikow i 19680 klientow, z ktorych otrzymasz prowizje. najwyzsza prowizja jest na 7 poziomie, ale tez tam bedziesz mial najwecej klientow, bo az 13122.

liczac sredni rachunek po 40 PLN otrzymasz na 7 poziomie:

13122 klientow x 40,00 PLN x 5 % = 26.244,00 PLN co miesiac

a Ty znalazles tylko 3 wspolpracownikow i 6 klientow !!! malo, czy duzo?

szesc osob znalezc sposrod znajomych to zaden klopot... zerknij do telefonu komorkowego - ile masz kontaktow? 50, 100, 200? Wybierz z nich 6, tylko 6 !!!

chcesz wiedziec wiecej ?

.............................................................

pozdrawiam

ziaba