kuba2001 02.02.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 W sumie to już je zamówiłem i mam nadzieję że to będzie dobry zakup ale może ktoś z Was może coś powiedzieć o tych oknach? aha.. profil 5 kom. okucia Roto. trzyszybowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 02.02.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja mam takie okna Jeszcze nie mieszkam wiec niewiele moge powiedziec. Wstawilam rok temu na wiosne. Zloty dab zewnatrz i bialy wewnatrz. Otwieraja sie OK, uchylenie, rozszczelnienie itp. Duze drzwi tarasowe mam z szyba P4 plus szprosy konstrukcyjne pionowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 widzialam Brugmanna w użyciu. Wg mnie to dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam okna na profilach Brugmann .... oprócz standardowych spraw niedoregulowania po pierwszej zimie przez firmę montującą - jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts