HansKlopss 02.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 WitamPochwalcie się swoimi garderobami. Jakie duże macie i co jest na ich wyposażeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 02.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja mam garderobe przy sypialni o powierzchni 25m2 w niej na jednej sciane sa polki wykonane na zamowiewnie, wieszaki na kolkach oraz kanapa do wygodnego przebierania.Druga garderoba ma 8m2 i w niej jest takie same wyposazenie, oprocz kanapy. Garderoba jest przerznaczona dla dwoch pokoi.W kazdej garderobie jest okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 musiałabym poszukać, jakie wymiary mam garderób w każdym pokoju na górze jest osobnaw jednym - jest to jakieś chyba 1,5 m2 + stryszekw drugim jakoś 4 m2w pokoju inwestorka jakieś chyba 2 m2w sypialni już chyba też jakoś 4,5 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 03.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 My będziemy mieć garderobę na parterze (wejście z wiatrołapu) o powierzchni 6m kw. oprócz tego w sypialniach u góry (w 2 z 3) będą szafy wnękowe, w naszej sypialni duża 2 drzwiowa a w dziecięcej mniejsza. Na poddaszu poza tym jest jeszcze 1 mały pokój, który przez pierwsze lata także może służyć za garderobę, ma on 9m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Tu znajdziesz garderoby Forumowiczów: http://www.google.com/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&rlz=1I7RNWN&q=site%3Aforum.muratordom.pl+%22garderoba%22&lr=&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 25 m2 , ma wszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 06.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Generalnie garderoba to pdstawa! Przy drzwiach wejściowych dwie - jedna mała na buty (po prawej) druga 2,5 m2 na kurtki, płaszcze, w sypialni jedna (dla 2 osób) o pow. 6,5 m2, w pokojach dzieci 2 x po 5,5 m2, przy pralnio - prasowalni też mam garderobę o pow. ok 3m2 (na wyprane rzeczy, pościele, etc.) i jeszcze jedna przy pokoju gościnym (ok. 8 m2). Mam też pomieszczenie gospodarcze na parterze na mopy, wiadro, środki czystości, etc. oraz spiżarnię, która pełni przecież rolę garderoby kuchennej Lubię jak rzeczy mają swoje miejsce nie walają się po domu, ciuchy nie wiszą na krzesłach, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 10.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Mamy trzy małe na piętrze przy każdej sypialni. Mieszkamy od dwóch lat i one są niezbędne. Nie wyobrażam sobie teraz syna pokoju bez garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Garderoba przy wejsciu- 5m2; nasza przy sypialni 5m2 i garderoby dzieci ok 2m2, w sumie szt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasagna 17.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nasza sypialnia będzie miala ok 30m, jakąś 1/3 zamierzam od razu zabudować, czyli garderoba będzie miała jakieś 10m, ale będzie ze skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts