piterek63 03.02.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nic nie szkodzi. o elastyku nie zapomnę także bede Cie w sezonie szukal:) jesli chodzi o szkolenia to przedewszystkim wlasnie tarasy, hydroizolacje i fugi epoksydowe. jesli chodzi o firmy to myślę że praktycznie każda ma cos ciekawego w swojej ofercie takze jestem otwarty. na PW mozesz przesalc nazwe kogo reprezentujesz. teraz ide spac bo rano wycenka:)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.02.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Spokojnej nocki w takim układzie. Poleciało na PW, poproszę zwrotnie tez telefonik, bedziemy się jakoś łapać na szkolenie i kawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 04.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no tarasy i schody zewnętrzne to bardzo fajna sprawa szczególnie te nie zadaszone prześlij i do mnie pw z zakresem działalności i szkkoleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 04.02.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mój glazurkarz stosuje CM17. Da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wg klasyfikacji kleju jak najbardziej da rade (C2 TE), gruntowanie CT17 + klejenie CM17 i jest oki. Znam kilka lepszych klejów tego typu w podobnej cenie, ale bardzo ważniejsze jest to czym pracuje zazwyczaj glazurnik. Jeżeli najczęsciej używa produktów Ceresita to zna jego charakterystyke, szybkosc wiazania, ilość wody zarobowej, czas korygowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 04.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Chyba zaryzykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 04.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a jaki jest problem w tym żeby na czas kładzenia płytek wyłączyć podłogówkę? ja płytki kładę etapami, tylko w weekendy, bo wtedy mam czas, wyłączam podłogówkę na kilka dni i temperatura w pomieszczeniu mi nie spada poniżej 16 stopni - da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mój glazurkarz stosuje CM17. Da radę? To wysoko elastyczny klej stosowany na trudnych podłożach . Na pewno da rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.02.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aaa jeszcze jedno, o tyle o ile klejenie na właczonej podlogowce jest ok, tak fugowanie raczej odpada. Zbyt duże ryzyko przebarwien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts