tolky77 02.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam,Mam problem z nida na poddaszu. Nie wiem czy została niewłaściwie położona (jest na stelażach metalowych - to chyba dobrze) czy może winą jest mokra wieźba ...która pracuje. Efekt jest taki ze widać pęknięcia a w niektórych miejscach pękniecia "ukruszne" - to chyba potwierdza fakt ze to wina wieźby która pracuje.Ale do rzeczy, chciałbym ukryć te pęknięcia. Czy moge na to położyć tapetę - i tu pytanie jaką - żeby zakryć te pękniecia.Myślałem o raufazie lub tapecie z włókna szklanego ... moze coś innego powinno być ? Proszę o poradę. ps Nida była kładziona ponad 2 lata temu wiec zakładam ze co miąło popekac to popękało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 możesz też zaakrylować i pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolky77 04.02.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 docelowo chce tam tapete ... tylko zastanawiam sie jaka bedzie lepsza ... zwykła, szklana, czy raufaza .....a moze jeszcze coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.02.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 docelowo chce tam tapete ... tylko zastanawiam sie jaka bedzie lepsza ... zwykła, szklana, czy raufaza .....a moze jeszcze coś innego ? najdrozsza bedzie dobra, bo drogie musi być dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts