HansKlopss 03.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam Pochwalcie się jakie macie gadżety lub jakie ekstrawagancje, które pomagają Wam lub poprawiają Wasze samopoczucie? Może macie lodówki podłączone do internetu, podgrzewane sedesy lub może system odstraszania mrówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 03.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ja mam łopatę do śniegu - rewelacja. Podłączę ją do netu już niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ja mam łopatę do śniegu - rewelacja. Podłączę ją do netu już niebawem. Ja tez tylko pekla niedawno od nadmiaru uzywania Myslisz ze uszkodzona tez da sie podlaczyc do netu? tak na powanie to mam cos czego wczesniej nie spotkalem choc ekstrwawagancja bym nie nazwal tego udogodnienia budujac dom mielismy malego dzidziusia. w sypialni corki i lazienkach zrobilismy podwojnie wlaczniki/wylaczniki swiatla polaczone schodowo tak aby corka mogla sama chodzic do ubikacji i nie wolac za kazdym razem SWIATLO Teraz ma prawie 4 lata i do tych gornych powoli zaczyna siegac. Dzieki temu mykowi mielsimy z 2 lata spokoju. Przy najblizszym remocie dolne zdemontujemy i zaszpachlujemy chyba ze plan na ilosc dzieci sie zmieni mamy gniazdo na tarasie wlaczane wlacznikie z domu i na dodatek na calkiem osobnym bezpieczniku. robimy czesto fryteczki w w domku caly czas pieknie pachnie. przydatne choc u malo kogo takie spotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 06.02.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kajdanki z futerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A ja łopatę i zagraniczne pazury - do pielenia i kopania w ziemi.I podgrzewane gumiaki na wiosne do prac ogrodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 budujac dom mielismy malego dzidziusia. w sypialni corki i lazienkach zrobilismy podwojnie wlaczniki/wylaczniki swiatla polaczone schodowo tak aby corka mogla sama chodzic do ubikacji i nie wolac za kazdym razem SWIATLO Ja się spotkałem z rozwiązaniem, aby włączniki dawać na wysokości opuszczonej dłoni z dwóch względów: - aby małe dzieci szybciej same włączały światło - aby dorośli mogli je włączyć nawet jak coś niosą w rękach - nawet kolanem się sięgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.02.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja mam przygotowane ale jeszcze nie uruchomione - centralne nagłośnienie parteru. Do większości pomieszczeń na parterze idą kable głośnikowe z gabinetu. Docelowo na całym dole ma lecieć to samo - tak aby przechodząc z pomieszczenia do pomieszczenia nie tracić odbioru. I największy "bajer" słuchamy radia nawet w kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 08.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jeszcze nie mam, ale marzy mi sie cos takiego: http://www.bang-olufsen.com/beotime Chodzi oczywiscie o budzik lezacy na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 08.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Mam superrewelacyjne, piekne,szumiące, działające antystresowo brzózki w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 A ja mam wrednego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie mam gażet, tfu ... gażetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunclik 08.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a ja teraz będę montował elektryczne maty grzewcze pod lustrami w łazienkach żeby lustra nie parowały w czasie używania łazienki nie wiem może to już normalka ale ja spotkałem się z tym pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 08.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 A ja mam żonkę w łóżeczku A tak serio to PS3:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.02.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a ja teraz będę montował elektryczne maty grzewcze pod lustrami w łazienkach żeby lustra nie parowały w czasie używania łazienki nie wiem może to już normalka ale ja spotkałem się z tym pierwszy raz gratuluję! nie ma tam w firmie wakatów wolnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunclik 08.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja to robię jako wykonawca na życzenie Inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Żeby tak o pożyciu intymnym ze szczegółowymi elementami na forum budowlanym .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 09.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Oj ziaba, ziaba. A nie pomyslalas, tak jak pozostali, ze anikavonboger pracuje w policji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Gadżet ma wielorakie przeca znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokarool 11.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeszcze nie mam, ale marzy mi sie cos takiego: http://www.bang-olufsen.com/beotime Chodzi oczywiscie o budzik lezacy na konsoli A co on takie nadzwyczajnego ma od zwyklego budzika? bo cena spora... i sie zastanawiam za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 12.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 tokarool, cena jest za marke i design.Funkcjonalnosc jest opisana na podanej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts