Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie macie gażety w domu?

Recommended Posts

Ja mam łopatę do śniegu - rewelacja. Podłączę ją do netu już niebawem. :)

Ja tez tylko pekla niedawno od nadmiaru uzywania

Myslisz ze uszkodzona tez da sie podlaczyc do netu?

:wink:

tak na powanie to mam cos czego wczesniej nie spotkalem choc ekstrwawagancja bym nie nazwal tego udogodnienia

budujac dom mielismy malego dzidziusia. w sypialni corki i lazienkach zrobilismy podwojnie wlaczniki/wylaczniki swiatla polaczone schodowo tak aby corka mogla sama chodzic do ubikacji i nie wolac za kazdym razem SWIATLO :wink:

Teraz ma prawie 4 lata i do tych gornych powoli zaczyna siegac. Dzieki temu mykowi mielsimy z 2 lata spokoju. Przy najblizszym remocie dolne zdemontujemy i zaszpachlujemy chyba ze plan na ilosc dzieci sie zmieni :wink:

mamy gniazdo na tarasie wlaczane wlacznikie z domu i na dodatek na calkiem osobnym bezpieczniku. robimy czesto fryteczki w w domku caly czas pieknie pachnie. przydatne choc u malo kogo takie spotkalem :wink:

budujac dom mielismy malego dzidziusia. w sypialni corki i lazienkach zrobilismy podwojnie wlaczniki/wylaczniki swiatla polaczone schodowo tak aby corka mogla sama chodzic do ubikacji i nie wolac za kazdym razem SWIATLO :wink:

Ja się spotkałem z rozwiązaniem, aby włączniki dawać na wysokości opuszczonej dłoni z dwóch względów:

- aby małe dzieci szybciej same włączały światło

- aby dorośli mogli je włączyć nawet jak coś niosą w rękach - nawet kolanem się sięgnie.

Ja mam przygotowane ale jeszcze nie uruchomione - centralne nagłośnienie parteru. Do większości pomieszczeń na parterze idą kable głośnikowe z gabinetu. Docelowo na całym dole ma lecieć to samo - tak aby przechodząc z pomieszczenia do pomieszczenia nie tracić odbioru.

I największy "bajer" słuchamy radia nawet w kibelku ;)

a ja teraz będę montował elektryczne maty grzewcze pod lustrami w łazienkach

żeby lustra nie parowały w czasie używania łazienki

nie wiem może to już normalka ale ja spotkałem się z tym pierwszy raz

gratuluję!

nie ma tam w firmie wakatów wolnych? :D