oksza73 03.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam Czy ktos robił sobie instalacje z diodami rgb zmieniajacymi kolor w zaleznosci od temperatury wody Jesli tak to prosze o porady lub linki do stron o tym temacie Z GÓRY WIELKIE DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 03.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ja mam system Ruben Colours - w wannie , bo chyba o to pytasz w wątku?Jest w nim 25 diod ktore moga swiecic w 7 kolorach.Ale zmiana koloru nie zalezy od temperatury wody. Zreszta nawet bym czegos takiego nie chciala , bo nie widze w tym zwiazku.Kolory mozesz wlaczac na stale , jeden w tych 7miu badz tez ustawic cykle zmian , po kolei , lub inaczej , i regulowac szybkosc tych zmian. Ogolnie super i bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wanna http://img710.imageshack.us/img710/9025/moto0256g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 04.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ta sama wanna co moja Jeszcze lepiej wyglada swiatlo gdy wanna jest z woda , a najlepiej gdy dodamy jakis plyn do kapieli itd , przez co woda staje sie mniej przezroczysta. To powoduje lepsze rozpraszanie swiatka , i nie widac juz pojedynczych punktow swiatla tylko jednolity kolorowy kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts