Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo dziękuję za informacje o krzesłach z Ikei.

Czy możesz napisać jak się sprawują i jak długo je macie? Czy się nogi nie ruszają itp itd, bo wiem, że Monah chyba siadała na nich i coś na stabilność narzekała.

Czy nogi maja z drewna czy z czego?

Kurcze, niby do Ikei mam rzut beretem( no tak z 15 km), ale ostatnio jak tam byłam,miałam ochotę natychmiast wyjść (oczywiście, tak szybko to się nie da, trzeba obejść swoje). A ja niby w nie bardzo zaawansowanej ciąży, ale sapałam i dyszałam jak po maratonie. Nim więc znów się wybiorę, będę wdzięczna za opinie użytkownika:)

tak jestem zadowolona - są wygodne, można cały wieczór (tak do 4tej rano) wytrzymać!

w jednym krześle coś jakby się nogi rozbujały - ponieważ ja je skręcałam to może zrobiłam to zbyt słabo - pewnie wystarczy dokręcić... a i zaznaczam, że sporo jest roboty przy ich złożeniu :evil:

i jeszcze jedno wcześniej zaznaczałam, że się bardzo brudzą, ale nie napisałam, a to jest bardzo ważne- można pokrowce zdjąć do prania :D

a nogi są drewniane i stelaż też!

ale próbowali je w domu czy w ikea? bo ja sama osobiście je skręcałam i jest ok - one są tak zbudowane, że sa takie pakiety noga z przodu i tyłu zbita z oparciem łokcia, spina się te boki z siedzeniem i plecami i na końcu zakłada pokrowiec

wiec u mnie to raczej się tylko śrubki poluzowały - dzisiaj podkręcę i powiadomię co i jak ok?

• 3 weeks później...

Witaj!

..o matulino..... ale mi się u Ciebie podoba: beton,przeszklenia etc.Fajne oryginalne,niebanalne wnętrza.

A opiniami rodziny i znajomych się nie przejmuj,większość tak reaguje jak dom nie jest urządzony w kolorach brązu, brzoskwini i mebli w kolorzei wenge.

ja także dołączam się o prośbę o więcej zdjęć.

......upppppsss-a pomyśleć, ze wcale nie chciałam tu zajrzeć,po temacie wnioskowałam,ze będzie folkowo.

• 3 weeks później...