malgosza 05.02.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 buźka pożyczona, ale gdybym użyła baaaardzo dużo 'tapety' i odrobinki skalpela to jak nic wypisz wymaluj ja hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 05.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Bardzo dziękuję za informacje o krzesłach z Ikei. Czy możesz napisać jak się sprawują i jak długo je macie? Czy się nogi nie ruszają itp itd, bo wiem, że Monah chyba siadała na nich i coś na stabilność narzekała. Czy nogi maja z drewna czy z czego? Kurcze, niby do Ikei mam rzut beretem( no tak z 15 km), ale ostatnio jak tam byłam,miałam ochotę natychmiast wyjść (oczywiście, tak szybko to się nie da, trzeba obejść swoje). A ja niby w nie bardzo zaawansowanej ciąży, ale sapałam i dyszałam jak po maratonie. Nim więc znów się wybiorę, będę wdzięczna za opinie użytkownika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 05.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 tak jestem zadowolona - są wygodne, można cały wieczór (tak do 4tej rano) wytrzymać! w jednym krześle coś jakby się nogi rozbujały - ponieważ ja je skręcałam to może zrobiłam to zbyt słabo - pewnie wystarczy dokręcić... a i zaznaczam, że sporo jest roboty przy ich złożeniu i jeszcze jedno wcześniej zaznaczałam, że się bardzo brudzą, ale nie napisałam, a to jest bardzo ważne- można pokrowce zdjąć do prania a nogi są drewniane i stelaż też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Czy się nogi nie ruszają itp itd, bo wiem, że Monah chyba siadała na nich i coś na stabilność narzekała. tak, bo nogi się rozjeżdżały jak jasna cholera. inni userzy też tak twierdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 05.02.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale próbowali je w domu czy w ikea? bo ja sama osobiście je skręcałam i jest ok - one są tak zbudowane, że sa takie pakiety noga z przodu i tyłu zbita z oparciem łokcia, spina się te boki z siedzeniem i plecami i na końcu zakłada pokrowiec wiec u mnie to raczej się tylko śrubki poluzowały - dzisiaj podkręcę i powiadomię co i jak ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 05.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 baaaardzo mi się podoba...ale to fotoforum! Liczę na więcej zdjęć! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 05.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 o ja pierdziu....!!!!! bosko, kibicuję i trzymam kciuki!!!! aha i witam się uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 06.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 I ja się dopisuję, i ja! Upierdlwie będę się dopraszać więcej zdjęć i gratuluję pomysłów na wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 08.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wreszcie coś nowoczesnego!!!! Chylę czoła i czekam na więcej zdjęć, co by oko nacieszyć!! Pozdrawiam Nata83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia099 08.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Świetna przemiana. Te nowoczesne elementy wyglądają super, a dom- cóż za przemiana. Gratulacje i trzymam kciuki, zeby się dobrze mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Malgosza co się tak opierdzielasz z nowymi fotkami !! ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 15.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zgłaszam że podglądam i że się podoba Czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaZ. 15.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 pieknie sie zapowiada...szklo, beton, szarosci...to jest to co tygryski lubia najbardziej z niecierpliwoscia czekam na wiecej zdjec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 20.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 bylam tu juz kilka razy i nigdy nic nie napisalam a bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 07.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ja w podobnym kierunku idę, więc chętnie pozaglądam przyłączam sie do próśb o fotki, także bryły z zewnątrz (poza tą pierwsza na początku) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.03.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj! ..o matulino..... ale mi się u Ciebie podoba: beton,przeszklenia etc.Fajne oryginalne,niebanalne wnętrza.A opiniami rodziny i znajomych się nie przejmuj,większość tak reaguje jak dom nie jest urządzony w kolorach brązu, brzoskwini i mebli w kolorzei wenge. ja także dołączam się o prośbę o więcej zdjęć. ......upppppsss-a pomyśleć, ze wcale nie chciałam tu zajrzeć,po temacie wnioskowałam,ze będzie folkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 29.03.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Były zdjęcia były i się skończyły!!Małgosza, wrzuć więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 31.03.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 czesc przepraszam za moja absencje... bardzo duzo mialam pracy, ale mam nadzieje, ze teraz nieco nadrobie boooooooooo rownoczesnie dzialo sie troszke w domu - pojawily sie np. listwy przypodlogowe na parterze i lazienka dolna skonczona prawie... i takie tam wiec porobie troche zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.03.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No Malgosza nareszcie Wróciłaś jak dobrze słyszeć, że sporo się u Ciebie działo no to czekamy na zdjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 06.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) mam już zdjęcia i galerię Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez malgosza zle powklejalam linki - gubie sie w tym nowym systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts