efilo 14.04.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 zajrzałam przez raśkę i teraz żałuje bo.... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jawdrop.gif i nic mi sie u mnie już nie podoba :/ bosko malgosza aaa... i dopisuje sie na liście eamsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 taaaaa a ja Efilo znam kazdy cm twojego domu i jak chcesz mozemy sie zamienic hehehe ale kiepsko bys na tym wyszla ... a i nie zdazylam chyba jeszcze wpisac w Twoim watku, ze dalabym sie pokroic za taka sciane w fornirze jaka sobie zrobilas..... oczywiscie dopisuje Ciebie na zaszczytna liste tych co za srylion lat zrobia grupowy zakup eamsow hehehe ale to bedzie kumulacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 za to chce sobie to odbić i za mniej niż srylion kupic bujany do kruszki sypialni. przynajmniej bede miala w czym na starość jej bajki czytać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 do bujanego to i ja sie dopisuje hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 az musialam sprawdzis co wy esemesy wszystkie kupujecie ja to jestem niezla sloma z butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to co Markotko dopisac do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No nie wiem czy zycia mi starczy na uzbieranie na niego ale zapisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nasz umowiony srylion lat to duza szansa ja licze na jakiegos lotka np... lub na to ze niewyplacalni kontrahenci nagle ureguluja rachunki... cierpliwie poczekam sobie bo jest na co hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 14.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jej, jak pięknie! Dokładnie nasze klimaty: dużo przestrzeni, dużo szkła ... Uśmiałam się przy reakcji rodziny. U nas wyszła pantomima. My z dumą prezentowaliśmy projekt domku, który nam się tak bardzo podoba, a widzom rzedła mina... Jak Ci się beton sprawuje w użytkowaniu? Widziałam śliczną kuchnię z płytami betonowymi na ścianie nad kuchenką, ale obawiam się, że to na potrzeby zdjęcia tak ładnie to skomponowali, a na kuchence nikt nigdy niczego nie smażył. Rozważamy płyty i na to szkło, co może jest praktyczne, ale mi się wydaje takim "nadmiarem wrażeń". Na szczęście wiążące decyzje na ten temat będę podejmować za rok. A przez ten czas będę bezczelnie oglądać wszystkie forumowe mistrzynie dizajnu przy pracy . Pozdrawiam Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 az musialam sprawdzis co wy esemesy wszystkie kupujecie ja to jestem niezla sloma z butow markoto, boskie!:Dja na szcęście już nie mam miejsca na esemsa...więc mozecie mnie z listy wykreślić, ale kiedyś chciałabym mieć taką lampę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 mercury znam ten ból. na szczęscie nie mam jej gdzie powiesić z eamsem też ciężko ale wpadł mi do głowy jak sie zastanawialam co by za siedzonko w holu wstawić. niestety. pomysl odpadl a choroba zostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no ja też w sumei nie mam na nią miejsca...ale piękna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.04.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak Ci się beton sprawuje w użytkowaniu? Widziałam śliczną kuchnię z płytami betonowymi na ścianie nad kuchenką, ale obawiam się, że to na potrzeby zdjęcia tak ładnie to skomponowali, a na kuchence nikt nigdy niczego nie smażył. Rozważamy płyty i na to szkło, co może jest praktyczne, ale mi się wydaje takim "nadmiarem wrażeń". Na szczęście wiążące decyzje na ten temat będę podejmować za rok. A przez ten czas będę bezczelnie oglądać wszystkie forumowe mistrzynie dizajnu przy pracy . Hej Kamila juz zdazylam rozejrzec sie w Twoim watku nonono baaaardzo mi sie podoba - pewnie duzo czasu spedziliscie nad projektem... ale warto... a co do betonu to ja jestem absolutna entuzjastka tego materialu - dla mnie nawet przybrudzony, wrecz zafajdany (jak to najczesciej w naszym domu bywa) jest dalej numerem jeden wsrod materialow wykonczeniowych - a na scianach tez bym go dala gdyby sie wczesniej nieco inaczej mi poukladalo... wracajac do meritum najwazniejsze to dobrze zaimpregnowac beton, pozniej pozostaje sie tylko cieszyc jego bezpretensjonalnym urokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.04.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 mercury znam ten ból. na szczęscie nie mam jej gdzie powiesić z eamsem też ciężko ale wpadł mi do głowy jak sie zastanawialam co by za siedzonko w holu wstawić. niestety. pomysl odpadl a choroba zostala o booooze to ja juz wiem co sie ze mna dzieje to jest choroba - pytanie czy uleczalna markoto, boskie!:Dja na szcęście już nie mam miejsca na esemsa...więc mozecie mnie z listy wykreślić, ale kiedyś chciałabym mieć taką lampę: [ATTACH=CONFIG]954[/ATTACH] Design to design widzisz i juz wiesz..... ze nie bedzie zastepstwa i niestety nie bedzie tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 zmartwie cie - lekarstwa nie wymyslono. można leczyć zachowawczo odcinając dostęp do neta i magazynów wnętrzowych ale to bardzo przyjemna choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja na szczescie nie wpadlam w nalog. wole nie ogladac takich stronek coby sie nie denerwowac tylko czasami komus na forum udaje sie cos przemycic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.04.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 o taaaak.... to bardzo przyjemna 'choroba' - moj maz to juz idealnie wyczuwa moje netowe szwendanie-polowanie... nie wiem czy sie jakas iskra w oku czy jakie inne symptomy objawiaja bo od razu pyta - 'co tam znowu znalazlas?'..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ja na arzie też wolna od nałogudzieci skutecznie wybijają z głowy finansowe szaleństwa...więc nawet nie oglądamchyba, ze zawodowo, ale to jakoś na mózg mi się nie rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.04.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja na szczescie nie wpadlam w nalog. wole nie ogladac takich stronek coby sie nie denerwowac tylko czasami komus na forum udaje sie cos przemycic o ja niestety musze sie przyznac, ze jestem nalogowcem ... rano zle sie czuje jak przy kawce nie rzuce okiem na moje 3 ulubione stronki: http://www.trendir.com/house-design/ http://freshome.com/ http://www.contemporist.com/ ale to chyba nie jest grozny nalog? inne uzywki raczej rozsadnie i okazjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 freshome - świetne! nie znałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts