Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taaaaa a ja Efilo znam kazdy cm twojego domu :) i jak chcesz mozemy sie zamienic hehehe ale kiepsko bys na tym wyszla ...

a i nie zdazylam chyba jeszcze wpisac w Twoim watku, ze dalabym sie pokroic za taka sciane w fornirze jaka sobie zrobilas.....

oczywiscie dopisuje Ciebie na zaszczytna liste tych co za srylion lat zrobia grupowy zakup eamsow hehehe ale to bedzie kumulacja!!!

Jej, jak pięknie! Dokładnie nasze klimaty: dużo przestrzeni, dużo szkła ...

Uśmiałam się przy reakcji rodziny. U nas wyszła pantomima. My z dumą prezentowaliśmy projekt domku, który nam się tak bardzo podoba, a widzom rzedła mina...:-)

Jak Ci się beton sprawuje w użytkowaniu? Widziałam śliczną kuchnię z płytami betonowymi na ścianie nad kuchenką, ale obawiam się, że to na potrzeby zdjęcia tak ładnie to skomponowali, a na kuchence nikt nigdy niczego nie smażył. Rozważamy płyty i na to szkło, co może jest praktyczne, ale mi się wydaje takim "nadmiarem wrażeń". Na szczęście wiążące decyzje na ten temat będę podejmować za rok. A przez ten czas będę bezczelnie oglądać wszystkie forumowe mistrzynie dizajnu przy pracy :-).

Pozdrawiam

Kamila

Jak Ci się beton sprawuje w użytkowaniu? Widziałam śliczną kuchnię z płytami betonowymi na ścianie nad kuchenką, ale obawiam się, że to na potrzeby zdjęcia tak ładnie to skomponowali, a na kuchence nikt nigdy niczego nie smażył. Rozważamy płyty i na to szkło, co może jest praktyczne, ale mi się wydaje takim "nadmiarem wrażeń". Na szczęście wiążące decyzje na ten temat będę podejmować za rok. A przez ten czas będę bezczelnie oglądać wszystkie forumowe mistrzynie dizajnu przy pracy :-).

Hej Kamila juz zdazylam rozejrzec sie w Twoim watku nonono baaaardzo mi sie podoba - pewnie duzo czasu spedziliscie nad projektem... ale warto...

a co do betonu to ja jestem absolutna entuzjastka tego materialu - dla mnie nawet przybrudzony, wrecz zafajdany (jak to najczesciej w naszym domu bywa) jest dalej numerem jeden wsrod materialow wykonczeniowych - a na scianach tez bym go dala gdyby sie wczesniej nieco inaczej mi poukladalo... wracajac do meritum najwazniejsze to dobrze zaimpregnowac beton, pozniej pozostaje sie tylko cieszyc jego bezpretensjonalnym urokiem ;)

mercury :D znam ten ból. na szczęscie nie mam jej gdzie powiesić ;)

z eamsem też ciężko ale wpadł mi do głowy jak sie zastanawialam co by za siedzonko w holu wstawić. niestety. pomysl odpadl a choroba zostala

o booooze to ja juz wiem co sie ze mna dzieje to jest choroba - pytanie czy uleczalna ;)

markoto, boskie!:Dja na szcęście już nie mam miejsca na esemsa...więc mozecie mnie z listy wykreślić, ale kiedyś chciałabym mieć taką lampę:

[ATTACH=CONFIG]954[/ATTACH]

Design to design widzisz i juz wiesz..... ze nie bedzie zastepstwa i niestety nie bedzie tanio...

Ja na szczescie nie wpadlam w nalog. wole nie ogladac takich stronek coby sie nie denerwowac tylko czasami komus na forum udaje sie cos przemycic :D

o ja niestety musze sie przyznac, ze jestem nalogowcem ... rano zle sie czuje jak przy kawce nie rzuce okiem na moje 3 ulubione stronki:

http://www.trendir.com/house-design/

http://freshome.com/

http://www.contemporist.com/

ale to chyba nie jest grozny nalog? inne uzywki raczej rozsadnie i okazjonalnie ;)