Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

malgosza no mówię na serio

bierzesz blat kuchenny i sklejasz pod kątem. podejrzewam że 99% stolarzy się podejmie

ja wiem efilko :) ja juz tak 2 biurka zrobilam - ale wiesz z takiego blatu debowego z casto...

podstawa to musze znalezc stolarza, ktory bedzie mial taka debine, ze z calych dlugosci desek by to sklejal i zeby grubosc byla przynajmniej 4-5 cm, a u mnie w okolicy wroclawia to stolarza ktory chce robic w czyms innym niz plyta wiorowa laminowana to juz nie wiem jak szukac.... bida z nedza...:cry:

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i teraz czekam na odpowiedz... bo nieco palacy to temat... dzisiaj ikea odbrala zareklamowany stol wiec musze szybko ten temat zalatwic... aaa i zapomnialam napisac, ze zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie z ta reklamacja - okazalo sie, ze stol juz nie bedzie produkowany i poniewaz nie znalazlam u nich zastepstwa dla tamtego stolu to zaproponowali mi zwrot kaski na konto :) szok!!!

Tak sobie czytam, co piszecie malgoszu i efi :)

malgoszu, będę robić Twoje listwy :rolleyes:

P. mi skleci, a ja mam malować :cool: :)

hehehe zuch dziewczyna :)

to pamietaj !!!! ostatnie wskazówki :) dobrze oklej ta papierowa tasma podloge przy listwie - mniej bedziesz sie stresowac przy malowaniu... a pozniej zanim ja oderwiesz to nozykiem ja podetnij - lateks lubi platami odchodzic...

hehehe zuch dziewczyna :)

to pamietaj !!!! ostatnie wskazówki :) dobrze oklej ta papierowa tasma podloge przy listwie - mniej bedziesz sie stresowac przy malowaniu... a pozniej zanim ja oderwiesz to nozykiem ja podetnij - lateks lubi platami odchodzic...

Dzięki, dzięki o Pani !!!!! :):):)

oglaszam na forum!!!! moja kuchnia spodobala sie jeszcze komus poza wspanialym gronem obecnych tutaj forumowiczek i wygralam aparat foto w konkursie tych od workow ;)

a liczylam na mixer buuuu:cry: widac nie maja tak zaje....tego i wyrobionego gustu jak my tutaj :)

Edytowane przez malgosza
poprawa brzydkiego chyba slowa