malgosza 27.04.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 malgosza no mówię na serio bierzesz blat kuchenny i sklejasz pod kątem. podejrzewam że 99% stolarzy się podejmie ja wiem efilko ja juz tak 2 biurka zrobilam - ale wiesz z takiego blatu debowego z casto... podstawa to musze znalezc stolarza, ktory bedzie mial taka debine, ze z calych dlugosci desek by to sklejal i zeby grubosc byla przynajmniej 4-5 cm, a u mnie w okolicy wroclawia to stolarza ktory chce robic w czyms innym niz plyta wiorowa laminowana to juz nie wiem jak szukac.... bida z nedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a spytaj państwa z manufaktury drewna. oni robią z litego na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 27.04.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a jakze przypomnialy mi sie Twoje linki i juz tam w okolicach wczesnego popoludnia wyslalam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jak mój taki skomplikowany stół potrafili zrobić ściągając okucia z niemiec to Twój powinien być pestką. zwłaszcza że widziałam że robili meble wg projektu. i to nie tylko stoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 27.04.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 i teraz czekam na odpowiedz... bo nieco palacy to temat... dzisiaj ikea odbrala zareklamowany stol wiec musze szybko ten temat zalatwic... aaa i zapomnialam napisac, ze zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie z ta reklamacja - okazalo sie, ze stol juz nie bedzie produkowany i poniewaz nie znalazlam u nich zastepstwa dla tamtego stolu to zaproponowali mi zwrot kaski na konto szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 27.04.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 no jezeli cene zaproponuja wzgledna to i o lawie moze pomysle hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Tak sobie czytam, co piszecie malgoszu i efi malgoszu, będę robić Twoje listwy P. mi skleci, a ja mam malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 to jeszcze uzgodnijcie kto szpachluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Już uzgodnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 27.04.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Tak sobie czytam, co piszecie malgoszu i efi malgoszu, będę robić Twoje listwy P. mi skleci, a ja mam malować hehehe zuch dziewczyna to pamietaj !!!! ostatnie wskazówki dobrze oklej ta papierowa tasma podloge przy listwie - mniej bedziesz sie stresowac przy malowaniu... a pozniej zanim ja oderwiesz to nozykiem ja podetnij - lateks lubi platami odchodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dlaczego ja nie widze listew? Buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dlaczego ja nie widze listew? Buuu... klikasz w link 'foty' i wybierasz album listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 hehehe zuch dziewczyna to pamietaj !!!! ostatnie wskazówki dobrze oklej ta papierowa tasma podloge przy listwie - mniej bedziesz sie stresowac przy malowaniu... a pozniej zanim ja oderwiesz to nozykiem ja podetnij - lateks lubi platami odchodzic... Dzięki, dzięki o Pani !!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 28.04.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) oglaszam na forum!!!! moja kuchnia spodobala sie jeszcze komus poza wspanialym gronem obecnych tutaj forumowiczek i wygralam aparat foto w konkursie tych od workow a liczylam na mixer buuuu:cry: widac nie maja tak zaje....tego i wyrobionego gustu jak my tutaj Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez malgosza poprawa brzydkiego chyba slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Gratuluję i cieszę się, ze to aparat bo to oznacza wiecej zdjeć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 28.04.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Mayland a wiesz jakie ciasta bym krecila gdyby to byl mikser no coz żiri sie nie popisalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Sama pomyśl...... ciasto to kalorie. Warto tak tyć dla jury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.04.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 gratulacje! a jaki aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Fju fju. No gratki. Mikser pewnie by był jakbys nie miała takiego dizajnerskiego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 28.04.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 gratulacje! a jaki aparat? hehehe najlepszy fuji Fju fju. No gratki. Mikser pewnie by był jakbys nie miała takiego dizajnerskiego blatu no zebys wiedziala matoly nie poznaly sie na designie i mysle, ze odjeli mi tez punkty za podloge hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts