malgosza 28.04.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Sama pomyśl...... ciasto to kalorie. Warto tak tyć dla jury? eeee ja bym tak dalej tyla dla mojego meza hehehe pewnie by mnie jeszcze bardziej kochal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.04.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Gratulki małgoszu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 klikasz w link 'foty' i wybierasz album listwy Juz lete. oglaszam na forum!!!! moja kuchnia spodobala sie jeszcze komus poza wspanialym gronem obecnych tutaj forumowiczek i wygralam aparat foto w konkursie tych od workow a liczylam na mixer buuuu:cry: widac nie maja tak zaje....tego i wyrobionego gustu jak my tutaj Gratulacje!!! Teraz mam myslenice na temat workow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 29.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Cześć malgosza, ja tu pierwszy raz, ale czytam od samego początku i zachwycam się tez od dawna Twoim domkiem. Jak pisałam Twój nick to przypomniał mi się Isztfan z Lejdis, bo on też tak mówił do Małgosi. Jakoś tak mi się to skojarzyło to napisałam, taki ze mnie świrek. Gratulki z powodu wygrania aparatu i ja też mam myślówę o tych workach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 29.04.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 od workow czyli paclan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 29.04.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jakby co to dodalam do fotek DIY dotyczace scianki z plyty wiorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 29.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) OOOOOOO to ja poleciała w podskokach chociaż se pooglądam, bo zrobić to chyba nie mam gdzie :/ Gratuluję nagrody!.. choć zasłużyłaś na mikser jak nic! Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez kroowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja też bym mikser dała albo lepiej dwa i ekspres gratis Szacun za prace ręczne. Pięknie wszystko wygląda, a najważniejsze że nie tylko każde z osobna ale wszystko razem, bo o to już trudniej. Masz się czym jeszcze chwalić? Czeka nas jeszcze trochę radości czy to już wsio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 30.04.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 ... Masz się czym jeszcze chwalić? Czeka nas jeszcze trochę radości czy to już wsio? no mam nadzieje, ze jeszcze kilka rzeczy bedzie wartych obejrzenia jestem w trakcie robienia sypialni , nasza jeszcze potrwa, goscinna w proszku, u synka w miare.... wiec moze cos tam cykne moim nowym aparacikiem hehehe ale co najwazniejsze zaczyna sie cos dziac na zewnatrz - kupilam kilka wywrotek ziemi i zaczyna sie rozplantowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.04.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 cykaj cykaj. ja wczoraj też coś tam porobiłam ale jednak muszę się wybrać z lustrzanką. tylko to już na koniec sobie zostawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 30.04.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 cykaj cykaj. ja wczoraj też coś tam porobiłam ... strasznie duzo elementow jest jeszce albo nie zakupionych, albo tez nie zrobionych... a wiadomo, ze milej sie cyka foty jak 'chociaz w miare' nas dany kacik satysfakcjonuje chcialam zrobic fotke naszego biura, ktore w sumie jest pierwszym pomieszczeniem po wejsciu do domu, ale jakos nie moge zlapac momentu by byl tam jako taki lad... ale moze najblizsze trzy dni mnie natchna do sprzatania hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.04.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 no ja tak wczoraj robiłam łazienke.... bez umywalki o dodatkach nie wspominając. no a sprzatanie to jeszcze dlugo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.05.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Hej Kochana,Wypróbowałaś może impregnat starwaxa kryształowy połysk?Nie mają ich na stanie i tak muszę czekać to może napiszesz mi że nie warto i anuluję zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.05.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej hejjak ja zrobilam u nich zamowienie to mieli tylko jedno opakowanie, a poniewaz nie starczy to zapewne na zbyt wiele podlogi to jakos nie moglam sie do tej pory za to zabrac... ale postaram sie dzisiaj z tym ruszyc to dam ci znac co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.05.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Super, dzięki. Nie wiem czy pisałaś, ale jakiego rodzaju szpachlą wykańczałaś listwy? Moja szpachla się nie sprawdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.05.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) ja szpachlowalam taka szpachla do aut i poki co jest ok taka szpachla tez chce wykonczyc blat w kuchni !(ma w skladzie aluminium i ma piekny szary kolor) - zamierzam tego uzyc jako udawanego betonu i na wierzchu pociagnac zywica - trzymaj kciuki - jak sie uda to pokryjesz tez tak swoj i bedziemy mialy prawie beton hehehe i jeszcze jedna sprawa!!! to jest szpachla z utwardzaczem wiec do jej wygladzenia, wyrownania po wyschnieciu konieczny jest pad z papierem sciernym... ja nakladam pad na taka maszynke do polerowania, ale rownie dobrze sprawdzi sie chyba taka koncowka do wiertarki Edytowane 13 Maja 2010 przez malgosza dopiski dopiski dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.05.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Brzmi nieźle a możesz mi zalinkować tą szpachlę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Szpachla samochodowa (tzw. bondo) to produkt tak uniwersalny jak szwajcarski scyzoryk. Kiedys mi malz za pomoca tego specyfiku but naprawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 I każda jedna będzie miała ten metaliczny kolor? Żebym jakiegoś beżu nie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nie, amerykanska na przyklad jest rozowa. Ale po tym mozna malowac, wiec luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts