Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

klikasz w link 'foty' i wybierasz album listwy

Juz lete.

oglaszam na forum!!!! moja kuchnia spodobala sie jeszcze komus poza wspanialym gronem obecnych tutaj forumowiczek i wygralam aparat foto w konkursie tych od workow ;)

a liczylam na mixer buuuu:cry: widac nie maja tak zaje....tego i wyrobionego gustu jak my tutaj :)

Gratulacje!!! Teraz mam myslenice na temat workow. ;)

Cześć malgosza, ja tu pierwszy raz, ale czytam od samego początku i zachwycam się tez od dawna Twoim domkiem.

Jak pisałam Twój nick to przypomniał mi się Isztfan ;) z Lejdis, bo on też tak mówił do Małgosi. Jakoś tak mi się to skojarzyło to napisałam, taki ze mnie świrek. Gratulki z powodu wygrania aparatu i ja też mam myślówę o tych workach :-?

Ja też bym mikser dała albo lepiej dwa i ekspres gratis :)

Szacun za prace ręczne.

Pięknie wszystko wygląda, a najważniejsze że nie tylko każde z osobna ale wszystko razem, bo o to już trudniej.

Masz się czym jeszcze chwalić? Czeka nas jeszcze trochę radości czy to już wsio?

...

Masz się czym jeszcze chwalić? Czeka nas jeszcze trochę radości czy to już wsio?

no mam nadzieje, ze jeszcze kilka rzeczy bedzie wartych obejrzenia :) jestem w trakcie robienia sypialni , nasza jeszcze potrwa, goscinna w proszku, u synka w miare.... wiec moze cos tam cykne :) moim nowym aparacikiem hehehe

ale co najwazniejsze zaczyna sie cos dziac na zewnatrz - kupilam kilka wywrotek ziemi i zaczyna sie rozplantowywanie :)

cykaj cykaj. ja wczoraj też coś tam porobiłam ...

strasznie duzo elementow jest jeszce albo nie zakupionych, albo tez nie zrobionych... a wiadomo, ze milej sie cyka foty jak 'chociaz w miare' nas dany kacik satysfakcjonuje :) chcialam zrobic fotke naszego biura, ktore w sumie jest pierwszym pomieszczeniem po wejsciu do domu, ale jakos nie moge zlapac momentu by byl tam jako taki lad... ale moze najblizsze trzy dni mnie natchna do sprzatania hehehe

• 2 weeks później...

ja szpachlowalam taka szpachla do aut i poki co jest ok

taka szpachla tez chce wykonczyc blat w kuchni !

(ma w skladzie aluminium i ma piekny szary kolor) - zamierzam tego uzyc jako udawanego betonu i na wierzchu pociagnac zywica - trzymaj kciuki - jak sie uda to pokryjesz tez tak swoj i bedziemy mialy prawie beton hehehe

i jeszcze jedna sprawa!!! to jest szpachla z utwardzaczem wiec do jej wygladzenia, wyrownania po wyschnieciu konieczny jest pad z papierem sciernym... ja nakladam pad na taka maszynke do polerowania, ale rownie dobrze sprawdzi sie chyba taka koncowka do wiertarki

Edytowane przez malgosza
dopiski dopiski dopiski