malgosza 26.05.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 witam wszystkich przepraszam za chwilowa absencje - niestety widmo powodzi krazylo nad nami i w sumie staramy sie wrocic do normalnosci... najwazniejsze, ze nasza wioska uratowala sie Phoebencja, 78myszdziekuje za mile slowa Artmag fronty sa ze stali nierdzewnej - uwielbiam je chociaz co sie naslucham o ich niepraktycznosci itp... w sumie to szkoda, ze jakos nie rozwazylam mozliwosci zastapienia aluminium... chyba czesciej wygladala by moja kuchnia na 'posprzatana' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Dlaczego dopiero teraz do Ciebie trafiłam, Malgoszu! O kurde... szczęka mi opadła z hukiem i pierwszy raz oglądając czyjś dom pozazdrościłam brzydko Rewelacja! ten ogrod zimowy - ech.... I w ogóle - tak z pomysłem i rozmachem, wszystko tak jak lubię. Pocieszam się tylko, że masz dużo szyb do mycia :) :) I że na tą betonową podłogę musisz teraz jakąś wykładzinę kupić :) Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nie wychodzę stąd od wczoraj Mam dwa pytania (pewnie odpowiedź nadaje się na priv): chodzi mi o koszt balstrady szklanej (już niby zrezygnowałam, ale łudzę się, że móże gdzieś są inne ceny ) i kozę - drogie to to? Do tej pory myślałam o Jotulu, okrągłym - z tej Twojej firmy są nawet podobne; ale twój cube też mi się podoba. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 28.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Malgosza, jak dobrze, że już po wszystkim...Cieszę się razem z Wami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 28.05.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hej Mazo utonelam na dobre w Twoim watku no i oczywiscie ciesze sie bardzo, ze spodobal Ci sie moj co do tego naszego 'rozmachu' to ja tego jakos nie widze... raczej staralismy sie zachowac umiar we wszystkim - moze to sie w sumie przysluzylo finalnie. Ograniczenia mielismy dosyc spore bo nie byla to budowa nowego domu tylko remont starej budowli... ale staralismy sie i ciesze sie, ze gdy kogos moze on zainspirowac *** co do balustrad to wykonane sa na profilach stalowych i szkle hartowanym o grubosci 10mm (ale najlepiej zrobic z hartowanej klejonki - czyli dwie sklejone szyby np 2x6mm) koszt szyby + konstrukcja stalowa do tego montaz to okolo za metr 500 zl **** za nasza koze zaplacilismy cos ponad 8tys. - dostalismy duzy upust podsumowujac: widze Twoj dom na poziomie Rolls-Royca i do tego to otoczenie... no marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 28.05.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dzieki Kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Hej Mazo utonelam na dobre w Twoim watku no i oczywiscie ciesze sie bardzo, ze spodobal Ci sie moj co do tego naszego 'rozmachu' to ja tego jakos nie widze... raczej staralismy sie zachowac umiar we wszystkim - moze to sie w sumie przysluzylo finalnie. Ograniczenia mielismy dosyc spore bo nie byla to budowa nowego domu tylko remont starej budowli... ale staralismy sie i ciesze sie, ze gdy kogos moze on zainspirowac *** co do balustrad to wykonane sa na profilach stalowych i szkle hartowanym o grubosci 10mm (ale najlepiej zrobic z hartowanej klejonki - czyli dwie sklejone szyby np 2x6mm) koszt szyby + konstrukcja stalowa do tego montaz to okolo za metr 500 zl **** za nasza koze zaplacilismy cos ponad 8tys. - dostalismy duzy upust podsumowujac: widze Twoj dom na poziomie Rolls-Royca i do tego to otoczenie... no marzenie Los chyba chciał, żebym tu więcej nie zaglądała - nie dostałam powiadomienia, ale i tak przylazłam Dziękuję za informacje - barierka nie taka droga, ja chyba miałam podaną cenę1tys.za metr szyby. Za to koza droższa od Jotula - spodziewam się takiej ceny za tą,którą wybraliśmy, ale bez upustu. A jesli chodzi o komplementy - łej tej... (jestem z Wielkopolski ), gdzie nam do Rolls-Roysa... Ale otoczenie - zgadzam się - jestem zachwycona. Intenstywnie myślę o wielu sprawach - oświetlenie itp., mam nadzieję, że jeszcze kiedyś do mnie wpadniesz i coś tam doradzisz, kiedy już powklejam nasze wizualki. Edytowane 31 Maja 2010 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 malgosza jak zwykle zachwycajaco. zdjęcie z balonem (?) bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Malgoszu! Czy mogę Cię prosić o namiary na Twoich fachowców od balustrady? Może są mobilni i przyjadądo nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eneri 01.06.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Zarejestrowalam sie na forum, zeby móc lepiej sledzic Twoj watek. Dom jest naprawde piekny i przegladanie Twojego watku utwierdza mnie w przekonaniu, ze warto dazyc do realizacji wlasnych marzen i pomyslów nawet jesli wszystko i wszyscy sa na nie. Bo efekt i satysfacja wszystko wynagrodza. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 01.06.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) malgosza jak zwykle zachwycajaco. zdjęcie z balonem (?) bomba Efi hehehe ta pilka to w sumie przypadek, ale rzeczywiscie pieknie sie tam komponuje na focie... czyba pomysle o jakims oblym fotelu w mocnym kolorze a i dzieki za rekomendacje dla manufaktury drewna - moj stol dotarl dzisiaj i jest swietny postaram sie jutro cyknac fote i chyba dzisiaj nie usne knujac dla niego stylizacje hehehe Mazo poszlo na priva Eneri oj czekam na to 'wynagrodzenie' buuuu a tu konca ni ma robicie i ciagle malo czasu, checi i oczywiscie pieniedzy Edytowane 1 Czerwca 2010 przez malgosza dopiski dopiski dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Pytania mam dwa do koleżanki:Czy szpachla sprawdzi się na blacie bez dodatkowego zabezpieczenia, jest na tyle twarda?Co ty masz za drzwi te szare(srebrne?) z czego one, od kogo i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 malgosza nie moge uwierzyć że masz stół a ja go nie jestem w stanie zobaczyć!!! nie bądź wiśnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Pytania mam dwa do koleżanki: Czy szpachla sprawdzi się na blacie bez dodatkowego zabezpieczenia, jest na tyle twarda? Co ty masz za drzwi te szare(srebrne?) z czego one, od kogo i za ile? Hej Emolku - widze, ze jestesmy na tym samym etapie zwatpienia... ja sie wlasnie zaczynam zastanawiac nad corianem... a co do szpachli to od razu zakladalam pokrycie tego jakas zywica, akrylem - czyms takim Drzwi sa srebrne z interdoora z takimi chowanymi zawiasami, bezprzylgowe - bardzo mi sie podobaja a kosztowaly dosc sporo okolo chyba 2000 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 02.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 no Małgosza, pokaż stół, pokaz!!!! na pewno świetny, jak cala reszta rzeczy w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Też postanowiłam się jeszcze po kamieniarzach przejechać, bo coriany zbyt plastikowe jak dla mnie. Ponoć silestone jest jakiś inny ale na żywca go nie widziałam.Dziwne z tymi drzwiami że srebrny w standardzie, ale u Ciebie super pasuje.Czy to są te Twoje w okleinie aluminium ? http://www.interdoor.pl/produkty/drzwi-wewnetrzne/w-okleinie-drewnopodobnej-jednobarwnej-i-na-wysoki-polysk/plaskie.html Edytowane 2 Czerwca 2010 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam ja tu pierwszy raz i zastanawiam się dlaczego dopiero teraz znalazłam te rewelacyjne wnętrza . Pięknie, pięknie, pięknie Będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 moj stol http://lh6.ggpht.com/_7Kqclb7xv2U/TAY8IVhiHQI/AAAAAAAAAQw/eWDi4_8Io3c/s400/DSC_0498.JPG reszte zdjec dodalam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 w jakim kolorze masz ten stol,? nie musze chyba pisac ze wyglada super i co to masz za krzesla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Też postanowiłam się jeszcze po kamieniarzach przejechać, bo coriany zbyt plastikowe jak dla mnie. Ponoć silestone jest jakiś inny ale na żywca go nie widziałam. Dziwne z tymi drzwiami że srebrny w standardzie, ale u Ciebie super pasuje. Czy to są te Twoje w okleinie aluminium ?.... no nie wiem co z tym blatem robic... popatrze co to ten sileston a drzwi to te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts