malgosza 02.06.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 w jakim kolorze masz ten stol,? nie musze chyba pisac ze wyglada super i co to masz za krzesla?? hej hej to dab olejowany, a krzesla ikieja.... no i teraz jak tak patrze to juz mam cisnienie by zlecic krawcowej uszycie ladniejszych pokrowcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ooo to taki planuje miec to sa te biurkowe??? zadowolona jestes z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 To sa Nilsy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ooo to taki planuje miec to sa te biurkowe??? zadowolona jestes z nich? Markotko o co pytasz? o krzeselka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Tak Malgos to nilsy i mysle, ze jak beda miala ladny pokrowiec to beda piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.06.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ładny bardzo a co ze starym zły był, chyba większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Emol tak zapytalas, ze w pierwszej chwili to nie wiedzialam czy pytasz o stol czy o mojego 'starego' hehehe bo ja z nim mialam o ten stol lekkie 'niehalo' wracajac do stolu to tamten poszedl do zwrotu na reklamacji - i oddala mi ikieja kaske - a wiekszy to byl po rozlozeniu... a wnowym to mi sie mieszcza 3 krzeselka obok siebie, a na tym mi zalezalo baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.06.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No to jak tamten do zwrotu to ok, bo jakby to była zmiana tylko na lepszy model to by się to do mojego "nowego trendu" nie wpisywało Ten o niebo ładniejszy oczywiście, cenę zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Stół bardzo ładny i pasuje. Ale...... zmienił to wnętrze. Nie wiem jak to napisać..... może krótko: bardziej podobał mi się poprzedni choć ten jest śliczny i też pasuje No ale to moje osobiste upodobania więc nic Ci po nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.06.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Hej Mayland, powiem Ci w sekrecie ze oswajanie z nowym stolem zabralo mi chwile i pierwsze minuty po rozstawieniu nie bylam pewna czy aby na pewno dobrze wybralam... ale teraz uwielbiam go i jestem pewna, ze bedzie to mebel, ktory kiedys przekaze wnukom go wnukom i tak przez kolejne pokolenia hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 02.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 bardzo fajny stół!!! pięknie wygląda, jak wszystko u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Nooo, fajny ten stół - wiedziałam. Też chcę taki, ale pewnie się nie szarpnę, bo muszę zbierać na schody na naszą tanią antresolę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiek60 03.06.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Malgosz a jakiej grubości sa nogi stołu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 cze malgosza Stół bossski. On barwiony był i olejowany czy jak? A ten co reklamowałaś w Ikei to który był? W sensie nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 megs to lite drewno i raczej nie barwione juz tylko olejowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.06.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Mam pytanie dotyczące wyspy. Te stalowe szafki to Ikea? Nie miałaś problemu z zakupem? Ja kurcze kompletuje szuflade po szufladzie z całej Polski bo trafiłam na jakieś braki tych szafek w Ikea. Uchwyty przy szufladach też Ikea czy inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Stol jest bossski absolutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Stol jest bossski absolutnie... Absolutnie!!! :yes: Oglądałam zdjęcia w Galerii :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 czesiek stół wyszedł bombowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 07.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No ja tez powiem że stół pierwsza klasa (a można na priva dostać cenę tego stołu) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts