orvis 07.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Gratuluję stołu malgosza, mam prośbę, czy mogłabyś podpytać męża o systemy aluminiowe Aliplast? Mam konkurencyjną wycenę okien w stosunku do Reynaers'a, ale jakoś mało informacji znalazłem i waham się czy brać ich pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 11.06.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Hej sorki, ze sie nie odzywalam....siwy dym w firmie Marta 1210 slicznie dziekuje, dzieki takim komentarzom mam ochote robic ta chalupe dalej Mazo dlatego nie spiesz sie z zakupami... to jest dobra strategia, ja teraz czekam na fotele i pewnie troche to potrwa... ale ucze sie cierpliwosci Gosiek60 nogi maja grubosc 13 cm Madmegs to naturalne, pieknie wyheblowane, gladziutkie drewno olejowane a ten z IKEA w sumie to byl fajny, ale ni nie gral tak do konca nazwa 'STORNÄS' Markotka dzieki za odpowiedź dla megs Mayland szafki sa oczywiscie z IKEA - niestety w studiu zawolali ok 30 tys hehehe - kupilam bez problemu, ale to juz jakis rok temu. Uchwyty tez ich. Malgos2 i Nelli no macie racje absolutnie !!! Efilo jeszcze raz dzieki za MD ich warto polecic - od poczatku do konca super - fajny kontakt, profesjonalni i bardzo mili ludzie Konieczki poszlo na priva Orvis poszlo na priva Edytowane 11 Czerwca 2010 przez malgosza dopiski dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.06.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Oba stoły wyglądają świetnie, ale założę się, że ten nowy w realu wygląda o niebo lepiej od poprzednika. Jego " powaga" świetnie kontrastuje z industrialnym wnętrzem, a poza tym drewno to drewno ! co do eamsów....ja niestety poległam przed zaporą cenową.... i kupiłam "inspirowane" eamsami !!!!! miałam kaca moralnego, ale nauczyłam się z nim żyć 4szt. kosztowały tyle co jeden oryginał, a wykonanie nie odbiega od autentyka Więcej grzechów nie pamiętam, proszę o pokutę i rozgrzeszenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Po co ja czytam to forum... Przez te Wasze stoły coraz więcej myślę o zakupie takiego... do tego jeszcze przeczytałam, że manufaktura rzut beretem... Tylko martwi mnie, że żebym zmieściła trzy krzesła tak jak u Ciebie, musiałby być całkiem długi, a nie mam tyle miejsca... Czy te Twoje krzesła Malgoszu nie są przypadkeim dość szerokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nilsy sa dosc szerokie faktycznie, ale za to wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.06.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czesc Aricia ja tez mam powazny problem moralny wzgledem mebli 'inspirowanych', ale pomimo poszukiwan takze wsrod uzywanych niestety nadal pozostaje bez upragnionych fotelikow i innych mebelkow... wiec coraz czesciej mysle o kupnie podrobek... Mazo wyluzuj!!! oszalejesz jak juz teraz bedziesz chciala wszystko dograc do ostatniego szczegolu!! A Nilsy Malgos2 ma racje sa rzeczywisicie wygodne i na to wszyscy zwracaja uwage - jedyny mankament to kiepskie pokrowce... po pierwszym praniu wygladaja juz nieciekawie, wiec czeka mnie szycie nowych, ale tez juz bede piekne i dlugie jak znajde fote podobnych na ktorych chce sie wzorowac to wkleje. a wracajac jeszcze do stolu to podtrzymuje zdanie - jest super i chetnie dokupilabym do niego lawy do siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzięki malgoś! (szczególnie ważne dla posiadaczek rozłożystej pupy :)) Chodziło mi o długość stołu, czy może być mniej niż malgoszy 230 cm dla 3 krzeseł, ale to mogę sprawdzić sama, niepotrzebnie zawracam głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czesc Aricia ja tez mam powazny problem moralny wzgledem mebli 'inspirowanych', ale pomimo poszukiwan takze wsrod uzywanych niestety nadal pozostaje bez upragnionych fotelikow i innych mebelkow... wiec coraz czesciej mysle o kupnie podrobek... Mazo wyluzuj!!! oszalejesz jak juz teraz bedziesz chciala wszystko dograc do ostatniego szczegolu!! A Nilsy Malgos2 ma racje sa rzeczywisicie wygodne i na to wszyscy zwracaja uwage - jedyny mankament to kiepskie pokrowce... po pierwszym praniu wygladaja juz nieciekawie, wiec czeka mnie szycie nowych, ale tez juz bede piekne i dlugie jak znajde fote podobnych na ktorych chce sie wzorowac to wkleje. a wracajac jeszcze do stolu to podtrzymuje zdanie - jest super i chetnie dokupilabym do niego lawy do siedzenia... Nie mogę wyluzować, Małgosiu!! Jak wyluzuję, to za chwilę zastanie mnie przeprowadzka A tak serio - to wszystko teraz kręci się wokół oświetlenia - muszę wiedzieć, gdzie ustawię stół, żeby powiesić nad nim lampę, żeby wiedzieć, jak ustawię stół, to muszę wiedzieć, jaki długi będzie. Do tej pory planowałam bjurstę i jego wymiar brałam pod uwagę, teraz zastanawiam się, czy dobrze myślałam, że wmiesciłyby mi się w nim 3 krzesła. A w ogóle to ja przed wbiciem pierwszej łopaty miałam już prawie umeblowany dom A jak z plamami od wody itp. na stole? Może to mnie zniechęci? (ale zaoszczędziłam na krzesłach, to mogę dołożyć do stołu - argument już zapodany mężowi:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.06.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 czekaj zaraz zmierze ile maja 3 do kupy a tu jeszcze fotka krzesle podobnych do nilsow - oj pieknie wygladalyby po tuningu a moze ktos moglby mi polecic zdolna krawcowa czy tapicera we Wroclawiu, czy okolicy? a nawet z drugiego konca Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.06.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mazo mam 3 do kupy to ok 174 cma stol to raczej z czasem i 'bliznami' bedzie jeszcze piekniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzięki! fajna ta inspiracj, niestety nie znam póki co fajnego tapicera. A może Ty masz namiary na fajne materiały - mam obrotowy fotel do obicia - jakiś zakręcony kolorowy materiał. Nie mogę nic znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 15.06.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 wiesz ja wyjatkowe materialy to wyszukuje na allegro wpisujac haslo 'kupon materialu' i juz mam klika czekajacych na wykorzystanie... i wlasnie obserwuje kilka maszyn do szycia hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.06.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Pokaż kobieto te podróby. ..... co do eamsów....ja niestety poległam przed zaporą cenową.... i kupiłam "inspirowane" eamsami !!!!! miałam kaca moralnego, ale nauczyłam się z nim żyć 4szt. kosztowały tyle co jeden oryginał, a wykonanie nie odbiega od autentyka Więcej grzechów nie pamiętam, proszę o pokutę i rozgrzeszenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.07.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Halo, halo, a co słychać u Pani Pięknych Wnętrz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A jak z plamami od wody itp. na stole? Czekają grzecznie na wytarcie. Malgosza co u Ciebie słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.08.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Czesc Nellka i Efilka hihihi no i sie wydalo kochane moje ja tu sie nie opitalam ja czynnie PROTESTUJE jakos wlasnie zaskoczyl mnie fakt, ze juz????!!!!!! koooope lat nie jestem 'stjudentkom' i nie ma szans na 3 m-ce laby, ba nawet tydzien ;( wiec nie bede sprzatala do konca sierpnia i tak wlasnie zaprotestuje przeciwko za....dalajacemu oblednie czasowi taka bede twarda U mnie hmm to tak - wyrosla mi calkiem niezle trawka wokol domu, moze jeszcze uda sie zrobic taras w tym sezonie, aaaa mam w koncu blat w kuchni - niestety nie betonowy, poddalam sie... ale ten tez jest ekstra jak juz zakoncze protest i odgruzuje kuchnie to cykne fotke a tak prywatnie to kombinuje jak przetrwac nagonke urlopową - cos strasznie mnie cisnie, ale czasu nie ma i chyba dopiero cos jesienia odsapniemy... Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez malgosza dopiski dopiski dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 to napisz chociaż słońce jaki w końcu ten blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.08.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 To może chociaż napisz coś o owym blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.08.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 historia blatu jest krotka i na szczescie bez wiekszych komplikacji kupilam plyte wiorowa 2,2 cm przycieta na wymiar czyli 120x240cm i 120x80cm i kilka paskow po 240x10 cm brzegi podkleilismy tymi paskami tak ze wyszla grubosc 4,4cm nastepnie krawedzie byly szpachlowane na plaszczyzne blatu kupilam podklad, szpachle natryskowa szara i farbe baze w odcieniu jasno-betonowym i do tego lakier bezbarwny o wiekszej twardosci (chyba jakis HS) jak juz nalozylismy podklad i szpachle to efekt byl w sumie taki jak oczekiwalam, ale podkusilo mnie by jeszcze nalozyc ta baze, ktora niestety nie spodobala mi sie bo dala zbyt idealny, jednorodny kolor.... wiec ja starlismy i na szara szpachle bezposrednio pistoletem nalozony zostal lakier i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 02.08.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 czesc E-molku jak bedzie fota to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts