malgosza 03.02.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 wiecie co a ja już myślałam, że coś ze mną jest nie tak skoro mi się mój dom podoba - rodzina i znajomi jakoś dziwnie oszczędzają mi "ahów i ohów", a moja mama wręcz stwierdziła, że większość tego co wymyśliłam i zrealizowałam to jej na złość, a już moja posadzka betonowa to standardowo kwitowana jest półuśmieszkiem lub wersja hard mojej mamy - która wzięła mnie 'na bok' i próbowała 'po dobroci' ze mnie wycisnąć przyznanie do chyba grzechu - cytuję: 'ale powiedz mi prawdę tobie tez się to nie podoba tylko teraz już nie masz wyjścia!! I za nic w świecie nie da się przekonać, że w pełni świadomie wydałam grube pieniądze na taką a nie inną posadzkę - zresztą innej nawet nie brałam pod uwagę. Podsumowując - ciesze się że jest tu tyle wariatów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Na szmatę szybko kobieto i fotki wklejaj, bo tylko smaka narobiłaś na początek kilka zdjęć z 'poziomu 0' - przypadkiem odkryłam, że chyba dawno nie sprzątaliśmy i pozwolę sobie najpierw trochę odgruzować chałupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 03.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Na szmatę szybko kobieto i fotki wklejaj, bo tylko smaka narobiłaś no dokładnie!!!a nie chodzi na kominy i plotkuje po innych domach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hej witam serdecznie Martu, aneta s i Famelia w moich surowych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Małgosza u mnie podobnie co wykonawca to niemal się w głowę puka po co nam ta stara, paskudna cegła i kwituja - i tak kiedys zatynkujecie taaaa, kiedyś może Moja mama przywykła do mojej wizji, tylko się nadziwic nie może że my tak wszystko białe... drzwi, okna, listwy, nawet agd - jak za komuny przynajmniej jest wesoło przy wymianie poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hej witam serdecznie Martu, aneta s i Famelia w moich surowych progach a ja co, pies??? z kulawą nogą?? unoszę się i wychodzem! zostawiając aurę obrażenia za sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 obiecuję, że porobię foty ale mi tu jak na złość potomek coś nie współpracuje i z doskoku jestem przy kompie... a na Waszych fotach zawsze tak pieknie, czyściutko - więc myślałam, że jak ja tu wyskoczę z moim bajzlem to mnie moderator zablokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 03.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 e-mól weź se obraz zmniejsz ,bo mi się forum rozjeżdza!!!!!A u nas pani matka tak samo,cały rok sie w głowe stukała i za każdym razem pytała: ale wszystko białe będziesz miała?tak chcesz?czy nie umiesz wybrac kolorów?no przytulnie to przy tej bieli nie będzie,chodziłas u sąsiadów i przeciez widziałaś,że mają wszystkie ściany w kolorach i brązowe kuchnie...itd...bo ona to tylko beże i oliwki;)+meble z brw w stylu ludwika:0dobrze,że kiedyś karmienie piersia nie było popularne to nie wyssałam tego zamiłowania do innych wnętrz z mlekiem matki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ojoj monah ja się tak rozkręciłam w Twoim wątku, że normalnie chamka ze mnie jakaś tu wyszła - przepraszam i Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 siem wróciłam od progu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Martu no normalnie łzy mi stanęły w oczach - dokładnie mam to samo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a co więcej wręcz się rozkręcam z pomysłami, które wcześniej wydawało mi się, że chyba jakoś nie odważę się wprowadzić do domu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dziewczyny nie przejmujcie sie , Mamuśki sie w końcu przyzwyczaja i polubia Wasze wnetrza Mojej już nawet zaczyna sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 03.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Martu no normalnie łzy mi stanęły w oczach - dokładnie mam to samo!!!! rycz,mała rycz-nic innego zrobić się nie da..Moja wchodzi na wizytację (chociaż za każdym razem mówię,że nic nowego nie mamy) i ciągle z takim przeciągłym jękiem...ale tu duuuuużo jeszcze pracy,żeby to wszystko miało ręce i nogi i było PRZYTULNIE (nie dopieszczona jakaś z ta przytulnością)....tak jak część z nas widzę w rozmowach;)hehehe wątek kawkowy pora otworzyć aneta moja już mówi,że wizja ją zaczyna przekonywać....chociaż ostatnio jak zobaczyła moje fioletowe zasłony w kuchni zaczęła mówić,że pomarańcozwy byłby taki SLONECZNY.Ja jej mówię,że nie lubię pomarańczowego i kocham fioletowe zasłony takie jakie są .....a ona:tak,pomarańczowy tu ładnie by wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U mnie spoko, rodzinka przyzwyczajona do moich przegiec mam tak od dziecka i juz na nikim wrazenia nie robi Nawet biala sztuczna choinka z czarnymi bombkami nie przyprawila ich o "mine snietego karpia", tak ze co wymysle bedzie okejos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a byłabym niesprawiedliwa gdybym nie dodała, że są 2 rzeczy które spodobały się mojej mamy i przyznam, że aż mi się lampka zapaliła - może jakiś badziew wybrałam czy co 1 to stół z którego nie jestem zadowolona - nie pasuje mi za bardzo, ale wybrałam bo spodziewałam się nalotu rodzinnego w święta 2 kominek - jest ekstra więc nie pozostawił nawet mojej mamy obojętną, hmm a może dlatego, że grzeje jak marzenie?! 3 łazienka na pięterku - w sumie bardzo spokojna i niewywrotowa i zaraz niespodzianka mam zdjęcia z górnej łazienki jako, że przeszła test czystości i udało się szybko poupychać wszystko w szafkach hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 źle doliczyłam wizytatorce mamie podobają się 3 rzeczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 03.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 O kurcze, jest super!!! jestem pod ogromnym wrazeniem, wstaw proszę wiecej zdjęć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 03.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Niesamowita metamorfoza!!!! Bardzo mi się podoba ogród zimowy, chciałabym choć kawałek takiego mieć (bo nawet miałabym miejsce na niego), ale mąż zaczyna na mnie z niepokojem patrzeć gdy wygłaszam nowe pomysły no i trochę boję się kosztów...(których nawet jeszcze nie sprawdzałam ). A' propos mamy - ja mam podobnie, a jestem dopiero na bryle. No cóż, mama nie jest zachwycona moją nowoczesną stodółką. Niewiele mówi, ale minę ma wszystkomówiącą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 03.02.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zapraszam do łazienki - dość trudno zrobić tam zdjęcia bo jest w kształcie L, ale jakby co to objaśnie - białe kafle, na podłodze teak, a pomalowana ściana - oczywiście brudna biel http://www.sesko.pl/dom/DSC_0368.jpg http://www.sesko.pl/dom/DSC_0369.jpg http://www.sesko.pl/dom/DSC_0370.jpg http://www.sesko.pl/dom/DSC_0371.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts