Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma dzieki za super mily wpis bo ja juz od dawien dawna podgladam takze Twoj dziennik i komentarze, i strasznieeeeee mi sie podoba - cudny caly. Wiec

bede wdzieczna za kazda uwage, sugestie :)

jakie sugestie? zwariowałaś kobieto?...naprawdę trudno by mi było coś doradzać komuś kto sobie tak dobrze radzi...:)

Irma splonelam rumiencem - ale tylko na chwile bo przypomnialo mi sie, ze to nie ja taka superhiper kreatywna jestem tylko sie naogladalam miliona stron inspiracji w necie, gazetach itp. hehehe ale przez chwile nieco zachwial mi sie pion hehehe Edytowane przez malgosza
literowka zle wpisane slowo

Bym powiedziala, ze przewaznie sie nie udaje. ;)

Hej Malgos :) latalam dzisiaj po Twoim watku, ale nic nie napisalam bo jak przeczytalam o Malce i doszlam co i jak to mnie przytkalo... tez mielismy dawno temu kradziez na rozgrzebanym wtedy jeszcze domku... niewiele nam wtedy ukradli, ale niesmak pozostal ...

no to co na zwenątrz yo i dla mnie :)

.... przydaje się żeby ktoś krto się zna zrobił listę roślin które będą dobrze rosły na danej działce

no ja bez fachowca to ani rusz... u mnie bazylia nie przetrwa tydzien w doniczce wiec.... zreszta widac, ze moj dom nie tonie w zieleni, a nie powiem bo marzylo by mi sie tam kilka roslinek...

no budżet to jest najgorszy problem jak zwykle...ja też popłynęłam a tyle mam jeszcze niezrealizzowanych pomysłow...

no ja tez mam... kilka bardzo prostych i niestety kosztownych... na dol: fotel z podnozkiem lounge chair eamsow (juz nawet moze byc replika ;( ) , i jakiegos jeszcze wygodnego klasyka przed telewizor..., regaly na ksiazki te moze nie drogie, ale bedzie tego sporo wiec zrobi sie cena... i jeszcze wiele na szczescie nie tak strasznie kosztownych tylko trzeba sie bedzie troszke pobrudzic - znaczy sie duze malowidla na sciany hehehe juz nawet mam wene :) a to najwazniejsze!

To wez kogos, kto sie zna na tym. To sie naprawde oplaca...

no bezwzglednie musze miec do tego profesjonaliste - bo po pierwsze terenu mam dosc sporo do zagospodarowania, a po drugie to poki co nie odkrylam w sobie ogrodniczki i nie wiem czy to kiedys nastapi ;) a czuje tutaj presje - wioska to wioska...sa pewne wymagania, oczekiwania ;)