malgosza 13.04.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a ide wczytac sie w Twoje komentarze bo i tak juz chyba za duzo dzisiaj to nie popracuje... dziwny dzien wszystko robie by sie nie zajac tym czym powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 W komentarzach to obecnie glownie o diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Irma dzieki za super mily wpis bo ja juz od dawien dawna podgladam takze Twoj dziennik i komentarze, i strasznieeeeee mi sie podoba - cudny caly. Wiec bede wdzieczna za kazda uwage, sugestie jakie sugestie? zwariowałaś kobieto?...naprawdę trudno by mi było coś doradzać komuś kto sobie tak dobrze radzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Irma splonelam rumiencem - ale tylko na chwile bo przypomnialo mi sie, ze to nie ja taka superhiper kreatywna jestem tylko sie naogladalam miliona stron inspiracji w necie, gazetach itp. hehehe ale przez chwile nieco zachwial mi sie pion hehehe Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez malgosza literowka zle wpisane slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 powiem Ci tyle - bardzo niesłusznie, że na chwilę Każdy ogląda, ale nie każdemu się udaje wykorzystać tak jak Tobie koniec słodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 eeee tam ja to slodzenie w kazdej ilosci przyjme - ale tak na serio, to zrobienie dolu to byla proscizna bo tam sie przestrzen obronila sama, w sypialniach u gory niestety nie mam juz wielkiego podskoku bo pokoje niewielkie, do tego skosy i budzet dawno ponizej drugiego dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 powiem Ci tyle - bardzo niesłusznie, że na chwilę Każdy ogląda, ale nie każdemu się udaje wykorzystać tak jak Tobie koniec słodzenia Bym powiedziala, ze przewaznie sie nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 no budżet to jest najgorszy problem jak zwykle...ja też popłynęłam a tyle mam jeszcze niezrealizzowanych pomysłow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 a i czeka mnie walka o to by z zewnatrz pokonczyc wszystkie niedorobki, tymczasowki.... i zabrac sie za jakis taras, ogrod... oj wielkie wyzwanie!!!! bo to co na zewnatrz to dla mnie czarna magia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 no to co na zwenątrz yo i dla mnie ale powolutku zaczynam ogarniac przydaje się żeby ktoś krto się zna zrobił listę roślin które będą dobrze rosły na danej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Bym powiedziala, ze przewaznie sie nie udaje. Hej Malgos latalam dzisiaj po Twoim watku, ale nic nie napisalam bo jak przeczytalam o Malce i doszlam co i jak to mnie przytkalo... tez mielismy dawno temu kradziez na rozgrzebanym wtedy jeszcze domku... niewiele nam wtedy ukradli, ale niesmak pozostal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 no to co na zwenątrz yo i dla mnie .... przydaje się żeby ktoś krto się zna zrobił listę roślin które będą dobrze rosły na danej działce no ja bez fachowca to ani rusz... u mnie bazylia nie przetrwa tydzien w doniczce wiec.... zreszta widac, ze moj dom nie tonie w zieleni, a nie powiem bo marzylo by mi sie tam kilka roslinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To wez kogos, kto sie zna na tym. To sie naprawde oplaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 no budżet to jest najgorszy problem jak zwykle...ja też popłynęłam a tyle mam jeszcze niezrealizzowanych pomysłow... no ja tez mam... kilka bardzo prostych i niestety kosztownych... na dol: fotel z podnozkiem lounge chair eamsow (juz nawet moze byc replika ;( ) , i jakiegos jeszcze wygodnego klasyka przed telewizor..., regaly na ksiazki te moze nie drogie, ale bedzie tego sporo wiec zrobi sie cena... i jeszcze wiele na szczescie nie tak strasznie kosztownych tylko trzeba sie bedzie troszke pobrudzic - znaczy sie duze malowidla na sciany hehehe juz nawet mam wene a to najwazniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To wez kogos, kto sie zna na tym. To sie naprawde oplaca... no bezwzglednie musze miec do tego profesjonaliste - bo po pierwsze terenu mam dosc sporo do zagospodarowania, a po drugie to poki co nie odkrylam w sobie ogrodniczki i nie wiem czy to kiedys nastapi a czuje tutaj presje - wioska to wioska...sa pewne wymagania, oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 malowidła na ścianach powiadasz...brzmi ciekawie....a ten fotel eamesów to i moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 malowidła na ścianach powiadasz... no dokladnie to malowidla na plotno, a plotno na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 no to tym bardziej jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Kto nie chce tego fotela u siebie? :> Bo ja wyjątkiem też nie jestem Moze hurtowy zakup zrobimy? Tylko ja to chyba za en lat Własnie miałam pytac o te obrazy które juz stoją w korytarzu. To Twoje dzieła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No wlasnie pokazalabys cos blizej tej obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts