Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc czesc

tak to ja sobie tak maluje jak mnie raz na srylion lat dopadnie potrzeba ... a teraz to bedzie moze nie wewnetrzna potrzeba tylko presja pustych scian....

widza mi sie takie duze plotna... myslalam, ze po przeprowadzce na wies bede miala tyle wolnego czasu, ze ta 'potrzeba' obrodzi mi tu obrazami... no jakos sie to tak nie poskladalo. juz mam pomysly na conajmniej dwa !!!

a wracajac do tamtych 2 malowidel to ten duzy bialo czarny to taka abstrakcja - stan ducha ;) jakiegos zimowego dnia w 2003r., a ten drugi z 2008 to mial byc taki niby pejzazyk - ale niewiele osob widzi tam moja wizje lasu brzozkowego... hehehe teraz tak patrze, ze chyba jeszcze musze poczekac 3 lata bo tak jakos by wypadalo ;) jak je sfotografuje to wrzuce do galerii

Edytowane przez malgosza
literowki literowki

Kaśka no nie gadaj, zwykły to nie jest ;) bo klejony z 3 płyt. Gruby, cięzki i solidny ten stół jest. Przesuwa sie go z trudem.

no ja wlasnie knuje jak tu taki solidniejszy stol sobie zapewnic - mam plana, ale to wkrotce opisze jak ustale czy bede mogla tak zrobic... bo trzyma mnie w szachu ta reklamacja ikea - nie jestem pewna czy za wartosc tego reklamowanego moge sobie tam wybrac co innego czy tylko moze to byc stol - a zadzwonie bo ta niepewnosc nie da mi zyc ;)

Co do stołu to owszem, moja opinia troszkę niesprawiedliwa jest.

No niby paździerz, ale w sumie gruby, ciężki i bardzo duży. Przy nierozłożonym stole moze usiąść 10 osób ( takich chudszych ;))

a 8 to ma pełen komfort. Po rozłożeniu 12 osób jak nic.

Za ta cenę nic lepszego się nie kupi.

wiecie co ja w sumie to w sklepach nie moge znalezc tego co by mi sie najbardziej tutaj widzialo - kiedys w jakiejs gazecie wnetrzarskiej widzialam taki super stol u jakiejs architektki mial taki piekny stol -nogi w chromie takie x'y z dwoch stron i blat chyba z hebanu na wysoki polysk taka chyba politura... - a mi sie marzy wersja taka industrialna - czyli nogi np ze stali nierdzewki i do tego blat debowy, lub jakis betonowy :)

Mi po rekalamacjach dawali poprostu bon na dowolnie wybrane produkty do zrealizowania w Ikea. nie musiąłam kupic tego samego produktu.

Podobają mi sie stoły ze szkła czy betonu. Ale wybrałabym drewno. Czemu? Bo nienawidze zimnych blatów dotykać rękoma. One zawsze są zimne a drewno jest przyjemne w dotyku.

no pamietam, ze dobrze sie bawilam czytajac Twoj dziennik hehehe oj co sie czlowiek ma z tym betonem hehehe a pozniej jest jeszcze zabawniej - u mnie wciaz pojawiaja sie pytania o to co ja poloze na tym betonie ,gres, drewno ...;) no ja juz nie moge...

Prezio mojej wspolnoty zapytal: tu bedzie wykladzina, tak? :lol2:

Ale nie przejmujmy sie, za 10 lat wszyscy beda mieli beton, a my wlasnie wtedy sobie na nim deski polozymy. :p

zarąbisty ten dywan ;)

wrzucilam szybko w googla nazwisko designera tegoz i jeszcze szybciej odpuscilam jak tam sie pojawily jakies takie niemile slowa - boutiqe, hout couture i takie tam.... jestem skazana na repliki i imitacje ;)

Prezio mojej wspolnoty zapytal: tu bedzie wykladzina, tak? :lol2:

Ale nie przejmujmy sie, za 10 lat wszyscy beda mieli beton, a my wlasnie wtedy sobie na nim deski polozymy. :p

to co my ten beton tak z przekory wylalysmy na podlogi? a ja myslalam ze to ma jakis glebszy, filozoficzny sens hehehe :lol2::lol2::lol2: