dorsay 03.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cześć, Wszelkie uwagi i podpowiedzi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 04.02.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 przepraszam, ale kiedy pisałam - nie było jeszcze uruchomionych komentarzy; proszę wyrzucić moją wypowiedź, sama nie lubię gdy mieszają się komentarze z dziennikiem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsay 04.02.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Niestety jeszcze nie wiem jak skasować wpis w Dzienniku. Myślę, że nie będzie wielkiej szkody jak Twój post zostanie tam gdzie jest Też chciałbym już osiągnąć ten etap co Ty, ale z drugiej strony proces tworzenia też może być fascynujący (I hope so ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.09.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 No to pochwal się jaki projekt chcesz budować- parterowy domek- ja bardzo lubię osobiście i drugie pytanie jaki grunt chcesz wymieniać ? Wykop na 3m dół koparą i każdy dobry kierownik budowy wiedział czy dobry grunt, po co robisz sobie koszty koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsay 27.11.2010 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) No to pochwal się jaki projekt chcesz budować- parterowy domek- ja bardzo lubię osobiście i drugie pytanie jaki grunt chcesz wymieniać ? Wykop na 3m dół koparą i każdy dobry kierownik budowy wiedział czy dobry grunt, po co robisz sobie koszty koszty? Cześć, Na szczęście obyło się bez wymiany gruntu. Zmieniliśmy konstruktora i nowy wymyślił taki wzmocniony fundament, który powinien wytrzymać Prace ruszyły dopiero we wrześniu, stąd przerwa w dzienniku, ale jak tylko znajdę chwilę to uzupełnię wpisy i wrzucę kilka fotek. Co do projektu to mam indywidualny z pracowni +48 (http://0048.pl/pl/projekty/mieszkaniowe/dom-w-iwinach) Miał być parterowy i funkcjonalnie taki pozostał bo większość pomieszczeń jest na dole, ale poddasze się pojawiło więc jest tam też kilka dodatkowych miejsc na przyszłość Edytowane 27 Listopada 2010 przez dorsay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts