Wirecki 12.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 pomyśl o suszarce na 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 12.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Bez przesady, pralki przechodzą rózne testy. Nalezy być spokojnym a problemy mozna miec z każdą pralką, jesli ją się źle ustawi i źle podłączy. Uwazajcie raczej na to, by wyciagać wszystko z kieszeni na...: reklamy Calgonu itp. - wydasz na niego więcej aniżeli na nową pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kupiłem niedawno pralkę Candy o ładowności 10kg. Pytanie dotyczy instalacji w łazience, czy ktoś może zna się na tym? mam zamiar ją sam zamontować ale poprostu nie spotkałem się jeszcze z tak dużą ładownością, czy może mieć jakiś wpływ. Swoją drogą wygląda całkiem przyzwoicie i nie chciałbym czegoś zknocić przy instalacji najważniejsze to wypoziomować dobrze, poziomica w rękę i ognia dobrze wypoziomowana pralka potrafi dłużej o rok, dwa działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 12.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobrze wypoziomowana to również mniej hałasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszczanin 08.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 najważniejsze to wypoziomować dobrze, poziomica w rękę i ognia dobrze wypoziomowana pralka potrafi dłużej o rok, dwa działać kiedyś to było inaczej faktycznie, trzeba było nieźle poziomować, żeby pralka chodziła sporo czasu, teraz już takie pralki robią, że to w ogóle nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts