wierzch 03.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Chcialbym prosic osoby posiadajace ten typ GWC o opinie i doswiadczenia z esploatacji.Interesuja mnie przede wszystkim nastepujace kwestie:- zapobieganie nadmiernej suchości powietrza zimą,- zapewnienie pożądanego chłodu w porze letnich upałów. Czy to sie sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hehe, znalazlam po przeprowadzce i tu sie udziele, jak sprawdzimy jak to dziala. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja tez czekam na info Mam nadzieje ze ukaze sie niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k62 22.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zobacz co napisał lookitahttp://forum.muratordom.pl/post4093333.htm?highlight=#4093333http://forum.muratordom.pl/post3974096.htm?highlight=#3974096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 22.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ano ja mam,nie narzekam.Niebawem beda robione badania Sanepidu powietrza nawiewanego do gwc,za gwc,z gwc do domu.Wszystko u mnie w domu.Podziele sie wynikami,mam nadzieje,ze grzybkow mi nie nawialo do pluc i innego syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
all20 22.02.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam I jak wrażenia może ktoś się podzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naos 24.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam, Też chętnie poznam opinie użytkowników tego GWC, jeśli ktoś już go użytkuje bymbył wdzięczny za podzielenie się opinią. Zastanawiam się między płytowym od proventu a rurowym. Glikolowy jakoś mnie nie przekonuje ze wzlgędu na wymuszony obieg (dodatkowa pompka, wymiennik ciepła etc.) no i cena dość wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leming 29.08.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Mój sąsiad ma ten typ GWC skarży się na słaba wydajność tego swojego GWC zapłacił za to koło 30 tysiaków. Ja zrobiłem zwykły rurowy z rur fi 250 nad rurami umieściłem rozsączkowanie w wody deszczówki tak zeby piasek był wilgotny. Moja wydajność z rurowego bije na łeb jego cudo. Kolega ma podobny do mojego z rur 200 i tez ma dobre wyniki. Nie mam rekuperatora tylko mam bezpośrednio po filtracji wejscie na dom. A na okresy przejsciowe mam czerpnię na śianie i przełacznik strug z automatycznym sterowaniem. Jestem zadowolony i gdybym miał zrobić to jeszcze raz zrobiłbym tak samo. Koszt jaki mnie towszystko wyniosło to około 5 tysiaków. Najprostrza forma GWC jest najbardziej skuteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naos 08.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 @Leming Dobre informacje, można wiedzieć ile metrów bierzących tej rury masz wkopane ? Jakiej rury użyłeś? Rozumiem, że nie bawiłeś się w antybakteryjne Rehau'y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 18.05.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ano ja mam,nie narzekam.Niebawem beda robione badania Sanepidu powietrza nawiewanego do gwc,za gwc,z gwc do domu.Wszystko u mnie w domu.Podziele sie wynikami,mam nadzieje,ze grzybkow mi nie nawialo do pluc i innego syfu Witam Lookita, czy możesz podzielić się doświadczeniami z GWC płytowym jaki użytkujesz? Bardzo mi na tym zależy. gdyż w ciągu miesiąca muszę podjąć decyzję, czy w to wejść czy nie. Będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts