Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przemyślane komentarze Beaty i Krzysia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Moje wybrane 2 projekty to Z98 z pracowni Z500 i właśnie przemyślany. Na razie musi się wyjaśnić parę spraw i dopiero wtedy będziemy mogli podjąć ostateczną decyzję co do budowy domu. Z98 ma strych i mnie w nim kusi, jak również ma dach zgodny w WZ. Na tym strychu można spokojnie zrobić dodatkowy pokój z łazienką, jeżeli kiedyś byłaby taka potrzeba. Na razie rozglądam się, decyzja jeszcze nie zapadła :D

Pozdrawiam

Meggi

Witam

Moje wybrane 2 projekty to Z98 z pracowni Z500 i właśnie przemyślany. Na razie musi się wyjaśnić parę spraw i dopiero wtedy będziemy mogli podjąć ostateczną decyzję co do budowy domu. Z98 ma strych i mnie w nim kusi, jak również ma dach zgodny w WZ. Na tym strychu można spokojnie zrobić dodatkowy pokój z łazienką, jeżeli kiedyś byłaby taka potrzeba. Na razie rozglądam się, decyzja jeszcze nie zapadła :D

Pozdrawiam

Meggi

Rozglądaj i podglądaj :lol: Życzę Ci trafnego wyboru,bo przecież dom buduje się na całe życie,no przynajmniej tak myslę :roll: Tak jest w moim przypadku.

Pozdrowionka :lol:

Zachodniopomorskie wita Wielkopolske!!!My wciąż nie mozemy sie zdecydować który wariant wybrać.Z poddasza już sie chyba wyleczyłam .bo z wiekiem potrzeby sie zmieniły,napewno potrzebujemy 2stanowiskowego garazu.Zawsze marzyłam ,żeby mieć przy sypialni ,,prywatną osobistą" łazienkę i garderobe i z tego nie zrezygnuje!Z drugiej strony szkoda nie wykorzystac poddasza i tak w kółko jak nie urok to przemarsz wojsk!!Jak sie okazuje wybór projektu to ciężka robota .POZDRAWIAMY!!!

Witam

Ja chyba też tu będę częstym gościem... Wkrótce startujemy z budową naszego Przemyślanego III - jak tylko nasz bank uzna, że jesteśmy tego warci.

Mam pytanie odnośnie rzutu. Co to jest ten kącik w garażu opisany jako "pralk". Bardzo mnie to zaintrygowało...

''pralk'' w projekcie to dla mnie miejsce chyba niezbyt dobre na pralkę,muszę jeszcze nad nią popracować,bo widzisz; łazienka nie jest aż tak duża aMy w miejsce jednego zlewu chcemy wstawić bidet a kabina prysznicowa też by się przydała no i tak właściwie na tę pralkę to za bardzo miejsca nie ma.Jak coś się zmieni to napewno dam znać.Pozdrawiam