Lotos1959 19.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Beatko !Czy na pewno nic się u Ciebie nie dzieje. Tak naprawdę od twojego dziennika zależy moja decyzja. Już na 98% jest to Przemyślany i to głównie dzięki Twojemu zapałowi do budowy i jej opisywania. Serdecznie pozdrawiam i życzę postępów w budowie.Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 24.04.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam Cię Joasiu:D Tak prawdę mówiąc to nasz hydraulik pojawił się w połowie tamtego tygodnia,i zaczyna wreszcie coś się dziać.Nie mogę znaleźć chwili żeby wrzucić fotki i uzupełnić dziennik(aż wstyd się przyznawać:oops:) wieczorem padam z nóg,bo ciągle coś, a to wiosna i kuszą mnie te wszystkie drzewka i inne kolorowe roślinki.Chciałoby się sadzić i sadzić a tu zabardzo nie ma gdzie.Czekamy jeszcze na odbiór,bo wtedy będę mogła wziąć się za oczyszczalnie i co najważniejsze rozplanować ziemię.A Ty mnie nie pytaj tylko buduj bo ja na dzień dzisiejszy nie zmieniłabym nic a nic.Cieszę się wszystkim co tam robię.Wielu tez przyjeżdża i oglada nasz domek bo tak im się podoba.Pozdrawiam Cię serdecznie PA PA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 28.05.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Super! Super to wszystko u ciebie wygląda...już prawie prawie i możesz się przeprowadzać Pięknie się robi na twojej działce aż Ci zazdroszczę...u mnie nie da się narazie nic sadzić muszę najpierw wyrównać teren, zrobić kostkę, usunąć gruz i dopiero będe mogła pomyśleć sadzeniu jakiś krzaczków...jak narazie kupiłam kostkę i czekam tylko na fachowców - mają być około 10 czerwca...obecnie malujemy środek, potem panele, drzwi...i tak pomalutku może uda się gdzieś na jesieni przeprowadzić...taką mam nadzieje pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts