beata.A 09.04.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Oooo witam Cię Karollinko , miło że wpadłaś do mnie:yes: . Podobają mi się te wasze poranne pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 fajnie tak miło rozpocząc dzień -na pogaduszkach:) a nie tylko kawka i od razu do roboty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Oooo witam Cię Karollinko , miło że wpadłaś do mnie:yes: . Podobają mi się te wasze poranne pogaduchy fajnie tak miło rozpocząc dzień -na pogaduszkach:) a nie tylko kawka i od razu do roboty.. Witajcie! Ja niestety musze od razu zabierac się raniutko za robotę. Ale za to tez z kawą i na forumie z doskoku Weekend, mamy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a ja dzis umówiłam się z koleżanką na pogaduchy na skypie więc dziś sie nie napracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja codziennie przychodzę z zamiarem poświęcenia na pracę większej części godzin, ale mi się nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a ja dzis umówiłam się z koleżanką na pogaduchy na skypie więc dziś sie nie napracuję Jak widzę od której godziny zaczynacie te pogaduchy to poprostu dziewczyny wymiękam :jawdrop:mnie się o siódmej wstać nie chce a co dopiero o czwartej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 my jak w wekkend jesteśmy w domku to tez sie rano nie zrywamy, ale pracę rozpoczynamy od przejrzenia forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 my jak w wekkend jesteśmy w domku to tez sie rano nie zrywamy, ale pracę rozpoczynamy od przejrzenia forum;) Czyżby uzależnienie od forum I widać kto teraz nic nie robi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja jestem usprawiedliwiona, mówiłam że dzis mam luz w pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja jestem usprawiedliwiona, mówiłam że dzis mam luz w pracy:) Ja też pracuję i to jak ciężko.......w domuuu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jak widzę od której godziny zaczynacie te pogaduchy to poprostu dziewczyny wymiękam :jawdrop:mnie się o siódmej wstać nie chce a co dopiero o czwartej, o 4-tej? O nie , tak wcześnie to nawet ja nie wstaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o 4-tej? O nie , tak wcześnie to nawet ja nie wstaję Kurcze kłócić to ja się nie będę z liderką ,ale wczoraj wpis w komentach jest 4:30:yes: w sumie to fajnie, bo babki zawsze mają o czym gawędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kurcze kłócić to ja się nie będę z liderką ,ale wczoraj wpis w komentach jest 4:30:yes: w sumie to fajnie, bo babki zawsze mają o czym gawędzić a którą masz teraz godzinkę na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 09.04.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) a którą masz teraz godzinkę na forum? O kurcze 11:46, sorki:jawdrop: Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez beata.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 13.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam również imienniczkę Śliczne to nasze imię no nie? Na pewno będą zaglądać do tego dziennika bo domek jest bardzo śliczny, też zastanawialiśmy się nad parterówką, ale ostatecznie lewkonie wygrały (widzieliśmy nasz domek na żywo no i wiedzieliśmy już, że to jest ten jedyny) Widzę, że materiały do was przyjeżdżają, to niedługo będzie się u Was dziać. Życzę powodzenia i przyjemnej budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 21.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, szczerze .Domek bardzo fajny ,szczerze przez ten projekt zastanawiam się czy nie zarzucić pomysłu budowy dom z poddaszem. Bo tak mnie się podoba i ciągle siedzę i myślę nad nim bo powiem szczerze robi on na mnie wrażenie a w porównaniu do innych nie jest aż taki drogi. Jeszcze kilka tygodni temu nawet nie pomyślałbym o budowie parterówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 22.04.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Łukasz789,a wiesz jak to jest;),gdybyś tak nie biegal po forum to nie miałbyś takiego dylematu z wyborem projektu, Pewnie zostałbyś przy tym który wybrałes wczesniej a teraz masz ci. Wybierać między parterówką którą bardzo dużo osób zachwala,a domem piętrowym, bądż z poddaszem.(masz dylemat)Zauważmy również że tych parterówek jest coraz więcej,coś w tym musi być Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Afrodyta to musimy się kiedyś spotkać to przecież ''prawie'' jak skok przez płot Nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jeśli pisałaś mi priva, to proszę o powtórkę, bo przypadkiem skasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 12.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mam na imię Monika i także chciałabym stać się właścicielką tego pięknego domku. Narazie utknęłam na papierologi i końca jakoś nie widać.....ech....biurokracja.....ale się nie poddaje! Działkę już mamy , projekt również......więc być może na jesieni wystartujemy.....oby! Mam tez swoją wizję "mojego przemyślanego" - podobnie jak u Ciebie Beatko kilka drobnych zmian tzn. wykasowanie drzwi na taras z sypialni i zlikwidowanie jednego okna, w salonie zamiast dwóch okien jedno większe, zlikwidowanie garderoby w części sypialnej domu, podoba mi się tez Twój pomysł z przeniesieniem kominka , oprócz tego mamy zamiar przerobić garaż na jedno-stanowiskowy zyskując tym samym miejsce na pomieszczenie w którym chciałabym zrobić pralnie i suszarnię....jak mi się uda wkleje rzut z moimi poprawkami....... No i to by było na tyle .....póki co sadze na działce iglaki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts