Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przemyślane komentarze Beaty i Krzysia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oooo witam Cię Karollinko ,:D miło że wpadłaś do mnie:yes: . Podobają mi się te wasze poranne pogaduchy :cool:

fajnie tak miło rozpocząc dzień -na pogaduszkach:) a nie tylko kawka i od razu do roboty..;)

Witajcie!

Ja niestety musze od razu zabierac się raniutko za robotę. Ale za to tez z kawą i na forumie z doskoku :)

Weekend, mamy weekend :wiggle:

Witam również imienniczkę :-) Śliczne to nasze imię no nie? ;-) Na pewno będą zaglądać do tego dziennika bo domek jest bardzo śliczny, też zastanawialiśmy się nad parterówką, ale ostatecznie lewkonie wygrały (widzieliśmy nasz domek na żywo no i wiedzieliśmy już, że to jest ten jedyny) Widzę, że materiały do was przyjeżdżają, to niedługo będzie się u Was dziać:-). Życzę powodzenia i przyjemnej budowy. Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Witam serdecznie, szczerze .Domek bardzo fajny ,szczerze przez ten projekt zastanawiam się czy nie zarzucić pomysłu budowy dom z poddaszem. Bo tak mnie się podoba i ciągle siedzę i myślę nad nim bo powiem szczerze robi on na mnie wrażenie a w porównaniu do innych nie jest aż taki drogi. Jeszcze kilka tygodni temu nawet nie pomyślałbym o budowie parterówki.

:welcome:

Łukasz789,a wiesz jak to jest;),gdybyś tak nie biegal po forum to nie miałbyś takiego dylematu z wyborem projektu,:cool: Pewnie zostałbyś przy tym który wybrałes wczesniej a teraz masz ci.:rolleyes: Wybierać między parterówką którą bardzo dużo osób zachwala,a domem piętrowym, bądż z poddaszem.(masz dylemat)Zauważmy również że tych parterówek jest coraz więcej,coś w tym musi być :lol:

Pozdrawiam :bye:

• 3 weeks później...

Mam na imię Monika i także chciałabym stać się właścicielką tego pięknego domku.

Narazie utknęłam na papierologi i końca jakoś nie widać.....ech....biurokracja.....ale się nie poddaje!

Działkę już mamy , projekt również......więc być może na jesieni wystartujemy.....oby!

Mam tez swoją wizję "mojego przemyślanego" :) - podobnie jak u Ciebie Beatko kilka drobnych zmian

tzn. wykasowanie drzwi na taras z sypialni i zlikwidowanie jednego okna, w salonie zamiast dwóch okien jedno większe,

zlikwidowanie garderoby w części sypialnej domu, podoba mi się tez Twój pomysł z przeniesieniem kominka :),

oprócz tego mamy zamiar przerobić garaż na jedno-stanowiskowy zyskując tym samym miejsce na pomieszczenie w którym

chciałabym zrobić pralnie i suszarnię....jak mi się uda wkleje rzut z moimi poprawkami.......

No i to by było na tyle .....póki co sadze na działce iglaki....