Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOMY AMALTEA W CAŁYM KRAJU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AA u nas wszystkiego po troche, elektryka, posadzki i wszystkie podlaczenia. Na szczescie juz mamy skonczone wszelkie media i ich podlaczenia, elektryk zrobil swoje a wczoraj skonczyli wylewac posadzki. Chwilke poczekamy az przeschna i biezemy sie za tynki wewnetrzne, Zalacze kilka zdjec jak nam idzie do tej pory.

Pozdrawiam

DSC08634.jpg

DSC08587.jpg

DSC08667.jpg

DSC08546.jpg

DSC08637.jpg

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 weeks później...

Witam wszystkich,

właśnie zakupiłam projekt Amaltea 1 i jestem w trakcie prac adaptacyjnych, forum bardzo mi pomaga w zdobywaniu informacji i porad dotyczących ulepszenia projektu. Bardzo zaciekawił mnie wątek

monmiron84

dotyczący schodów mam prośbę czy mogłabyś wrzucić aktualne zdjęcie.. widziałam już te, które już tu widnieją ale nie mogę sobie przełożyć na swoje. Być może dlatego, że mam lustrzane odbicie. Bardzo mi to ułatwi.

Super, że tyle się buduje domow ALAMTEA, szkoda tylko, że w świętokrzyskim nikt nie buduje. Marzy mi się w rzeczywistości zobaczyć domek.

Zastanawiam się także nad likwidacją okna na górze w części do prania, tylko obawiam się, że może być tam za ciemno z jednym oknem, chyba, że przesunę okno na środek łazienki. Podobnie z oknem nad poddaszem zostawiłabym tylko jedno, zawsze to zmniejszy trochę koszty, tylko czy nie kosztem światła. Do osób, które zamieszkują już Almatee, nie wieję przez te okna połaciowe??

Witaj Sapejka

Ciesze sie, ze moge pomoc w jakis sposob. Nasze schody wygladaja mniej wiecej tak samo jak na poprzednich zdjeciach zamieszczonych przezemnie chyba na stronie trzeciej. Jezeli szukasz zdjec z odbiciem lustrzanym do mojego to kliknij na link do strony :http://http://www.amaltea2.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=11&rok=2010 MOJA BUDOWA i tam buduja sie osoby wlasnie z odbiciem lustrzanym i bardzo fajnie to u nich wszystko wyglada. Jezeli pomimo tego chcesz abym zamiescila nasze schody to daj znac to z przyjemnoscia to zrobie. Pozdrowienia.

• 4 weeks później...
  • 2 months później...

Witam wszystkich,

Mam do odsprzedania nowy nie używany projekt Amaltea I z katalogu dobre domy projekt amaltei I jest z cały z pełną dokumentacja jaka przyszła z siedzsiby dobre domy. Decydujemy sie z meżem na sprzedanie tego projektu pniewaz to jednak nie jest dom naszych marzeń, mieliśmy przyjemność oglądnąć go w stanie surowym i nie podobało nam sie kilka rzeczy takich jak kuchnia otwarta, mężowi strasznie to przeszkadza, mała kotłownia, to właśnei ona nam pokrzyżowała plany ;/,a przeróbki wyszły by drożej niz zakup nowego projektu wiec z tąd ta zmiana Chcieliśmy aby nasz dom był ten wymarzony a nie potem byśmy sie denerwowali że jednak moglismy zmienić projekt, więc to zrobiliśmy. W tym momencie mamy juz stan surowy zamkniety naszego wymarzonego domku. I w związku z tym mam do sprzedania nasz pierwszy projekt ktorym jest amaltea 1 kosztuje ona w granicach 2135zł jednak cena do uzgodnienia po co masz przepłacać zadzwoń :] Pozdrawia Janina Grycz woj dolnośląskie 693254437

• 2 months później...
  • 2 years później...