doziolko 03.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Poszukuję jakiegoś materiału obiciowego na krzesła i poduchy by połączyć meble. Wymyśliłam sobie jakiś gobelin w kwiaty srebro-szaro-turkusowe. Niestety przeszukuje net i same brązy i beże a jak turkus to jednokolorowy.Może ktoś ma w swoich "zakładkach" i podzieli się namiarem.Z góry dziękuję Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 03.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja długo poszukiwałam wymarzonych pasków na krzesła i znalazłam je w fabryce Selva, mozna kupic same materiały.Swietna jakosc, nowoczesne wzory,przejrzyj sobie np kataloghttp://www.selva.com/en/selva-interiors-website/online-katalog/selva-timeless-beauty/cat/1772/pr/0.html#/20/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doziolko 03.02.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzięki za namiar juz mi cos wpadło w oko. Jednak obawiam sie o cenę to obijanie ma być jako temat przejściowy zanim dorobimy sie nowych kanap. Chyba że mnie miło zaskoczysz ?!? (ile sobie zyczą za metr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 03.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie , to Cie nie zaskoczeja sie zdecydowałam tylko dlatego ze znalazłam wymarzone i ze to do nowych krzeseł i ze na kilka lat itd, cos koło 320 za m przejsciowo to poszukaj jeszcze w mebelplascie by livingroom, oni maja tez mnostwo materiałów i maja kolory- tam rózowy ładny kupiłam , imitujacy alcantare za 70zł m, czyli chyba 100 na 160, ale moge kłamac, bo to juz kilka miesiecy temu było no i jeszcze kiedys znalazłam w sklepie dla tapicerów, jakis niemiecki 240 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 03.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a no i w sumie pomysł czy to sie wszystko opłaca, bo za obicie nowego krzesła- oparcie + siedzisko zapłaciłam 30 zł, ale juz za stare, tzw ludwika sam tapicer 150 powiedział, a materiał swoj przyniosłam.takze boje sie pomyslec ile kanapa kosztuje a wiem, i jeszcze jak jest dobra pracownia tapicerska, to maja duzy wybór materiałów, mi pan pokazywał niemieckie, holenderskie, włoskie, tylko ja juz wtedy byłam po trudzie poszukiwan wymarzonych tkanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doziolko 05.02.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzięki za namiary. Obić planuje sama (tzn. z pomocą szwagra byłego tapicera). I nawet coś już tam zanalazłam na allegro jednak cały czas mam przed oczami ten z fabryki Selva Więc cięzko będzie teraz coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Tez poszukuję turkusu z szarym do obić mebli ale na tej stronie nie widzę materiałów i drugie jak można je zakupić? trzeba chyba tam pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doziolko 09.02.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Znalazłam też fajne wzory w Fanika tkaniny. Niestety nie pytałam o ceny bo jestem w trakcie przeprowadzki i czasu małao. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts