Drimeth 24.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 monius - strasznie mi przykro staty koteczki. Na zdjęcia jest śliczna. Ja też miałam ostatnio przeboje zdrowotne z moją kicią. Na szczęście wyszłyśmy na prostą i cieszymy się sobą.Betti - zgadzam się. Jednak weź pod uwagę, że te z rodowodem czy bez tak samo pragną być kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 31.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Właśnie przypadkiem znalazłam ten wątek Od wczoraj mam w domu kotka. Jego matka była Maine Coonką, albo częsciowo maine coonką a ojciec jest nieznany. W każdym razie nie kupiłam go z żadnej pseudo hodowli, ale od zwykłej pani za 100zł Gdyby było mnie stać kupiła bym rasowego, ale mnie nie stać, więc aby nie wspomagać pseudo hodowli (tam za pseudo rasowca chcą "rozsądne" 800zł) wolałam zdecydowac się na mieszanca, ale nie za darmo, bo sama nie oddałabym nikomu kota za darmo (jak ludzie zapłacą to bardziej im zależy). Wiem dziwne to moje rozumowanie W każdym razie założyłam, że wydam na kota do 100zł i nagle znalazłam to ogłoszenie. W kociaku zakochałam się od pierwszego wejrzenia Oto on : PAPROCH Czyż nie jest cudowny? Tak sobie na niego patrzę i myślę, ze chyba dużo cech Maine Coon-oskich odziedziczył po swojej matce. Ciekawi mnie co z niego wyrośnie Jest cudowny, ciekawski, przymilaśny...pierwszej nocy nie płakał, spał ze mną, teraz chodzi za mną krok w krok po domu i jest mega zadowolony. Nigdy nie byłam kociarą, ale w Paprochu zakochałam się od razu. Nie ważne, ze nie rasowiec. Jest cudowny! Oglądałam wasze koty i są imponujące, ciekawe czy mój zostanie małą kuleczką czy może wyrośnie z niego wielki zwierz. Ta niewiedza jest nawet ekscytująca, bo kupując rasowca wiemy czego się spodziewać a mieszaniec zawsze zaskoczy Pozdrawiam forumowych kociarzy...właśnie do Was dołączyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doniu0908 23.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Tak tanio kupiłaś? Widziałem, że chodzą o wiele drożej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beti44 23.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Wcale nie trzeba kupować kota, można go adoptować są nawet rasowe maine Coony do adopcji:yes: ja swojego pierwszego kupiłam a drugiego właśnie zaadoptowałam, oby dwaj mają rodowody i ten zapłacony i ten z adopcji. Ten z adopcji jest godnym przedstawicielem swej rasy waga 12,5 kg natomiast pierwszy chudzinka tylko 6 kg. Warto czasem zerknąć na stronę maine coon i popytać o adopcję, polecam. Zaznaczam jednak, że są to koty dość wymagające:) i trzeba spełnić odpowiednie warunki żeby takiego kota otrzymać, ale warto. Ja moich dwóch chłopaków po prostu uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgonka 07.02.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 czesc mam rocznego main coonka, "albinoska" calutki biały pozdrawiam Pozwolę sobie zebrać miłośników kotów a zwłaszcza rasy Maine Coon w tym wątku. Skłoniło mnie do tego to że jestem od kilku tygodni szczęśliwym posiadaczem właśnie takiego kocurka Proszę o wklejanie fotek bez ograniczeń !!! Na początek mój ALFIN http://img194.imageshack.us/img194/3165/img1846n.jpg Rasa duża i niezwykła, polecam każdemu ! Pozdrawiam, piczman ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apgreff 04.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Przepiękne koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PKasia84 15.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Witam Przesyłam fotki mojej kici Debry ta rasa jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nocny.marek 28.06.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Piękne koty, ale 12kg? To co on pożera na śniadanie, małe pieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 27.11.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 a ja dopiero odkrylam ten watek, cakiem przypadkiem szkoda ze taki zapomniany bo to cudne koty potem pokaze swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymek1990 17.01.2018 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Ja uwielbiam Maine Coony, ale są straszliwie drogie ;/ Koty te wyglądają przepięknie! Jakby były połączeniem kota i jakiegoś dzikiego zwierza! Ja mam na razie dachowca i też jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta963 29.01.2018 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Ja też uwielbiam te koty i z wielką chęcią bym sobie takiego sprawiła. Niestety mam psa, który jest o mnie tak zazdrosny, że bałabym się, że zrobi kociakowi krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts