slawek1980 04.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 WitamJestem przed zakupem okien, wstępie wybrałem okna na profilach TROCAL INNONOVA 5 komorowe z okuciami Maco.Jeżeli ktoś posiada okna na tych profilach lub ma takie okucia to prosił bym by wyraził swoje spostrzeżenia jak zachowują się w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 05.02.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 czy nikt nie ma okien na tym profilu ani okuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisowaty 05.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 trochę postów jest na ten temat:http://forum.muratordom.pl/search.php?mode=results Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 05.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 coś tam jest ale nic konkretnego nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisowaty 05.02.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Z tych wątków, które znalazłem, wynika jedno iż jest to mało popularny profil. Aczkolwiek, nie ma opisów krytykujących czy zachwalających ten profil. Jeśli będą to jakieś małe okna, z pewnością się nie zawiedziesz, ale przy dużych czy złożonych oknach mogą być jakieś problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts