Andrzej Wilhelmi 12.02.2010 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Rozważ pokrycie swojego dachu dachówką cementową np. Braas. Skoro dach jest krzywy, pofalowany to gont bitumiczny tych wad nie ukryje! Wyłącznie pokrycie montowane na łatach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Andrju - nic dodać nic ująćsłuchajcie go, to Guru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 12.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 AndrzejWilhelmi, Mpoplaw, powiem wam, panowie, żeście wprowadzili nowy obszar w moim myśleniu o dachu. Pozostają obawy o te odchudzone płatwie. Druga sprawa jest taka, że będę dach krył samodzielnie, takie zboczenie - dom stawiam hobbystycznie, od fundamentów-sam. Krycie blachodachówką czy gontem to w miarę prosta sprawa, a dachówką cementową? Muszę poczytać o tym. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ...Krycie blachodachówką ... to w miarę prosta sprawa, a dachówką cementową? Samodzielnie nie wykonasz żadnego pokrycia. Przy spadku do 30* może uda się samodzielnie zamontować gont bitumiczny. Krycie dachówka cementową jest dość proste. Minimum dwie osoby. Udzielałem już na tym Forum wskazówek do samodzielnego krycia. Powodzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.02.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Andrju - nic dodać nic ująć słuchajcie go, to Guru... Jesteś nazbyt uprzejmy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 to nie uprzejmośćto szacun dla wiedzy i to nie teoretycznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.02.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jesteś bardzo uprzejmy. Twojej wiedzy też nic nie brakuje . A Twój sposób wypowiedzi jest dla mnie niedoścignionym wzorem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 spokojnie, nie kombinuj, moja pragęba jest (wciąż) dziewicąpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 15.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Andrzeju, podzielam opinie Barbossy, czytałem liczne Twoje porady nie tylko na tym forum. Sam postawiłem więźbę, odeskowałem, opapowałem. Więc może i dalej mi pójdzie. Jak nie da rady, ludzi, myślę, znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts