kristo1973 04.02.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Od kilku miesięcy czytam forum, jestem sympatykiem a przede wszystkim miłośnikiem roślin. Od lat mażyłem o własnym domu i wreszcie zaczynam spełniać swoje mażenia. Razem z małżonką kupiliśmy działkę 1 ha. Zdaję sobie sprawę, że dużo pracy przede mną ale liczę na wsparcie. W pierwszej kolejności ogród Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam i na pewno będę wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristo1973 07.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 DziękiTo mi się najbardziej podoba na tym forum.Zawsze znajdzie sie człowiek z sercerm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts