marcysrz123 05.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam wszystkich! Noszę się z zakupem kupna drzwi wejściowych do nowo budowanego domu i nie wiem jakie wybrać. Drewniane czy metalowe? Każdy radzi coś innego. Chciałbym się zmieścić w kwocie 3tys. Może ma ktoś jakieś doiświadczenie? Będę wdzięczny za opinie w tym temacie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Weż takie jakie się żonie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam wszystkich! Noszę się z zakupem kupna drzwi wejściowych do nowo budowanego domu i nie wiem jakie wybrać. Drewniane czy metalowe? Każdy radzi coś innego. Chciałbym się zmieścić w kwocie 3tys. Może ma ktoś jakieś doiświadczenie? Będę wdzięczny za opinie w tym temacie. pozdrawiam Dobrych drzwi drewnianych do 3 tys to chyba nie dostaniesz, więc problem z głowy... A ten wątek czytałeś? http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-drzwiami-zewnetrznymi,t105533-1200.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.02.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a czego oczekujesz od drzwi?Dlaczego rozważasz tylko drewniane i metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja kupiłem drzwi firmy WESTO http://www.westo.pl/index_pl.html i teraz mają bardzo fajną promocję na drzwi. 20% tańsze są drzwi o grubości 52mm. Ja za model Caro dałem 3300zł z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts