Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DOMEK MAŁEJ MAI

Recommended Posts

Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze :D

Pozdrawiam,

Witam

Widzę że poszukiwaliśmy podobnych rozwiązań. Projekt podobny do naszej "Orzechówki" z projektów Muratora :D

Myśl przewodnia jakby ta sama

Powodzenia w budowaniu.

Pzdr

Robert

WOW!!! faktycznie projekty bardzo podobne - góra całkowicie! Jestem bardzo zaskoczona, szczególnie iż wcześniej nie widziałam Waszej "Orzechówki".

Czy mogę mieć do Was jeszcze pytanie: znalazłam Wasz post polecający firmę KlimatSystem i sprawdziłam iż firma jest z Poznania. Dlaczego zdecydowaliście się na firmę nie ze Szczecina? Kwestia cenowa, czy opinii o firmach lokalnych? Czy do reku podłączyliście GWC? Przepraszam za ten nagły "atak" pytaniowy. Z góry dziękuję za pomoc. Również powodzenia,

Kinga

Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze :D

Pozdrawiam,

Witam

Widzę że poszukiwaliśmy podobnych rozwiązań. Projekt podobny do naszej "Orzechówki" z projektów Muratora :D

Myśl przewodnia jakby ta sama

Powodzenia w budowaniu.

Pzdr

Robert

WOW!!! faktycznie projekty bardzo podobne - góra całkowicie! Jestem bardzo zaskoczona, szczególnie iż wcześniej nie widziałam Waszej "Orzechówki".

Czy mogę mieć do Was jeszcze pytanie: znalazłam Wasz post polecający firmę KlimatSystem i sprawdziłam iż firma jest z Poznania. Dlaczego zdecydowaliście się na firmę nie ze Szczecina? Kwestia cenowa, czy opinii o firmach lokalnych? Czy do reku podłączyliście GWC? Przepraszam za ten nagły "atak" pytaniowy. Z góry dziękuję za pomoc. Również powodzenia,

Kinga

Nasza Orzechówka trochę odbiega od pierwotnego projektu Muratora.

Dlatego jest "nasza" i niepowtarzalna - mimo że w 90% bazuje na projekcie gotowym.

układu góry nie zmienialismy bo właśnie on zdecydował o wyborze projektu

funkcjonalny i maksymalnie wykorzystana powierzchnia u góry i na dole.

Podobieństa tych projektów nie sposób nie zauwazyć, jeszcze bardziej po naszych przeróbkach :D , bo mamy garaż z boku tak jak Wy a nie bardziej z przodu.

KlimatSystem- pytasz dlaczego. Hmm - podejście, cena, miła obsługa, fachowość. A kwestia odległości przy tej instalacji nie ma żadnego znaczenia.

A lokalne firmy - mnożyły problemy jak by miały za dużo klientów.

Nie mamy GWC.

Pytaj. Nie ma problemu.

Sami jesteśmy ciekawi podobnego projektu :)

Nasza Orzechówka trochę odbiega od pierwotnego projektu Muratora.

Dlatego jest "nasza" i niepowtarzalna - mimo że w 90% bazuje na projekcie gotowym.

układu góry nie zmienialismy bo właśnie on zdecydował o wyborze projektu

funkcjonalny i maksymalnie wykorzystana powierzchnia u góry i na dole.

Podobieństa tych projektów nie sposób nie zauwazyć, jeszcze bardziej po naszych przeróbkach :D , bo mamy garaż z boku tak jak Wy a nie bardziej z przodu.

KlimatSystem- pytasz dlaczego. Hmm - podejście, cena, miła obsługa, fachowość. A kwestia odległości przy tej instalacji nie ma żadnego znaczenia.

A lokalne firmy - mnożyły problemy jak by miały za dużo klientów.

Nie mamy GWC.

Pytaj. Nie ma problemu.

Sami jesteśmy ciekawi podobnego projektu :)

Muszę się Wam przyznać iż również wzorowaliśmy się na pewnym projekcie (niestety nie pamiętam już z której pracowni), jednakże mieliśmy tam tyle zmian iż trzeba bylo narysować go od nowa np. tam był garaż jednostanowiskowy i w budynku. Jednakże, identycznie jak Wy, poddasza prawie nie zmieniliśmy.

Jeśli chodzi o reku i GWC to faktycznie mam zagwozdkę, ale na pewno teraz wyślę zapytanie to tej firmy z Poznania. Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiamy,

• 2 months później...