khinga 05.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 05.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze Pozdrawiam, czekamy na projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khinga 09.02.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze Pozdrawiam, czekamy na projekt Rzuty dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze Pozdrawiam, Witam Widzę że poszukiwaliśmy podobnych rozwiązań. Projekt podobny do naszej "Orzechówki" z projektów Muratora Myśl przewodnia jakby ta sama Powodzenia w budowaniu. Pzdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khinga 10.02.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze Pozdrawiam, Witam Widzę że poszukiwaliśmy podobnych rozwiązań. Projekt podobny do naszej "Orzechówki" z projektów Muratora Myśl przewodnia jakby ta sama Powodzenia w budowaniu. Pzdr Robert WOW!!! faktycznie projekty bardzo podobne - góra całkowicie! Jestem bardzo zaskoczona, szczególnie iż wcześniej nie widziałam Waszej "Orzechówki". Czy mogę mieć do Was jeszcze pytanie: znalazłam Wasz post polecający firmę KlimatSystem i sprawdziłam iż firma jest z Poznania. Dlaczego zdecydowaliście się na firmę nie ze Szczecina? Kwestia cenowa, czy opinii o firmach lokalnych? Czy do reku podłączyliście GWC? Przepraszam za ten nagły "atak" pytaniowy. Z góry dziękuję za pomoc. Również powodzenia, Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam Wszystkich gorąco i czekam na Wasze komentarze Pozdrawiam, Witam Widzę że poszukiwaliśmy podobnych rozwiązań. Projekt podobny do naszej "Orzechówki" z projektów Muratora Myśl przewodnia jakby ta sama Powodzenia w budowaniu. Pzdr Robert WOW!!! faktycznie projekty bardzo podobne - góra całkowicie! Jestem bardzo zaskoczona, szczególnie iż wcześniej nie widziałam Waszej "Orzechówki". Czy mogę mieć do Was jeszcze pytanie: znalazłam Wasz post polecający firmę KlimatSystem i sprawdziłam iż firma jest z Poznania. Dlaczego zdecydowaliście się na firmę nie ze Szczecina? Kwestia cenowa, czy opinii o firmach lokalnych? Czy do reku podłączyliście GWC? Przepraszam za ten nagły "atak" pytaniowy. Z góry dziękuję za pomoc. Również powodzenia, Kinga Nasza Orzechówka trochę odbiega od pierwotnego projektu Muratora. Dlatego jest "nasza" i niepowtarzalna - mimo że w 90% bazuje na projekcie gotowym. układu góry nie zmienialismy bo właśnie on zdecydował o wyborze projektu funkcjonalny i maksymalnie wykorzystana powierzchnia u góry i na dole. Podobieństa tych projektów nie sposób nie zauwazyć, jeszcze bardziej po naszych przeróbkach , bo mamy garaż z boku tak jak Wy a nie bardziej z przodu. KlimatSystem- pytasz dlaczego. Hmm - podejście, cena, miła obsługa, fachowość. A kwestia odległości przy tej instalacji nie ma żadnego znaczenia. A lokalne firmy - mnożyły problemy jak by miały za dużo klientów. Nie mamy GWC. Pytaj. Nie ma problemu. Sami jesteśmy ciekawi podobnego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khinga 16.02.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nasza Orzechówka trochę odbiega od pierwotnego projektu Muratora. Dlatego jest "nasza" i niepowtarzalna - mimo że w 90% bazuje na projekcie gotowym. układu góry nie zmienialismy bo właśnie on zdecydował o wyborze projektu funkcjonalny i maksymalnie wykorzystana powierzchnia u góry i na dole. Podobieństa tych projektów nie sposób nie zauwazyć, jeszcze bardziej po naszych przeróbkach , bo mamy garaż z boku tak jak Wy a nie bardziej z przodu. KlimatSystem- pytasz dlaczego. Hmm - podejście, cena, miła obsługa, fachowość. A kwestia odległości przy tej instalacji nie ma żadnego znaczenia. A lokalne firmy - mnożyły problemy jak by miały za dużo klientów. Nie mamy GWC. Pytaj. Nie ma problemu. Sami jesteśmy ciekawi podobnego projektu Muszę się Wam przyznać iż również wzorowaliśmy się na pewnym projekcie (niestety nie pamiętam już z której pracowni), jednakże mieliśmy tam tyle zmian iż trzeba bylo narysować go od nowa np. tam był garaż jednostanowiskowy i w budynku. Jednakże, identycznie jak Wy, poddasza prawie nie zmieniliśmy. Jeśli chodzi o reku i GWC to faktycznie mam zagwozdkę, ale na pewno teraz wyślę zapytanie to tej firmy z Poznania. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 23.04.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 witam moja Maja wraz ze swoim bratem tez zmotywowali nas do budowy domku pozdrawiam i powodzenia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts