Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bardzo wąska działka.

Recommended Posts

Ja buduje metr od sasiada i sasiada nie musialam o nic prosic. Moja dzialka jest szeroka na 8 metrow.

Nie lamentuj :wink: Przestan analizowac i gdybac :wink: Wytrzyj nos :wink: I pedz do gminy by dostac Warunki Zabudowy.

Wtedy moze bedziesz musiala sie pomartwic. Na razie zamartwiasz sie niepotrzebnie.

:lol:

Pozdrowienia,

Maja

mayadaski na 8 mertach budujesz :o , to właściwie nie wiem o co ja sie martwie:)) a jaki szeroki będziesz miała dom?

wiesz ja na razie robię rozeznanie ale pomimo to, to w planie zagospodarowania przestrzennego jest chyba wyraźnie napisane że musi byc zgoda sąsiada na budowanie w granicy:( chyba nie da sie tego przeskoczyć:(

Lika

mayadaski na 8 mertach budujesz :o , to właściwie nie wiem o co ja sie martwie:)) a jaki szeroki będziesz miała dom?

wiesz ja na razie robię rozeznanie ale pomimo to, to w planie zagospodarowania przestrzennego jest chyba wyraźnie napisane że musi byc zgoda sąsiada na budowanie w granicy:( chyba nie da sie tego przeskoczyć:(

Lika

W najwezszej czesci, gdzie jestesmy blisko sasiada, jest jakies 4 i cos tam metra - do sprzatania wystarczy :lol: :lol:

I znowu piszesz, ze ...chyba w planie zagospodarowania przestrzennego jest napisane... Lika, nie gdybaj, tylko biegnij do gminy po konkrety...niepotrzebnie teraz tylko siedzisz i sobie humor psujesz... :lol: :lol:

Maja

no niestety w planie zagospodarowania przestrzennego znalazłam taki oto zapis:

"Rozmieszczenie budynków i urządzeń na działce zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa budowlanego. Dopuszcza się realizację zabudowy przy granicy działki lub odległości od 1,5m do 3,0m w przypadkach innych, niż określone w przepisach prawa budowlanego, pod warunkiem uzyskania w formie umowy notarialnej zgody właścicieli działki sąsiedniej na taką zabudowę."

ja tu nie widzę problemu