mikele.g 05.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witam wszystkich, śledzę ten blog już od dawna i zarówno dusza jak i oczy radują się widząc te "cacuszka" architektoniczne szkoda tylko, że one jakby niedostępne dla zwykłego człowieka... dlaczego ? a no dlatego że w naszym pięknym kraju w komisjach urbanistycznych czy zespołach uzgodnień co do planu zagospodarowania przestrzennego siedzą ludzie (ponoć fachowcy) którzy postrzegają rzeczywistość architektoniczną w tak powtarzalny, mdły sposób ! czy nie ma na to rady ???czy ktoś może odpowie mi dlaczego nie mogę jako zwykły szary człowiek wybudować domu, który byłby jakimś odzwierciedleniem moich potrzeb (chyba tak powinno być..) ??? dlaczego ktoś bez pojęcia, zmysłu estetyki, oryginalności narzuca mi, że to ma być dach dwuspadowy o kącie nachylenia połaci min 30 st. ??? a ja chcę stropodach !!! czy macie jakiś skuteczny sposób by to obejść, zmienić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts