jean70 05.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wymieniłam drzwi wejściowe do mieszkania, ale stara ościeżnica została. Czy teraz mogę kupić ościeżnice regulowaną i umieścić ja na tej starej bez konieczności wymiany drzwi. Nie znam się na tym, stara ościeżnica wygląda fatalnie, jak to zrobić, czy tak jak kombinuje można to przeprowadzić, pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 05.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 odpowiedz masz ościeżnica regulowana jest po to aby ją można było zamontować do danej grubości sciany a odpowiednie szerokości drzwi są w ofercie kazda szerokośc jest do odpowiedniego wejscia iw związku z tym nie każda ościeżnica jest ościeżnicą odpwiednią wedle światła jakie mamy w otworze wejsciowym jednak KTO MA TROCHĘ SMYKAŁKI potrafi ja dopasować więc jest to możliwe ale trzeba zachować swiatło do danego skrrzydła drzwiowego >więc w Twoim przypadku musisz wyciąc stara ościeżnicę lub podciąc ja na tyle aby można było wstawić nową czyli wymiar wewnętrzny nowej ościeżnicy musi być wpasowany w wymiar zewnętrzny starej ,> Napiszę tak spsób jak sie to montuję przedstawie w http://instrukcja.pl/i/montaz_oscieznicy_porta_system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts