MATYLDA LEMPEL_CHAREZA 05.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Prosze o pomoc!Czy jest jakis wariant,zeby mozna bylo zachowac stare oscieznice? oczywiscie sa nierowne,nie trzymaja pionu.nie usmiecha mi sie rujnowac mieszkania ,ktore własnie skonczyłam remontowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 05.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jak są nierówne i nie trzymają pionu to co to za remont, że tego nie wyleczył?Generalnie można je zachować pod warunkiem kupienia drzwi z tym samym typem zawiasów i ich rozstawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MATYLDA LEMPEL_CHAREZA 05.02.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 to mi daje do myslenia-moze te,ktore kupilam sa za 'tanie'.W tym sensie,ze nie mmozna ich dopasowac./hm...zdana jestem na faceta od remontu,moze powiennam zapytac kogos jeszcze?kupłam drzwi o wlasciwym rozstawie,facet mowi ,ze nie mozna ich skracać,bo i tak nie beda pasowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts