dexter83 05.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Mam pytanie do wszystkich użytkowników forum. Mianowicie jak powinna wyglądać instalacja ogrzewania domu oraz ciepłej wody jeżeli mamy do dyspozycji 4 różne źródła energii. Są nimi kocioł na paliwa stałe, kolektory słoneczne, kominek z płaszczem wodnym oraz kuchnia z tak zwaną podkową wodną. Jak je połączyć z sobą aby mogły współpracować razem?? Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc dziękuję z góry. Chętnie przyglądnę się ewentualnym schematom takich połączeń, które proszę kierować na adres [email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Mianowicie jak powinna wyglądać instalacja ogrzewania domu nie wiem jak powinna wyglądać ale będzie, moim zdaniem, bezsensownie droga. Najlepszy sposób podał Ci Mpoplaw. Tutaj też jest fajna stronka ze schematami http://www.termsystem.com/akumulacja_zbiorniki.htm Bufory róznych pojemności są tez produkowane przez Biawar i Galmet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts