sako33 06.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Interesuje mnie stawka netto za godzinę przy układaniu papy termozgrzewalnej na podłodze. Jakie są przeciętne stawki robocizny dekarza wykorzystującego mój sprzęt i materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.02.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Interesuje mnie stawka netto za godzinę przy układaniu papy termozgrzewalnej na podłodze. Jakie są przeciętne stawki robocizny dekarza wykorzystującego mój sprzęt i materiał. Jak masz sprzę t i materiał to sam zrób robocizne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk79 06.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 kolego płać z metra a nie na godzine za 10 zł/1m2 powinni zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sako33 07.02.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Sprzęt pożyczyłem od rodziny, sam również będę brał udział w tej robocie ale dodatkowo biorę fachowca (przy okazji się czegoś poduczę). Zresztą na dwie osoby robota idzie efektywniej. Rozchodzi mi się dokładnie o stawkę godzinową a nie za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts